Be Christmas ready met deze 10 Klekt gift ideas! 580

Het is inmiddels alweer 12 december, over minder dan twee weken is het zover: Kerstmis! Dé periode van het jaar om iets leuks te geven aan jouw wederhelft of om gewoon jezelf blij te maken met jouw holy grail van het moment. Weet je nog niet goed welke grail je nou moet kiezen? Daar hebben wij een oplossing voor, namelijk deze top 10 hottest sneakers van Klekt! 

2018 was al vanaf het begin volgepland met keiharde releases en door het jaar heen werd dat niet minder. Voor een hoop mensen zijn er een aantal serieuze grails bij gekomen. Van OFF-White x Nike en adidas Yeezy’s tot Air Max 1 Crepe soles. 

adidas Yeezy BOOST 700 ‘Waverunner’
Stylecode: B75571
Shoplink: https://snkrjg.rs/2C77FXG

Nike Air Max 1 x Parra (2018)
Stylecode: AT3057-100
Shoplink: https://snkrjg.rs/2C6WjCU

Nike Air Max 97 x Off-White ‘Menta’
Stylecode: AJ4585-101
Shoplink: https://snkrjg.rs/2LevMXh

Nike Air Max 1/97 x Sean Wotherspoon
Stylecode: AJ4219-400
Shoplink: https://snkrjg.rs/2Ld5m8v

adidas Yeezy Boost 350V2 ‘Sesame’
Stylecode: F99710
Shoplink: https://snkrjg.rs/2LewHHd

Air Jordan 1 x Union LA Retro
Stylecode: BV1300-106
Shoplink: https://snkrjg.rs/2Lbkumv

Asics x Afew x Beams GEL-Lyte III ‘Orange Koi’
Stylecode: 1191A119-800
Shoplink: https://snkrjg.rs/2LaOn6H

Nike React Element 87 ‘Sail’
Stylecode: AQ1090-100
Shoplink: https://snkrjg.rs/2LayEo1

Air Jordan 1 x Off-White ‘UNC Blue’
Stylecode: AQ0818-148
Shoplink: https://snkrjg.rs/2Lc2Jnf

Nike Air Max 1 ‘Watermelon’
Stylecode: AH8145-106
Shoplink: https://snkrjg.rs/2La7OfI

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Previous ArticleNext Article

Top 10 Converse sneakers onder de €40,- 9

Wij hebben een top 10 verzameld met Converse sneakers onder de €40,-! Converse heeft de ideale luchtige zomersneakers die ook nog eens goed zijn voor je portemonnee. In deze top 10 kom je vaak het model de Chuck Taylor 70 tegen. De Chuck Taylor 70 is gemaakt van canvas en heeft een rubberen zool die veel comfort biedt.


1. Chuck 70 Psy-Kicks Low Top | 164212C


2. Chuck Taylor All Star Lift Low Top | 564384C


3. Chuck Taylor All Star Color Game Low Top | 564348C


4. Converse Star Play | 144150C


5. Converse One Star CC Slip Dark Star Vintage Suede | 163275C


6. Chuck Taylor All Star Shiny Metal Lift Low Top | 564878C


7. Chuck Taylor All Star Seasonal Color High Top | 164397C


8. Converse Chuck All Star Clean Lift Low Top | 562926C


9. Converse One Star Vintage Suede Low Top | 163246C


10. Converse One Star Platform Low Top | 563487C


Top 5 New Arrivals bij Epic Store Breda 11

Epic Store Breda heeft altijd een mooi aanbod aan sneakers. Verschillende merken en per merk weer veel verschillende modellen. Op deze manier kan iedereen wel iets leuks voor zichzelf vinden bij Epic. Epic Store Breda blijft zijn assortiment telkens uitbreiden door regelmatig nieuwe sneakers toe te voegen. Ook nu hebben ze weer een aantal New Arrivals binnengekregen.

Wij hebben hieronder een Top 5 gemaakt van deze New Arrivals bij Epic Store Breda. Scrol dus vooral verder als jij nieuwsgierig bent naar de nieuwste aanwinsten op hun website. Wil je het gehele aanbod van Epic bekijken? Klik dan HIER om naar de webshop te gaan.


1. Asics Gel Lyte III ‘black’ | 1191A223-001


2. Nike Air Max Tailwind IV | CJ6534115


3. Chinatown Market X Puma Ralph Sampson ‘White’ | 371089-01


4. Vans Anaheim Factory Sid DX | VN0A4BTXXMC


5. Nike Air Tailwind 79 | 487754-011


Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’, Check hier alle aanbieders! 259

De sneakers uit de Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ collectie zijn goede paartje die passen in iedere sneaker collectie. Aankomende zaterdag, 20 juli, kan dat, want dan komt deze pareltjes eindelijk uit! De sneakers zijn gebaseerd op de eerste schetsen van de Air Max 1.

De Nike Air Max 1

Tinker Hatfield is het brein achter het design van de Air Max 1. Tinker Hatfield haalde zijn inspiratie van het Centre Pompidou in Parijs. Het Centre Pompidou is als het ware binnenste buiten gekeerd, hierdoor zijn de pijpen en buizen te zien aan de buitenkant van het gebouw en is er dus te zien wat er gebeurd. Hierdoor kwam Tinker Hatfield er op om de Air technologie zichtbaar te maken en zag je dus wat er gebeurde in de sneaker. Door de jaren heen zijn er natuurlijk wat veranderingen aangebracht op de Air Max 1. Zo was de Air Unit een stuk groter en de zool een stuk vlakker. Bijzonder is dat na al die jaren de Air Max 1 nog steeds één van de populairste sneakers is van Nike.

‘Sketch to Shelf’

De Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ is dus gebaseerd op de eerste schets van de Air Max 1. Dit is goed te zien door het gekras van een potlood op de upper. Veel kleine details, zoals aantekeningen op de hiel en de mudguard zijn te zien. Rondom de Air Unit zitten stippen, deze stippen zaten er ook toen de Air Max 1 getest werd. De ‘Sketch to Shelf’ zit dus bomvol details! Op de zwarte en witte colorways zijn juist de technische details van de sneaker terug te vinden op de upper. De sneakers zijn dan ook afgemaakt met een transparante outsole die ook de schets weergeeft van de zool.

De Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ collectie komt, morgen, 20 juli, uit via de Nike SNEAKRS app, en bij andere geselecteerde Nike retailers voor €150,-. Bekijk hieronder alle retailers waar jij dit pareltje kan bemachtigen! Scrol verder om de foto’s te bekijken.


Afbeeldingen: carnivalbkk

Afbeeldingen: __1_8_e__

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox