Het Overkill X KangaROOS ‘Adam and Eve’ pack’ komt eraan 827

De drop van Overkill X KangaROOS komt eraan! De sneaker is gebaseerd op een van de bekendste en oudste verhalen die er rond gaat, het verhaal van Adam en Eva. Zoals Adam en Eva het begin van de mensheid waren, is het leven van Overkill in 2003 begonnen. Iedere store van Overkill moet een perfecte sneaker oase zijn, of terwijl het Hof van Eden voor sneakerliefhebbers. En nu komen ze met een hele brute collab!

Overkill X KangaROOS – Coil-R1

De samenwerking bestaat dan ook uit twee sneakers, beide de Coil-R1. Één schoen vertegenwoordigd Eva en de ander Adam. De Eva colorway is echt gebaseerd op Eva als persoon en heeft een huidkleurige colorway, aangezien er nog geen kleding beschikbaar was. De upper komt dan ook in een lichtroze kleur met beige panelen. De tong komt in een mooie contrasterende rode kleur die de schoen goed opbreekt. Om het plaatje compleet te maken is er gekozen voor een gum-outsole.

De Adam colorway komt in totaal andere kleuren, de sneaker is namelijk groen. Dit is gebaseerd op de bladeren van het Hof van Ede. De neus en de stof rond om het KangaROOS logo zijn lichtgroen, de rest donkergroen. Ook op deze sneaker zit weer de rode tong en een gum-outsole. De rode tong is een verwijzing naar de zonde die Eva begaat na het aandringen van de pratende slang.

Maar niet alleen aan de buitenkant van de sneakers zitten deze details. In de Eva colorway zien we de insole die een print heeft van de befaamde slang en natuurlijk de appel waar niet van gegeten mocht worden. Verder komt de sneaker met: twee lacetags, meerdere veters en een goed ontworpen schoenen doos. De kwaliteit van de sneakers is ook van een hoog niveau. De Made in Germany KangaROOS staan bekend om goede kwaliteit en een buitengewoon materiaal gebruik.

Overkill X KangaROOS ‘Adam & Eve’ – Insole

De sneakers zijn eerst uitgekomenbij Overkill zelf en op 2 december is de grotere release. In Nederland kunnen we schoenen bij Sneakerbaas verwachten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Overkill X KangaROOS Coil-R1 ‘Eve’

Releasedatum: 02.12.2018 – 00:01 Sneakerbaas
Prijs: €250,-
Colorway: Cream/Red
Stylecode: 4702M-000-2000
Bekijk hier de storelist>>

Overkill X KangaROOS ‘Adam and Eve’ pack

Overkill X KangaROOS ‘Adam and Eve’ pack

Overkill X KangaROOS ‘Adam and Eve’ pack

Overkill X KangaROOS ‘Adam and Eve’ pack


Overkill X KangaROOS Coil-R1 ‘Adam’

Releasedatum: 02.12.2018 – 00:01 Sneakerbaas
Prijs: €250,-
Colorway: Green/Red
Stylecode: 4702l-000-8000
Bekijk hier de storelist>>

Overkill X KangaROOS ‘Adam and Eve’ pack

Overkill X KangaROOS ‘Adam and Eve’ pack

Overkill X KangaROOS ‘Adam and Eve’ pack

Overkill X KangaROOS ‘Adam and Eve’ pack

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ dropt op 9 april 1

Jordan Brand brengt tijdens pasen 2020 weer een nieuwe colorway uit voor de Air Jordan 1 Mid. De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ krijgt een kleurrijke make over in een bijna ‘What The’ thema.

Jordan Brand probeert sinds eind vorig jaar de Air Jordan 1 Mid weer tot leven te brengen. Dit deden zij door middel van de ‘Fearless’ collectie. Deze collectie bevatten maar liefst zes Air Jordan Mid’s, waarvan er een paar erg gewild waren. Een van deze releases was de Blue The Great x Air Jordan 1 Mid. Deze sneaker lijkt wel het tweeling zusje van de ‘Lightbulb’.

Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ | CW1140-100

Het bovenwerk van de sneaker komt in een kleuren combinatie van Black, Lightbulb, Team Orange, Purple Nebula en Illusion Green color. Wat deze sneaker nog meer zo bijzonder maakt zijn de verschillende materialen die zijn gebruikt. Zo worden er op het bovenwerk gebruik gemaakt van leer, mesh, lakleer en suede. Om de upper af te ronden zijn er op sommige plekken zichtbare stiksels te zien.

De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ komt uit op 9 april voor €120,- bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!


