Deze heat ūüĒ• sneakers zijn nog verkrijgbaar bij Bask√®ts 156

Voor diegene die Baskèts nog niet kennen. Baskèts is een Amsterdams winkel concept dat sneakercultuur verbind en verenigd met contemporary fashion. Baskèts is de letterlijke vertaling van het Franse woord; sneakers.

baskètnoun, masculine

a) trainers, sneaker US; ~ wearing sneakers

Baskèts brengt je de fijnste selectie van de laatste exclusieve sneaker releases van onder andere Nike, Adidas, Reebok, Vans, New Balance, Asics en PUMA. Uit deze selectie hebben wij voor jou de heat sneakers geselecteerd waarvan er nog maar een paar maten beschikbaar zijn. Wellicht is het jouw lucky day en vind jij jouw LPU voor retail prijs!


Nike Air Skylon Ii Fog Fear Of God Black Sail Fossil

Retro running sneaker van Nike. Samenwerking met Fear Of God uit LA. Ontworpen door Jerry Lorenzo. Leer met textielen upper. Rubberen outsole en midsole. 3M details op de upper. Limited release.

Stylecode: BQ2752-001
Prijs: ‚ā¨119,95

Baskèts

adidas Yeezy Boost 350 V2 Semi Frozen Yellow

Ontworpen door Kanye West, uitgebracht door¬†adidas. Een van de zeldzaamste Yeezy 350’s die er zijn gemaakt tot nu toe. Knitted upper. Rubberen outsole met Boost technologie.¬†

Stylecode: B37572
Prijs: ‚ā¨220,-

Baskèts

Nike Sportswear Moon Racer Qs Monarch Sail Amarillo

Semi-hybrid sneaker van Nike. Het materiaal en design zijn geinspireerd op het klassieke model van Nike, de Nike Cortez en op de Vapor Street Flyknit. De Nike Moon racer maakte zijn debuut in 1972. Upper is van neopreen en leer in de kleur Sail Amarillo. Sneaker komen met bijpassende gymtas. Versterkte constructie rond de enkel voor extra stevigheid. Rubberen buitenzool.

Stylecode: BV7779-800
Prijs: ‚ā¨149,95

Baskèts

Reebok Daytona Dmx Mu Gradation Black Timeless Teal

Sneaker van Reebok. Daytona DMX MU met een upper van textiel in de kleur Gradation Black Timeless Teal. Versterkte constructie rond de enkel voor extra stevigheid. Rubberen buitenzool.

Stylecode: CN8386
Prijs: ‚ā¨119,95

Baskèts

adidas Yeezy 500 Salt

Designed by Kanye West made by adidas. Tonal suede upper, bulky adiPRENE sole. Limited issue.

Stylecode: EE7287
Prijs: ‚ā¨200,-

Baskèts

Nike Huarache E.D.G.E.Txt Qs White White Clear Emerald

Sneaker van Nike. Upper mesh en neoprene in de kleur White White Clear Emerald. Versterkte constructie rond de enkel voor extra stevigheid. Rubberen buitenzool.

Stylecode: BQ5206-100
Prijs: ‚ā¨119,95

Baskèts

adidas X Dragonball Z Eqt Support Mid Adv Pk Shenron Green Black

adidas x Dragonball Z EQT Support MID ADV PK Shenron. Onderdeel van de adidas Originals X Dragonball Z collectie toegewijd aan Shenron. Primeknit upper. Rubber midsole en outsole.

Stylecode: D97056
Prijs: ‚ā¨169,95

Baskèts

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Previous ArticleNext Article

Nike Air Max “Throwback Future” Pack nu verkrijgbaar 8

Het Nike Air Max “Throwback Future” Pack komt 21 maart pas uit, maar de sneakers zijn nu al verkrijgbaar voor exclusive members.

Een paar weken geleden werd bekend gemaakt dat Nike negen verschillende sneaker modellen zal uitbrengen die het “Throwback Future” Pack vormen. De Air Max 720, Air Max 95, Air max 97, Air Max 270, Air Max Deluxe, Air Max Plus, Air Max Dia, VaporMax ’19 en de VaporMax Run Utility vormen samen de “Throwback Future Pack”.

