Skip to content
Upcoming

Upcoming: De Nike Wmns Air Max 1 ‘Midnight’

8 december 2018 13:00
Upcoming: De Nike Wmns Air Max 1 ‘Midnight’

De door Tinker Hatfield ontworpen Nike Air Max 1 is een van de meest populairste sneaker modellen ooit. Het model bestaat al sinds 1987 en blijft zich sindsdien vernieuwen met nieuwe colorways en materialen. Nu keert de Nike Wmns Air Max 1 terug in een prachtige ‘Midnight’ colorway.

De veelzijdige Air Max 1 sneaker komt in een ‘White/Midnight Navy-Pure Platinum’ colorway. Voor de underlays wordt wit mesh gebruikt en voor de overlays grijs leer. De Swoosh en het spatbord (mudguard) komen in een donkere marine kleur. De sock-liner en Air Unit komen in een felroze kleur en dat geeft de sneaker een mooi contrasterend effect. Een ander mooi detail zijn de oranje eyelets bij de veters. De sneaker wordt verder afgemaakt met een witte midzool terwijl de buitenzool wit/marine is.

De verwachte releasedatum is 22 februari. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 1 WMNS 'Midnight'

319986-116 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders