Deze heat ūüĒ• sneakers zijn nog verkrijgbaar bij Bask√®ts 191

Voor diegene die Baskèts nog niet kennen. Baskèts is een Amsterdams winkel concept dat sneakercultuur verbind en verenigd met contemporary fashion. Baskèts is de letterlijke vertaling van het Franse woord; sneakers.

baskètnoun, masculine

a) trainers, sneaker US; ~ wearing sneakers

Baskèts brengt je de fijnste selectie van de laatste exclusieve sneaker releases van onder andere Nike, Adidas, Reebok, Vans, New Balance, Asics en PUMA. Uit deze selectie hebben wij voor jou de heat sneakers geselecteerd waarvan er nog maar een paar maten beschikbaar zijn. Wellicht is het jouw lucky day en vind jij jouw LPU voor retail prijs!


Nike Air Skylon Ii Fog Fear Of God Black Sail Fossil

Retro running sneaker van Nike. Samenwerking met Fear Of God uit LA. Ontworpen door Jerry Lorenzo. Leer met textielen upper. Rubberen outsole en midsole. 3M details op de upper. Limited release.

Stylecode: BQ2752-001
Prijs: ‚ā¨119,95

Baskèts

adidas Yeezy Boost 350 V2 Semi Frozen Yellow

Ontworpen door Kanye West, uitgebracht door¬†adidas. Een van de zeldzaamste Yeezy 350’s die er zijn gemaakt tot nu toe. Knitted upper. Rubberen outsole met Boost technologie.¬†

Stylecode: B37572
Prijs: ‚ā¨220,-

Baskèts

Nike Sportswear Moon Racer Qs Monarch Sail Amarillo

Semi-hybrid sneaker van Nike. Het materiaal en design zijn geinspireerd op het klassieke model van Nike, de Nike Cortez en op de Vapor Street Flyknit. De Nike Moon racer maakte zijn debuut in 1972. Upper is van neopreen en leer in de kleur Sail Amarillo. Sneaker komen met bijpassende gymtas. Versterkte constructie rond de enkel voor extra stevigheid. Rubberen buitenzool.

Stylecode: BV7779-800
Prijs: ‚ā¨149,95

Baskèts

Reebok Daytona Dmx Mu Gradation Black Timeless Teal

Sneaker van Reebok. Daytona DMX MU met een upper van textiel in de kleur Gradation Black Timeless Teal. Versterkte constructie rond de enkel voor extra stevigheid. Rubberen buitenzool.

Stylecode: CN8386
Prijs: ‚ā¨119,95

Baskèts

adidas Yeezy 500 Salt

Designed by Kanye West made by adidas. Tonal suede upper, bulky adiPRENE sole. Limited issue.

Stylecode: EE7287
Prijs: ‚ā¨200,-

Baskèts

Nike Huarache E.D.G.E.Txt Qs White White Clear Emerald

Sneaker van Nike. Upper mesh en neoprene in de kleur White White Clear Emerald. Versterkte constructie rond de enkel voor extra stevigheid. Rubberen buitenzool.

Stylecode: BQ5206-100
Prijs: ‚ā¨119,95

Baskèts

adidas X Dragonball Z Eqt Support Mid Adv Pk Shenron Green Black

adidas x Dragonball Z EQT Support MID ADV PK Shenron. Onderdeel van de adidas Originals X Dragonball Z collectie toegewijd aan Shenron. Primeknit upper. Rubber midsole en outsole.

Stylecode: D97056
Prijs: ‚ā¨169,95

Baskèts

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Previous ArticleNext Article

Pak je steal bij de SneakerBAAS outlet 9

De Utrechtse winkel SneakerBAAS opent binnenkort de deuren hun nieuwe winkel. Dit betekend dat er een dikke SneakerBAAS outlet komt!

Sneakerbaas

SneakerBAAS is al jaar en dag een van de grotere Nederlandse sneakerstores, zeker online. De winkel heeft een groot aanbod van verschillende merken zoals adidas, Nike, KangaROOS en nog meer. Maar niet alleen online is SneakerBAAS actief. In Utrecht zat al een gezellige store, maar het is nu tijd voor een nieuwe en grotere winkel. Op 25 juni zal dan ook de nieuwe shop open gaan, en op 6 juli is er een tof opening event!

Sale

Een nieuwe shop betekend dat de huidige voorraad voor een lekker bedrag de deur uit mag. De oude voorraad moet dan ook helemaal op. Vanaf 18 juni tot en met zondag 23 juni is de SneakerBAAS outlet open in het oude pand. Dus ben je geslaagd, ga je op vakantie, ben je jarig of heb je gewoon zin in nieuwe sneakers? Neem dan zeker een kijkje en neem jou steal mee!

SneakerBAAS Outlet:

Wanneer: 18 juni tot en met 23 juni
Waar: Kintgenshaven 1, 3512GX Utrecht
Facebook: SneakerBAAS

Versace geeft preview van SS20 footwear 16

Eerder dit jaar presenteerde Versace de SQUALO sneaker met ons, deze sneaker werd ge√Įnspireerd door haaien. Nu heeft Salehe Bembury (ontwerper Versace sneakers) een first look met de wereld gedeeld via zijn Instagram van 2 nieuwe sneaker modellen. Beide sneaker modellen zijn onderdeel van de Versace SS20 collectie.

