Sneakerjagers Store Visit: Footshop Budapest 102

Een kleine maand geleden was onze Sneakerjagers crew in de bruisende hoofdstad van Hongaraije, Budapest. Tijdens onze trip hebben we verschillende winkels bezocht maar eentje schoot er toch wel echt uit: Footshop.

Budapest staat niet echt bekend om zijn sneaker cultuur maar het is er toch echt. De stad kent een kleine groep mensen die allemaal dezelfde passie en liefde voor sneakers delen. Aangezien er niet veel plekken zijn om samen te komen merkte we dat deze groep puristen zich verzamelend in en rondom de Footshop winkel.

Bij binnenkomst merkte we direct dat er een super relaxte sfeer hing in de winkel. Het personeel, wat veel kennis had over de producten, kwam super vriendelijk over. De klanten, die eigenlijk allemaal bevriend zijn met elkaar en met het personeel zorgde gezamenlijk voor de chille vibe in de winkel.

De winkel zelf is gigantisch en heeft naast sneakers ook een fantastische selectie aan streetwear. Naast streetwear en sneakers is er in de winkel ook een ruimte ingericht als expositie. Maandelijks kunnen lokale en globale kunstenaars zichzelf exposeren om zo meer bekendheid te genereren.

Footshop heeft ervoor gezorgd dat de sneaker community in Budapest weer ergens heen kan en dat de kennis van de OG sneakerheads overgedragen kan worden op de nieuwe generatie. Voor een sfeer impressie hebben we speciaal voor jullie een video gemaakt:

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Sneakerjagers Top 5 | Asphaltgold Club 150

Asphaltgold, dé sneakerwinkel uit Darmstad. Tijdens onze Duitsland tour twee weken geleden voelde we ons haast verplicht om langs te gaan bij deze ontzettend toffe winkel en so we did!

Uiteraard, zoals jullie van ons gewend zijn hebben we een top 5 sneaker gemaakt in samenwerking met de jongens van de winkel. Naast sneakers staat Asphaltgold ook bekend om zijn verfijnde selectie streetwear, eentje die je niet in elke winkel ziet hangen. 

De oude winkel draaide vooral om sneakers. Met de relatief nieuwe store, AGC (AsphaltGold Club) focussen ze zich meer op kunst, kleding en alles omtrent street culture. Hier blijft het ook niet bij. Zo hebben ze elke maand/half jaar een speciaal project waarmee ze het goede doel supporten.

De top 5 die we hebben samengesteld hebben we uiteraard ook gefilmd, deze video check je hieronder! Scroll je iets verder, dan zie je de top 5 nog een keer, alleen dan met shoplinkjes en foto’s!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.1. Nike Air Force 1 ‘Peach’
Shoplink: Klik Hier

2. Reebok DMX Daytona MU
Shoplink: Klik Hier

3. Fila V94M ‘Italy Pack’
Shoplink: Klik hier 

4. Filling Pieces Low Fade Cosmo
Shoplink: Klik hier

Asphaltgold
All pictures by: Asphaltgold

5. Nike Cortez PRM
Shoplink: Klik hier

Sneakerjagers Top 5 | The Good Will Out 116

The Good Will Out. Bij die naam gaan er bij een hoop mensen een belletje rinkelen. De winkel staat bekend om zijn sterke assortiment, iconische status en talloze collabs met merken als Asics en Kangaroos.

Tijdens ons bezoek aan Duitsland zijn we ook uiteraard langs geweest bij deze toffe winkel. Helaas konden we niet langs bij het oude pand, wat veel mensen herkennen aan de geniale deurknoppen die gemaakt zijn in de vorm van een Air Max 1. De nieuwe winkel, ruim en met de focus op sneakers liegt er echter niet om. De winkel bied een perfecte mix tussen streetwear en sneakers.

Check onze top 5 The Good Will Out sneakers hieronder of scroll iets verder.


1. Nike Zoom Fly SP ‘White/Red’
Shoplink: Klik Hier

Picture by: Footshop

2. Karhu Synchron Original
Shoplink: In-store only

Picture by: A few

3. Puma Cell Endora ‘Green/White’
Shoplink: Klik hier

4. Nike Air Force 1 LV8 Utillity Black
Shop link: Klik hier

Picture by: END

5. Yeezy Boost 500 ‘Salt’
Shoplink: In-store only

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Sneakerjagers top 5 | Afew Düsseldorf 100

Tijdens ons bezoek aan duitsland zijn we uiteraard ook langs geweest bij onze grote vrienden van Afew. De winkel staat bekend van onderanderen de grandioze Asics ‘Koi’ collab die laatst ook een oranje versie heeft gekregen. 

De winkel stond vol leuke details, zoals alle collabs die Afew ooit gemaakt heeft en allerlei oude holy grail sneakers. Naast het lekkere assortiment had de winkel ook professioneel personeel en een ontzettend chille vibe. Check de top 5 die we samen met de jongens van Afew hebben gemaakt hieronder of scroll iets verder!

1. Nike Moon Racer QS ‘Monarch’
Shoplink: Klik hier

2. Nike Moon Racer QS ‘Monarch’
Shoplink: Klik hier

3. New Balance 990V4 ‘Wildeberry’
Shoplink: Klik hier

4. Asics Gel Saga ‘Marzipan’
Shoplink: Klik hier

Pictures by: Afew

5. adidas Continental 80 ‘Cream’
Shoplink: Klik hier

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.