Skip to content
Upcoming

De 997s krijgt de klassieke ‘Marblehead’ colorway!

22 januari 2019 11:06
De 997s krijgt de klassieke ‘Marblehead’ colorway!

De New Balance 997 is een van de meest herkenbare modellen van het Britse sneakerlabel. Het is algemeen bekend dat de sneaker wereldwijd enorm gelief en vooral gerespecteerd is. Dit is voornamelijk te danken aan zijn tijdloze look en premium maar vooral elegante materialen. Vrij recent geleden kreeg de 997 een sportieve upgrade, de 997s. Voor de volgende upgrade krijgt het 997s model de klassieke Grey colorway, een colorway die bekend is bij elke New Balance fan, oud of jong.

Direct valt op dat New Balance met deze nieuwe iteratie zijn naam hoog wil houden. Een premium look zal iets zijn wat New Balance altijd na probeert te streven en het is ze wederom weer gelukt. De mudguard is gemaakt van een boterzacht suède materiaal wat overloopt op het ademende mesh op de toebox. Het tussenpaneel is gemaakt van leer waarop nog een schitterend natuurlijk textuur zichtbaar is. Na het leer komt hetzelfde suède weer terug op het middenpaneel waarop overigens ook een lederen ‘N’ staat. De sockliner begint na het middenpaneel en loopt rond de sneaker tot de heel.

Het geavanceerde bovenwerk rust op een zachte, maar vooral lichte, midsole gemaakt van ENCAP-technologie. Met wat extra Navy blauwe details zorgt NB ervoor dat de midsole toch nog een extra stukje flair krijgt.

Ben jij een fan van deze sportieve look op de 997? Grijp dan 2 februari je kans bij geselecteerde NB retailers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


New Balance 997s ‘Marblehead’

Prijs: €150,-
Stylecode: MS997HGC
Kleur: Marblehead
Releasedatum: 2 februari 2019
Store list: Klik hier


997s
997s
997s
Pictures by: 43Einhalb