Skip to content
Upcoming

Check de laatste Nike Air Max 720 colorways

18 januari 2019 15:41
Check de laatste Nike Air Max 720 colorways

We hebben eindelijk meer informatie over de nieuwe Nike sneaker genaamd Nike Air Max 720. De nieuwe Air Max 720 is voorzien van een Air Unit die als een soort ring de gehele zool bedekt. Dit is de grootse Air Unit die we tot nu toe hebben gezien. Nike heeft eerder aangekondigd dat 70% van de sneaker geproduceerd is uit gerecycled afval. Op de hiel en tong zit de Air Max 720 branding.

Voor de lancering van de nieuwe sneaker heeft Nike de nieuwste colorways van de 720 gedeeld. De colorways zijn geïnspireerd op bewegingen van energie, natuur zijn meest natuurlijke fenomenen, zonsopgang en zonsondergang, verduisteren, het noorderlicht en meer. Kleur speelt een belangrijke rol in het ontwerp bij de 720.

De eerste Nike Air Max 720 zal op 1 februari uitkomen in een colorway genaamd ”Northern lights” via Nike.com en retailers. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 720 “Northern Lights” (night)

Releasedatum: 1 februari 2019

Nike Air Max 720 “Northern Lights” (day)

Nike Air Max 720 “Sunrise”

Nike Air Max 720 “Sunset”

Nike Air Max 720 “Total Eclipse”