Versace is een Italiaans modehuis dat in 1978 werd opgericht door Gianni Versace. De hoofdcollectie van het merk bestaan vooral uit producten als kleding en lederen accessoires. Ook beschikt het merk over collecties als Versace Jeans, en Versus. Het logo van Versace is Medusa, dit is een Grieks mythologisch figuur. Het logo kwam van de vloer van ru√Įnes in het Reggio Calabria gebied, waar de Versace broers en zussen destijds speelden. Gianni Versace koos Medusa als het logo, omdat ze mensen verliefd maakte op haar en die mensen hadden geen weg meer terug. Hij hoopte dat hij met zijn merk hetzelfde effect kon cre√ęren. Versace was een van de weinige ontwerpers die alles zelf bepaalde, van ontwerpen tot aan de verkoop van producten.

Versace werd af en toe omschreven als “Rock n’ Roll” ontwerper, omdat hij kleding ontwierp voor beroemde artiesten, zoals Elton John en Michael Jackson. Op 15 juli 1997 werd Gianni Versace doodgeschoten. Toen hebben zijn broer en zus het merk overgenomen.

Het Italiaanse merk is al een aantal keer de samenwerking aangegaan met grote merken. In 2006 bracht Versace samen met Lamborghini een auto uit. Ook hebben zij samen met H&M heren en dameskleding uitgebracht in 2011.

Versace SS20 Sneakers Details

Salehe Bebury deelde via zijn Instagram 2 foto’s van 2 nieuwe sneakers van Versace’s SS20 collectie. √Č√©n van de modellen is een soort tactical boot met Versace’s iconische sleutelpatroon om zijn as gewikkeld. De outsole beschikt over een verborgen Versace logo in een opvallend rode kleur. Achterop de hak staat de “Versace” branding. Ook op de midsole bevind zich het kenmerkende sleutelpatroon van Versace.

Het tweede model beschikt iets meer over zomerse kleuren. Ook het model is iets zomerser aangekleed. Het silhouet behoudt het gestroomlijnde gevoel van de SQUALO op de midsole. De upper beschikt over slanke overlays in felle roze tinten. Op de zijkant bevind zich de handtekening van Gianni Versace om een verhoogd gevoel toe te voegen aan de sneaker. De subtiele branding op de heel pull tab en langs de veters versterken het Versace gevoel.

Benieuwd hoe de twee nieuwe sneakermodellen eruit zien? Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de first looks. Vergeet trouwens ook niet om Sneakerjagers in de gaten te houden voor jouw dagelijkse portie sneakernieuws!


Versace SS20
Versace SS20
Images by @salehbembury

Nike Air Max 720 ‘Wolf Grey’ // closer look 14

De afgelopen paar maanden was de Nike Air Max 720 een zeer gewild paartje en daar gaat niet snel een verandering in komen. Sinds ze op de markt zijn gekomen zijn ze een groot onderdeel geworden van de sneakerscene in Nederland. De gigant Nike speelt hier natuurlijk op in en komt met een iconische ‘Wolf Grey’ colorway.

Nadat Nike de Air Max 270 in februari 2018 op de markt bracht, hebben ze een jaar daarna de Air Max 720 uitgebracht. Meteen hebben ze verschillende colorways uitgebracht die aansloegen op de jongeren in Nederland. Het paartje is met de gigantische AirBubble dan ook een unieke en sterke verschijning.

Closer look

Voorheen heeft Nike best wel veel colorways uitgebracht die ontzettend kleurrijk en zekere eyecatchers waren. Ditmaal hebben ze gekozen voor een iets rustiger ogende colorway. Dit betekend zeker niet dat ze er minder uitzien dan de rest. Sterker nog, ze zien er ontzettend clean uit. De basis van de upper heeft een sterk grijze kleur en is van een synthetische stof gemaakt. Bovenop de upper bevinden zich een aantal overlays die donker grijs van kleur zijn. Daarnaast zijn de veters, de sockliner en de heeltap ook donker grijs van kleur. Ten slotte is de de gigantische AirBubble transparant van kleur maar zijn de omlijning en achtergrond van de unit donker grijs van kleur. Al met al kan je zeggen dat de colorway perfect past op het silhouet.

Helaas is het nog bekend wanneer dit paartje op de markt gaat verschijnen. Wel kunnen zeggen dat het paartje ‚ā¨190,- gaat bedragen. Ben jij benieuwd wanneer dit paartje haar releasedatum gaat krijgen, houdt onze releasekalender en sociale zoals Instagram en Facebook dan goed in de gaten zo dat jij de eerste bent die dit paartje kan bemachtigen.


Nike Air Max 720 Wolf Grey Anthracite AO2924-012 Release Date
Nike Air Max 720 Wolf Grey Anthracite AO2924-012 Release Date
Nike Air Max 720 Wolf Grey Anthracite AO2924-012 Release Date
Nike Air Max 720 Wolf Grey Anthracite AO2924-012 Release Date
Nike Air Max 720 Wolf Grey Anthracite AO2924-012 Release Date
Images by: Nike