Fear of God 1 komt met twee nieuwe colorways 308

Fear of God

De ontwerper van Fear of God, Jerry Lorenzo, heeft op zijn Instagram een foto gedeeld met daarop twee nieuwe colorways van de Fear of God 1.

Eind 2018 bracht Jerry Lorenzo al twee modellen uit in samenwerking met Nike. Namelijk de Nike Air Skylon II en de Fear of God 1. De laatste van deze twee wordt door vele media beschouwd als een van de beste sneaker releases van 2018. Nu is er dus een nieuwe foto verschenen van twee mogelijke nieuwe colorways.

Volgens de Instagram post van Jerry Lorenzo zijn de twee colorways gemaakt voor het basketball team van de Florida A&M University. De oranje en neon groene details op de Fear of God 1 passen perfect bij de tenue van de Flordia A&M University sport teams.

In de zelfde Instagram post geeft Lorenzo aan dat hij nog meer dan dertig verschillende samples heeft van de Fear of God. Echter zegt hij ook dat sommige wellicht het licht zullen zien en andere voor altijd in de doos blijven. Wat er met deze samples gaat gebeuren is ook nog niet bekend. Laat ons weten wat je van deze samples vind!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike x Fear of God 1 (Sample)

Fear of God 1
Image by @jerrylorenzo


Previous ArticleNext Article

De Nike Air Max 90 ‘London’ is een eerbetoon aan de werknemers van Royal Mail 27

Maandag 2 maart dropt Nike, na lange periode van onzekerheid of ze wel überhaupt wel in de EU zouden droppen, het Air Max 90 ‘City Pack’ met onder andere de Nike Air Max 90 ‘London’ colorway.

De twee andere colorways, of beter gezegd City’s, die tezamen zullen verschijnen zijn de Air Max 90 ‘Paris’ en de Air Max 90 ‘Shanghai’.

Nike heeft met het ‘City Pack’ een heuse wereldreis gemaakt om het 30 jarige bestaan van de Air Max 90 te vieren. De sneaker is inmiddels geland in de hoofdstad van Groot-Brittannië, Londen, waar Nike de volgende colorway inspiratie haalt uit de postbezorgers van Royal Mail.

Nike Air Max 90 ‘London’

De Nike Air Max 90 ‘London’ brengt een hommage aan de standvastige werknemers van de Royal Mail in Londen. Details zoals kronen op de veters en kleuren die zijn geïnspireerd op Royal Mail uniformen zijn een knipoog naar degenen die elke dag weer geweldige prestaties leveren. De upper heeft een ‘University Red/Midnight Navy’ basis met ‘University Gold’ details. De zwarte Swoosh heeft een V-vormig design die geïnspireerd is op de bestelwagens van de Royal Mail in de UK.

Het materiaal in het bovenwerk lijkt op dat van de jasjes van postmedewerkers. Verder zorgen de materialen (stof en leer) op het bovenwerk voor een goede ventilatie en stevigheid om de voet. De inmiddels vertrouwde Nike Air demping zorgt voor langdurig comfort en het Royal Air Mail stamp label op de tong, met daarop de mede-oprichter van Nike, Bill Bowerman, maakt de sneaker helemaal af.

Nike Air Max 90 City Pack 'London'

maandag 2 maart 2020

Bekijken bij Nike
Nike Air Max 90 'London'
Nike Air Max 90 'London'
Nike Air Max 90 'London'

Release info

De Nike Air Max 90 Premium ‘London’ zal vanaf maandag 2 maart om 09:00 uur verkrijgbaar zijn via Nike.com. De verwachting is dat deze Nike Air Max 90 ‘City Pack’ direct zal uitverkopen, dus zorg dat je op tijd achter de pc/laptop of mobiel zit. Mocht je een reminder willen? Download de Sneakerjagers app (iOS of Android) en zet een een alert!

