Skip to content
Upcoming

Air Jordan 6 komt in een “Diffused Blue” colorway

14 december 2018 16:05
Air Jordan 6 komt in een “Diffused Blue” colorway

Jordan Brand blijft maar geweldige colorways releasen. Zaterdag 22 december released de Air Jordan 6 “Diffused Blue”.

De Jordan 6 is natuurlijk een iconisch model. Het was de vierde sneaker die Thinker Hatfield ontwerp voor Michael Jordan. Ook was de Air Jordan 6 de sneaker waar Michael Jordan met de Chicago Bulls in 1991 zijn eerste NBA Championship won. Dit was tevens de eerst NBA Championship voor de Chicago Bulls. De Chicago Bulls versloegen de Los Angeles Lakers van Magic Johnson en James Worthy in vier wedstrijden. Michael Jordan werd benoemd als Finals MVP. Dit deed hij allemaal in de “Infrared” Colorway van de Jordan 6.

Game 5

Michael Jordan heeft zelf nog nooit gespeel “Diffused Blue” colorway. Wel is de colorway eerder op het basketbal veld gezien. Jimmy Butler droeg ze namelijk tijdens een wedstrijd van de Minnesota Timberwolves. Toen werd nog gebracht dat het een players exclusive was. Nu komt hij gelukkig toch nog uit voor het grote publiek.

Air Jordan 6

De Jordan 6 heeft een upper van suede en leer. Het gehele bovenwerk van de Jordan 6 heeft de “Diffused Blue” colorway. Tenslotte is een deel van de outsole transparant.

De Air Jordan 6 “Diffused Blue” zal waarschijnlijk verkrijgbaar zijn bij onderandere Nike. Houd de releasekalender in de gaten voor meer informatie.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 6 “Diffused Blue”

Releasedatum: 22 december
Prijs: €200
Colorway: Diffused Blue/Court Blue/Diffused Blue
Stylecode:

Air Jordan 6 "Diffused Blue"
Air Jordan 6 "Diffused Blue"
Air Jordan 6 "Diffused Blue"
Air Jordan 6 "Diffused Blue"
Air Jordan 6 "Diffused Blue"
Air Jordan 6 "Diffused Blue"