Air Jordan XI ‘Concord’ ook voor kids & baby’s 229

Zaterdag 8 december staat in het teken van de terugkeer van de legendarische Air Jordan XI OG ‘Concord’. Naast de release voor de grote mensen, verschijnt de populaire Air Jordan 11 ook voor kids en baby’s. Dus mocht je nog family goals hebben voor 2018, dan is dit wellicht de laatste kans van dit jaar.

De Air Jordan 11 verschijnt in 3 verschillende leeftijdscategorieën, te weten: kinderen (Grade School), kleuters (Pre School) en baby’s (Toddler). Voor elke leeftijd zal er dus een ekte Air Jordan 11 beschikbaar komen. De release voor kleuters en baby’s komt als de Air Jordan 11 Retro 3/4 en zal net iets anders zijn. De Air Jordan 11 Retro 3/4 heeft de zachte demping, unieke lijnen en duurzaamheid van het origineel plus het langdurige comfort en de opvallende look die deze schoen beroemd hebben gemaakt. Voor baby’s (Toddler) heeft de AJ11 een strap (klittenband) voor het gemak. Wat nog meer verschilt zijn de prijzen.

De sneakers zullen op zaterdag 8 december beschikbaar zijn. De verwachting is dat er een ware run komt op deze release, dus zorg ervoor dat je om 09:00 uur achter de pc, tablet of smartphone zit als je ze wil Cop’n!

Air Jordan (Grade School)
Oudere kids (Maat 35,5-40)
Prijs: € 150,-
Stylecode: 378038-100
Shoplink: Klik hier >>


Air Jordan (Pre School)
Jongere kids (Maat 27,5-35)
Prijs: € 80,-
Stylecode: 378039-100
Shoplink: Klik hier >>


Air Jordan (Toddler)
Baby’s en peuters (Maat 17-27)
Prijs: € 60,-
Stylecode: 378040-100
Shoplink: Klik hier >>

Air Jordan XI 'Concord' kids

Air Jordan XI 'Concord' kids

Air Jordan XI 'Concord' kids

Air Jordan XI 'Concord' kids

Air Jordan XI 'Concord' kids
Images by Atmos Tokyo
Previous ArticleNext Article

Top 10 vrolijke Vans voor de kleintjes 120

Aangezien de temperaturen weer langzaam hoger worden in Nederland, is het wel tijd voor een top 10 vrolijke Vans voor kleine kinderen. Deze zit vol met schattige en opvallende schoentjes met veel verschillende kleuren en printjes.

Van unicorn naar camo print, er zit veel variatie in. Scroll snel verder om te zien of er iets voor jouw kleintje bijstaat.
Monsterlijke Air Max 95 voor kids 83

Kids hebben vaak nog een hele rijke fantasie. Daarom is deze nieuwe colorway van de Nike Air Max 95 gekleed in een monsterlijk thema. Compleet met scherpe tanden, glurende oogjes en klauwafdrukken komen kinderlijke fantasieën tot leven.

De sneaker is redelijk opvallend door het gebruik van de vele kleuren. De upper en de zool zijn basic door het gebruik van zwart en meerdere tinten bruin. Wat de schoen wél opvallend maakt zijn de tanden op een deel van de mudguard en de felgekleurde details. Zo is de outsole felrood, de Air bubbel en veters neon groen en de sockliner is felblauw. Ook staat aan beide kanten van de schoen een glurend oogje. Om die look helemaal compleet te maken staan op de labels op de tong ook nog strepen alsof er klauwen langs zijn gegaan. Het grootste deel van de bovenkant is bedekt in grof suède wat goed meewerkt aan de beestachtige look, omdat het en beetje vergelijkbaar is met een vacht. Er is helaas nog geen releasedatum bekend maar als dat wel zo is, zullen wij jou zeker op de hoogte houden!Top 10 Nike classics voor de allerkleinsten 208

Vandaag een top 10 met Nike classics voor de kleintjes! We hebben de beste klassiekers voor jou uitgezocht. Ook fijn dat deze qua colorways redelijk rustig zijn en dus bij veel outfits van je kleintje passen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.