Release Reminder, De Nike Air Max 90 Slides komen eraan 25

Het is bijna niemand ontgaan, dit jaar bestaat de Nike Air Max 90 dertig jaar. In 2019 kwam het al naar buiten dat Nike een nieuwe badslipper had ontworpen. Het was toen der tijd nog onduidelijk of de te gekke slides ook hier uit zouden komen. De badslippers zijn een eerbetoon aan de Air Max 90 die vandaag de dag beschouwd worden als een van de meest iconische sneakers. Op zondag 1 maart is het zover, dan kan jij de Nike Air Max 90 Slide bemachtigen bij Nike.

De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar 30 jaar. Dat is voor Nike natuurlijk een reden om iets tofs uit te brengen. Naast dat er al meerdere te gekke releases zijn geweest, en nog aan zullen komen, zijn deze Nike Air Max 90 Slides toch wel heel tof. Dit is de eerste keer dat de badslippers in een Nike Air Max 90 jasje worden gestopt. De badslippers zullen in drie verschillende colorways verschijnen, lees snel verder voor meer informatie.

Nike Air Max 90 Slides | Closer Look

Zoals de naam het al zegt, hebben deze slides details van de Air Max 90. Bijvoorbeeld de branding die normaal op de tong te zien is, is nu verwerkt bovenop de strap. De swooshes zijn zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de badslippers te zien. Wat natuurlijk niet kan missen op de Slides zijn de Air units in de zool van de badslipper.

Deze Nike Air Max Slides zijn verkrijgbaar op zondag 1 maart 2020 bij Nike en verschillende Nike retailers. Nog heel even geduld dus tot dat jij deze badslippers kan bemachtigen, tot die tijd kan je ze hieronder bewonderen. Houdt de releasekalender in de gaten en volg ons op social media, zo ben jij altijd op de hoogte!


Nike Air Max 90 Slide 'Rose'

zondag 1 maart 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Women's Slide
Nike Air Max 90 Women's Slide

Nike Air Max 90 Slide 'Black'

zondag 1 maart 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Dames Slide

Nike Air Max 90 Slide 'Volt'

zondag 1 maart 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Dames Slide

De adidas YEEZY BOOST 380 ‘Mist’ releast op 25 maart 18

De afgelopen tijd is adidas lekker bezig met het ontwerpen van nieuwe colorways. Een tijdje geleden is er een releasedatum bekend gemaakt op de adidas YEEZY BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’. Ook de YEEZY BOOST 380 ‘Mist’ heeft een release datum gekregen. De sneaker zal namelijk uitkomen op woensdag 25 maart. Nog even wachten dus, maar dat is het allemaal waard.

De yeezy’s zijn echte liefhebbers voor de schoenen verzamelaars geworden. Het is een kleine investering, maar dan heb je ook wat. Hoe zeldzamer de yeezy, hoe hoger de waarde van deze sneaker. Kanye West heeft ons laten kennismaken met een nieuwe stijl. De sneakers zijn ontworpen als hardloopschoenen, maar horen nu thuis in het rijtje high-end fashion schoenen.

adidas YEEZY BOOST 380 ‘Mist’ | Closer Look

Deze Yeezy Boost 380 heeft een wel heel bijzondere colorway. De sneaker zal namelijk een ‘mist’ effect krijgen. Dit model heeft een laag uitgesneden Primeknit-bovenwerk die gemarkeerd wordt door een camo-effect. Op de sneaker is een off tan met grijs contrastpatroon bevestigd. De doorschijnende midsole zorgt ervoor dat de sneaker verhoogd wordt. Dit wordt gecombineerd met een grijs rubberen buitenzoolsegment.

De sneaker zal releasen op woensdag 25 maart om 8:00 op adidas.nl. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 230,-. Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

adidas Yeezy Boost 380 'Mist'

woensdag 25 maart 2020

Naar alle aanbieders
adidas YEEZY BOOST 380 'Mist'
adidas YEEZY BOOST 380 'Mist'
Images by adidas