Donovan Mitchell krijgt zijn eigen ‘Signature Sneaker’ 145

De speler van de Utah Jazz genaamd Donovan Mitchell krijgt nu ook zijn eigen Signature Sneaker bij adidas.

Donovan Mitchell werd in 2017 als dertiende geselecteerd in de NBA Draft door de Utah Jazz. Hij had gelijk een geweldig Rookie jaar en scoorde gemiddeld 20 punten per wedstrijd. Hij wist zelfs met de Utah Jazz de Play-offs te halen. Ook daar wist Donovan zijn talent te laten zien. In zijn eerste zes Play-offs wedstrijden wist Mitchell 171 keer te scoren. Alleen Hall of Fame spelers Kareem Abdul-Jabbar en Wilt Chamberlain scoorde meer punten in hun eerste zes Play-offs wedstrijden. De Utah Jazz won met 4-2 van Oklahoma City Thunder. In de volgende ronde waren ze echter kansloos tegen de Houston Rockets.

Image by Deseret News

Donovan kwam dit jaar in in het NBA All-Rookie Team en werd net niet verkozen tot Rookie of the Year. Deze prestaties waren vast de reden voor adidas om deze opkomende NBA superster een eigen Signature Sneaker te geven.

De D.O.N. Issue #1

De officiële naam van de sneaker is de D.O.N. Issue #1. De letters D.O.N. staan voor Determination Ove Negativity, vertaald; vastberadenheid over negativiteit. Mitchell wilt met deze sneaker iedereen inspireren die zodat ze kunnen zijn wat ze willen zijn.

“My message with this shoe is that it’s for kids not only your age, but younger than you guys, older than you guys, just [for those who] believe that they can do anything,” Mitchell said. “You don’t have to be the number one recruit, you don’t even have to be a basketball player. I just want this to send a positive message to make kids feel inspired that they can be what they want to be.”

De sneaker komt in een colorway die geïnspireerd is op Spiderman. Daarnaast staat het nieuwe spin logo van Donovan Mitchel op de tong. Er is hiervoor gekozen omdat de bijnaam van Donovan ‘Spida Michell’ is. De sneaker zal releasen ergens in 2019. Neem een kijkje naar de foto’s van de D.O.N. Issue #1 en laat ons weten wat je er van vind.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

adidas D.O.N. Issue #1

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA

adidas D.O.N. Issue #1
adidas D.O.N. Issue #1
adidas D.O.N. Issue #1


adidas D.O.N. Issue #1
adidas D.O.N. Issue #1Previous ArticleNext Article

Nike Air Max “Throwback Future” Pack nu verkrijgbaar 8

Het Nike Air Max “Throwback Future” Pack komt 21 maart pas uit, maar de sneakers zijn nu al verkrijgbaar voor exclusive members.

Een paar weken geleden werd bekend gemaakt dat Nike negen verschillende sneaker modellen zal uitbrengen die het “Throwback Future” Pack vormen. De Air Max 720, Air Max 95, Air max 97, Air Max 270, Air Max Deluxe, Air Max Plus, Air Max Dia, VaporMax ’19 en de VaporMax Run Utility vormen samen de “Throwback Future Pack”.

Op 21 maart zal het “Throwback Future” Pack voor iedereen verkrijgbaar zijn via Nike.com. Ben jij exclusive member bij Nike? Dan kan jij het “Throwback Future” Pack nu al shoppen via nike.com. Hoe word je exclusive member? Om exclusive member te worden bij Nike hoef je alleen maar een account aan te maken. Dit doe je door rechtsboven in de pagina op “Word NikePlus member of log in” te klikken.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.Off-White Arrow sneaker in verschillende colorways 20

Off-White heeft voor de SS19 collectie niet stilgezeten en heeft verschillende colorways van de Arrow sneaker uitgebracht. Wij hebben een overzicht gemaakt van de colorways die tot nu toe zijn uitgebracht.

De details

Wij hebben op het internet gesurft naar de colorways die verkrijgbaar zijn van de Arrow sneaker van Off-White. In totaal zijn er 7 verschillende colorways verkrijgbaar van de Arrow sneaker. Off-White’s Arrow sneaker zijn upper is gemaakt van suède met een pijl op de buitenkant gestitched. Andere details zijn dat de veters plat zijn en de zool van deze sneaker is gemaakt van rubber. Ook de kenmerkende Zip-Tie ontbreekt niet.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White Arrow sneaker

Prijs: €529,-
Colorway: Grijs/Zwart

>> Shop deze sneaker hier <<


Off-White Arrow sneaker

Prijs: €529,-
Colorway: Bruin/Blauw

>> Shop deze sneaker hier <<


Off-White Arrow sneaker

Prijs: €520,-
Colorway: Blauw/Geel

>> Shop deze sneaker hier <<

off-white-arrow-sneaker-colorways

Off-White Arrow sneaker

Prijs: €529,-
Colorway: Roze/Zwart

>> Shop deze sneaker hier <<

off-white-arrow-sneaker-colorways
Afbeeldingen: END.

Off-White Arrow sneaker

Prijs: €500,-
Colorway: Zwart/Wit

>> Shop deze sneaker hier <<

off-white-arrow-sneaker-colorways

Off-White Arrow sneaker

Prijs: €500,-
Colorway: Wit

>> Shop deze sneaker hier <<

off-white-arrow-sneaker-colorways
Afbeeldingen: Off-White

Off-White Arrow sneaker

Prijs: €500,-
Colorway: Groen/limoen groen

>> Shop deze sneaker hier <<

off-white-arrow-sneaker-colorways
Afbeelding: Farfetch

Pokémon x adidas komt met een gloednieuwe collectie 35

Het begon met een videogame in 1996. Een jaar later, als anime-serie, werd Pokémon één van de meest populaire shows in de geschiedenis. Dit keer komt er een samenwerking tussen adidas en Pokémon.

Na de razend populaire Dragon Ball Z x adidas-collectie van 2018 is het nu Pokémon. We vermoeden dat de sneaker een grote hype gaat worden. Een jaren oud programma wat nog steeds in de picture is. De sneakers zullen gevormd worden op de iconische Superstar. Of de collectie alleen op de Superstar wordt uitgevoerd is nog niet duidelijk. Op dit moment hebben we een aantal beelden van de nieuwe Pokémon sneakers.

Met dank aan sneaker insider @hugokickz zijn er een aantal beelden opgedoken van de nieuwe ontwerpen. Twee adidas Superstars die beide een basis van wit hebben. Het meest kenmerkende detail zijn Pikachu en Squirtle uit de anime-serie Pokémon. Beide sneakers hebben illustraties van de bekende figuren. Daarop zie je de geborduurde figuren aan de zijkant van de sneaker. De welbekende Three Stripes zijn weer zichtbaar op de andere zijkant. Het ontwerp is afgemaakt met het logo van adidas op de tong en de hiel.

Op dit moment is er nog weinig bekend over de collectie van Pokémon x adidas.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Pokémon x adidas

Pokémon x adidas
Pokémon x adidas
Pokémon x adidas
Pokémon x adidas
Images by @hugokickz