Sneakerjagers Top 5: Sneaky Shoes Arnhem

Daar zijn we weer! Een nieuwe top 5, dit keer vol met cleane colorways en toffe modellen. Laatst waren we op bezoek bij Sneaky Shoes in Arnhem en daar hebben we speciaal voor jullie deze top 5 geschoten!

Bij Sneaky Shoes staan sneakers en streetwear centraal. Door zelf een passie te hebben voor sneakers zorgen de medewerkers ervoor dat er altijd een lekkere collectie klaar staat in de winkel én online. De sfeer in de winkel is relaxt en super toegankelijk wat elk bezoek een pretje maakt.

Tijdens ons bezoek aan de winkel hebben we een hele toffe top 5 geselecteerd met sneakers van nu en colorways die je niet zo vaak ziet. Uiteraard hebben we deze top 5 gefilmd en die video, check je hieronder. Scroll iets verder om de top 5 zelf te checken:


1. Karhu Fusion 2.0

2. Nike Blazer City Low (In-store Only)

Images by Sneaky Shoes

3. adidas Yung-1 (In-store Only)

Images by Sneaky Shoes

4. Nike Air Safari ‘Atmos Safari’

Images by Sneaky Shoes

5. Nike Air Max 1 WMNS ‘Clear Emerald’


Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *