Be Christmas ready met deze 10 Klekt gift ideas! 381

Het is inmiddels alweer 12 december, over minder dan twee weken is het zover: Kerstmis! Dé periode van het jaar om iets leuks te geven aan jouw wederhelft of om gewoon jezelf blij te maken met jouw holy grail van het moment. Weet je nog niet goed welke grail je nou moet kiezen? Daar hebben wij een oplossing voor, namelijk deze top 10 hottest sneakers van Klekt! 

2018 was al vanaf het begin volgepland met keiharde releases en door het jaar heen werd dat niet minder. Voor een hoop mensen zijn er een aantal serieuze grails bij gekomen. Van OFF-White x Nike en adidas Yeezy’s tot Air Max 1 Crepe soles. 

adidas Yeezy BOOST 700 ‘Waverunner’
Stylecode: B75571
Shoplink: https://snkrjg.rs/2C77FXG

Nike Air Max 1 x Parra (2018)
Stylecode: AT3057-100
Shoplink: https://snkrjg.rs/2C6WjCU

Nike Air Max 97 x Off-White ‘Menta’
Stylecode: AJ4585-101
Shoplink: https://snkrjg.rs/2LevMXh

Nike Air Max 1/97 x Sean Wotherspoon
Stylecode: AJ4219-400
Shoplink: https://snkrjg.rs/2Ld5m8v

adidas Yeezy Boost 350V2 ‘Sesame’
Stylecode: F99710
Shoplink: https://snkrjg.rs/2LewHHd

Air Jordan 1 x Union LA Retro
Stylecode: BV1300-106
Shoplink: https://snkrjg.rs/2Lbkumv

Asics x Afew x Beams GEL-Lyte III ‘Orange Koi’
Stylecode: 1191A119-800
Shoplink: https://snkrjg.rs/2LaOn6H

Nike React Element 87 ‘Sail’
Stylecode: AQ1090-100
Shoplink: https://snkrjg.rs/2LayEo1

Air Jordan 1 x Off-White ‘UNC Blue’
Stylecode: AQ0818-148
Shoplink: https://snkrjg.rs/2Lc2Jnf

Nike Air Max 1 ‘Watermelon’
Stylecode: AH8145-106
Shoplink: https://snkrjg.rs/2La7OfI

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Previous ArticleNext Article

Er komt een nieuwe colorway op de Nike React Element 87 3

De Nike React Element is toch wel een favoriet geworden, en er staat weer een nieuwe hele lekkere colorway te wachten.

Na zijn debuut in 2018 is de RE87 erg goed bevallen en dat is niet verrassend. Het model is futuristisch en biedt buiten dat een perfect loopcomfort. Met zijn (deels) doorzichtige upper is het ook nog een unieke sneaker. Na de 87 werd al snel de 55 geïntroduceerd een goedkopere sneaker zonder transparante upper, maar wel met de herkenbare zool.

De nieuwe colorway bestaat voornamelijk uit de kleuren groen en oranje. De grote Swoosh op de zijkant komt in een diepe geel-oranje kleur. De midsole is wit en de ‘opgedeelde’ outsole stukken komen in de kleuren groen en oranje. De sneaker krijgt in Azië een release op zaterdag 27 april. Wanneer de sneaker naar ons komt en waar hij verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend.

Check hieronder alle beschikbare foto’s en beschikbare informatie van deze aanstaande knaller!


Nike React Element 87 ‘Green/Orange’

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: €160,-
Colorway: T.B.A.
Stylecode: CJ6897-113

Afbeelding: Koji198139
Afbeelding: On The Spot

De Air Jordan 1 “Black Toe” komt terug 12

Er zijn foto’s opgedoken van de Air Jordan 1 “Black Toe”. Echter wel iets anders dan we gewend zijn. Hij komt namelijk in een Satin uitvoering exclusief voor dames.

In mei 2018 bracht Jordan Brand al de geliefde “Shattered Backboard” colorway uit van de Air Jordan 1. Ook deze was exclusief verkrijgbaar in vrouwen maten. Wat de sneaker zo speciaal maakt zijn natuurlijk de materialen die gebuikt worden op het bovenwerk van de sneaker. Zoals de naam al zegt is er satijn gebruikt in bijvoorbeeld de Swoosh, toebox en bij de hak. Hierdoor glimt de sneaker iets meer dan gewoonlijk. Daarnaast werd er gebruik gemaakt van het zachte leer dat we gewend zijn van de Air Jordan 1.

Voor de Air Jordan 1 “Shattered Backboard” Satin in 2018 kwam er ook al een “Bred”, “Royal” en “Shadow” versie van de sneaker. De “Black Toe” was de enige in het rijtje van legendarische Air Jordan 1’s die nog niet in Satin was uitgekomen.

De foto’s van de Air Jordan 1 “Black Toe” zijn nog erg onduidelijk maar het lijkt erop dat, net als bij de “Shattered Backboard”, de Swoosh, toebox en hak gemaakt zijn van satijn. Dit keer dan wel in een rode kleur. Daarnaast valt op dat het Air Jordan wings logo gemaakt is van metaal en erop gezet is.

Er wordt verwacht dat de Air Jordan 1 “Black Toe” Satin zal uitkomen in augustus van 2019. Houd voor meer informatie de releasekalender goed in de gaten. Want voor nu moeten we het nog even doen met de foto’s. Check ze hieronder.

Air Jordan 1 "Black Toe"
Air Jordan 1 "Black Toe"
Air Jordan 1 "Black Toe"
Images by Sneakerjamz

De Nike Air Max 98 krijgt een opvallende basketbal colorway 8

Het lijkt er op dat de originele basketbal colorways een comeback aan het maken zijn. We hebben al een look gehad van de Air Jordan 4 ‘Bred’ en Air Jordan 1 ‘Bred’. Nu krijgt de Air Max 98 ook een basketbal colorway.

De details

De upper van de sneaker heeft een combinatie van leer en textiel. De kleurencombinatie die hier gebruikt wordt is rood en zwart. De zwarte kleur is terug te vinden in de strepen, het Air Max logo op de tong en het Nike logo op de zijkant van de sneaker. De mudguard is gemaakt van zwart nubuck en geeft zo een mooi contrast aan de sneaker. De midsole is wit en de outsole weer zwart. Het 360 graden Air systeem van de Nike Air Max 98 is rood en geeft de sneaker zo een meer speelse look.

Er is nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt maar wordt binnenkort wel verwacht op Nike.com voor €180,-. Wil jij geen een release missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!


Air Max 98
Air Max 98
Air Max 98