Sneakerjagers Store Visit: Footshop Budapest 0 34

Een kleine maand geleden was onze Sneakerjagers crew in de bruisende hoofdstad van Hongaraije, Budapest. Tijdens onze trip hebben we verschillende winkels bezocht maar eentje schoot er toch wel echt uit: Footshop.

Budapest staat niet echt bekend om zijn sneaker cultuur maar het is er toch echt. De stad kent een kleine groep mensen die allemaal dezelfde passie en liefde voor sneakers delen. Aangezien er niet veel plekken zijn om samen te komen merkte we dat deze groep puristen zich verzamelend in en rondom de Footshop winkel.

Bij binnenkomst merkte we direct dat er een super relaxte sfeer hing in de winkel. Het personeel, wat veel kennis had over de producten, kwam super vriendelijk over. De klanten, die eigenlijk allemaal bevriend zijn met elkaar en met het personeel zorgde gezamenlijk voor de chille vibe in de winkel.

De winkel zelf is gigantisch en heeft naast sneakers ook een fantastische selectie aan streetwear. Naast streetwear en sneakers is er in de winkel ook een ruimte ingericht als expositie. Maandelijks kunnen lokale en globale kunstenaars zichzelf exposeren om zo meer bekendheid te genereren.

Footshop heeft ervoor gezorgd dat de sneaker community in Budapest weer ergens heen kan en dat de kennis van de OG sneakerheads overgedragen kan worden op de nieuwe generatie. Voor een sfeer impressie hebben we speciaal voor jullie een video gemaakt:

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sneakerjagers Top 5 // Shoe Pimp Apeldoorn 0 45

Het is weer tijd voor een top 5! Laatst zijn we langs geweest bij de one and only Shoe Pimp in Apeldoorn. De winkel staat bekend om zijn chille vibe en zorgvuldig geselecteerde collectie Air Maxjes.

Shoe Pimp/Shoe pirates is al jaren een icoon in de Nederlandse sneakerwereld en dat is duidelijk te zien in de winkel. Een winkel vol detail, toffe gimmicks en alles wat te maken heeft met sneakers.

Tijdens ons bezoekje aan de winkel hebben we samen met de medewerkers van Shoe Pimp een top 5 sneakers gemaakt. Uiteraard hebben we deze ook verfilmd en deze check je hieronder. Als je iets verder scrollt zie je de top 5 ook nog in deze blog.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


1. Nike Air Max 180 ‘Desert Sand’
Shoplink ► Klik hier 

2. Nike Air Max 1 SE ‘Medium OLive’
Shoplink ► Klik Hier 

3. Nike Air Span II SE ‘Work Blue’
Shoplink ► Klik Hier

4. Nike Air Max 1 WMNS SE ‘Atmosphere Grey’
Shoplink ► Klik Hier 

5. Nike Air Max 97 ‘Muted Bronze’
Shoplink ► Klik Hier

 

 

Sneakerjagers Top 5: Sneaky Shoes Arnhem 0 55

Daar zijn we weer! Een nieuwe top 5, dit keer vol met cleane colorways en toffe modellen. Laatst waren we op bezoek bij Sneaky Shoes in Arnhem en daar hebben we speciaal voor jullie deze top 5 geschoten!

Bij Sneaky Shoes staan sneakers en streetwear centraal. Door zelf een passie te hebben voor sneakers zorgen de medewerkers ervoor dat er altijd een lekkere collectie klaar staat in de winkel én online. De sfeer in de winkel is relaxt en super toegankelijk wat elk bezoek een pretje maakt.

Tijdens ons bezoek aan de winkel hebben we een hele toffe top 5 geselecteerd met sneakers van nu en colorways die je niet zo vaak ziet. Uiteraard hebben we deze top 5 gefilmd en die video, check je hieronder. Scroll iets verder om de top 5 zelf te checken:


1. Karhu Fusion 2.0

2. Nike Blazer City Low (In-store Only)

Images by Sneaky Shoes

3. adidas Yung-1 (In-store Only)

Images by Sneaky Shoes

4. Nike Air Safari ‘Atmos Safari’

Images by Sneaky Shoes

5. Nike Air Max 1 WMNS ‘Clear Emerald’


Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Re Issue Top 5 Sneakers / Sneakerjagers on Tour 0 63

De Sneakerjagers crew is langs geweest bij de jongens van Re Issue. We hebben een kijkje genomen in deze strakke winkel en hebben onze gezamenlijke favoriete 5 sneakers uitgekozen. Het resultaat, inderdaad, Een top 5 sneakers!

Re Issue heeft zich gevestigd op de Telefoonstraat 41 in Tilburg. De winkel focust zich op upcoming brands en unieke streetwear en sneakers. Het lekker gevarieerde aanbod zie je ook terug in onze keuze sneakers in de top 5.


1. Nike M2K Tekno ‘Mahogany Mink’
Shoplink: Klik hier

2. Karhu Fusion 2.0 ‘Winter Pack’
Shoplink: Klik hier

3. Filling Pieces Low Fade Cosmo
Shoplink: Klik hier

4. adidas Falcon ‘Crystal White’
Shoplink: Klik hier

5. Nike Air Max 97 Premium ‘Dark Obsidian’
Shoplink: Klik hier


Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.