Op 21 maart zal het “Throwback Future” Pack voor iedereen verkrijgbaar zijn via Nike.com. Ben jij exclusive member bij Nike? Dan kan jij het “Throwback Future” Pack nu al shoppen via nike.com. Hoe word je exclusive member? Om exclusive member te worden bij Nike hoef je alleen maar een account aan te maken. Dit doe je door rechtsboven in de pagina op “Word NikePlus member of log in” te klikken.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.Off-White Arrow sneaker in verschillende colorways 20

Off-White heeft voor de SS19 collectie niet stilgezeten en heeft verschillende colorways van de Arrow sneaker uitgebracht. Wij hebben een overzicht gemaakt van de colorways die tot nu toe zijn uitgebracht.

De details

Wij hebben op het internet gesurft naar de colorways die verkrijgbaar zijn van de Arrow sneaker van Off-White. In totaal zijn er 7 verschillende colorways verkrijgbaar van de Arrow sneaker. Off-White’s Arrow sneaker zijn upper is gemaakt van su√®de met een pijl op de buitenkant gestitched. Andere details zijn dat de veters plat zijn en de zool van deze sneaker is gemaakt van rubber. Ook de kenmerkende Zip-Tie ontbreekt niet.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White Arrow sneaker

Prijs: ‚ā¨529,-
Colorway: Grijs/Zwart

>> Shop deze sneaker hier <<


Off-White Arrow sneaker

Prijs: ‚ā¨529,-
Colorway: Bruin/Blauw

>> Shop deze sneaker hier <<


Off-White Arrow sneaker

Prijs: ‚ā¨520,-
Colorway: Blauw/Geel

>> Shop deze sneaker hier <<

off-white-arrow-sneaker-colorways

Off-White Arrow sneaker

Prijs: ‚ā¨529,-
Colorway: Roze/Zwart

>> Shop deze sneaker hier <<

off-white-arrow-sneaker-colorways
Afbeeldingen: END.

Off-White Arrow sneaker

Prijs: ‚ā¨500,-
Colorway: Zwart/Wit

>> Shop deze sneaker hier <<

off-white-arrow-sneaker-colorways

Off-White Arrow sneaker

Prijs: ‚ā¨500,-
Colorway: Wit

>> Shop deze sneaker hier <<

off-white-arrow-sneaker-colorways
Afbeeldingen: Off-White

Off-White Arrow sneaker

Prijs: ‚ā¨500,-
Colorway: Groen/limoen groen

>> Shop deze sneaker hier <<

off-white-arrow-sneaker-colorways
Afbeelding: Farfetch

Pokémon x adidas komt met een gloednieuwe collectie 35

Het begon met een videogame in 1996. Een jaar later, als anime-serie, werd Pokémon één van de meest populaire shows in de geschiedenis. Dit keer komt er een samenwerking tussen adidas en Pokémon.

Na de razend populaire Dragon Ball Z x adidas-collectie van 2018 is het nu Pokémon. We vermoeden dat de sneaker een grote hype gaat worden. Een jaren oud programma wat nog steeds in de picture is. De sneakers zullen gevormd worden op de iconische Superstar. Of de collectie alleen op de Superstar wordt uitgevoerd is nog niet duidelijk. Op dit moment hebben we een aantal beelden van de nieuwe Pokémon sneakers.

Met dank aan sneaker insider @hugokickz zijn er een aantal beelden opgedoken van de nieuwe ontwerpen. Twee adidas Superstars die beide een basis van wit hebben. Het meest kenmerkende detail zijn Pikachu en Squirtle uit de anime-serie Pokémon. Beide sneakers hebben illustraties van de bekende figuren. Daarop zie je de geborduurde figuren aan de zijkant van de sneaker. De welbekende Three Stripes zijn weer zichtbaar op de andere zijkant. Het ontwerp is afgemaakt met het logo van adidas op de tong en de hiel.

Op dit moment is er nog weinig bekend over de collectie van Pokémon x adidas.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Pokémon x adidas

Pokémon x adidas
Pokémon x adidas
Pokémon x adidas
Pokémon x adidas
Images by @hugokickz