Air Jordan 1 Mid SE 'Lightbulb'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Images by Nike

De Stussy x NikeCaged Zoom Spiridon komt 3 april 4

Nike heeft de Stussy x Nike Caged Zoom Spiridon bevestigd. Het model zal verkrijgbaar zijn bij Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers op 3 april 2020.

Stussy is een Amerikaans kledingmerk wat dit jaar alweer 40 jaar bestaat. Het merk is in de jaren 80 bekend geworden door de surftrend in California maar is later wereldwijd populair geworden door streetwear- en hiphopcultuur. Momenteel telt het merk wereldwijd 60 winkels en hebben ze al talloze legendarische collabs op hun naam staan. 

Aangezien Nike het Spiridon model weer flink aan het releasen is, is het niet raar dat het model ook een collab krijgt. Het is niet de eerste keer dat Stussy en Nike samenwerken en met hun huidige stijl past het model perfect in het plaatje.

De details van deze Stussy x Nike Caged Zoom Spiridon

Het pack is opgesplitst in twee colorways. Een ‘Sand’ colorway en een ‘Black/White’ colorway. Beide modellen zijn gemaakt van verschillende materialen. De ‘Sand’ colorway is gemaakt van een canvas en mesh bovenwerk. Het volledige bovenwerk is zandkleurig maar de Swoosh en details op de midsole zijn ‘Pitch Black’. De ‘Black/White’ colorway is gemaakt van leer, mesh en een patent lederen materiaal. Het patent materiaal is zilverkleurig gemaakt, waardoor er een reflectie in het model zichtbaar wordt gemaakt.

De release van deze Stussy x Nike Caged Zoom Spiridon staat gepland op 3 april 2020. Beide colorways zullen uitkomen bij Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers. Check de Sneakerjagers releasekalender voor het complete overzicht van zowel de Sand als de Black/white colorway. 

Stussy X Nike Air Zoom Spiridon Cage 'Fossil'

vrijdag 3 april 2020

Naar alle aanbieders

Stussy X Nike Air Zoom Spiridon Cage 'Black'

vrijdag 3 april 2020

Naar alle aanbieders
Caged Zoom Spiridon
Caged Zoom Spiridon
Caged Zoom Spiridon
Caged Zoom Spiridon

Ben & Jerry’s x Nike SB komen met een kleurrijke ‘Chunky Dunky’ 25

De Nike SB Dunk Low begint langzamerhand steeds populairder te worden en dat blijft niet onopgemerkt. Zo verschenen er al vele colorways op het model en daar wordt er binnenkort eentje aan toegevoegd. Ben & Jerry’s x Nike SB hebben hun handen ineengeslagen en een opvallende, maar toffe Dunk Low neergezet.

In 2002 introduceerde Nike ons Nike Skateboarding, ook wel bekend als Nike SB. Zij brachten ons de Nike SB Dunk Low met een gevoerde tong en kraag en ‘Zoom Air’ zolen. In het begin was het model niet zo heel erg geliefd, maar dit veranderde al snel toen de samenwerking met Supreme uitkwam. De afgelopen jaren was het model vrij underrated, maar nu lijkt de sneaker weer een comeback te maken. Zo verscheen in het begin van 2020 de Travis Scott x Nike SB Dunk Low en deze was binnen no-time uitverkocht.

Ben & Jerry’s x Nike SB Dunk Low ‘Chunky Dunky’ | Closer Look

Nu krijgt Ben & Jerry’s de kans om het model nog populairder te maken. Dit hebben zij gedaan door de sneaker een opvallende, kleurrijke make-over te geven. Al snel zal het je opvallen dat Ben & Jerry’s ervoor heeft gekozen om de sneaker een kleurstelling te geven van de favoriete ijssmaak, Chunky Monkey. De basis bestaat blauw/groene kleur die de verpakking voorstelt van het ijs. Hierop zijn overlays geplaatst van koeienvacht. Ook heeft de Swoosh een opvallende look gekregen. Allereerst is de Swoosh verwerkt in een gele kleur, terwijl de Swoosh zelf een druppelt. Dit is een knipoog naar de bananen die worden gebruikt in het ijs. De binnenkant van de sneaker is gekleed in een mix van alle regenboogkleuren. Verder is de midsole verwerkt in een witte kleur, terwijl de outsole een groene kleur heeft gekregen.

Helaas is er verder nog vrij weinig bekend over de Ben & Jerry’s x Nike SB Dunk Low ‘Chunky Dunky. Wel kunnen we wat foto’s met jullie delen die zijn opgedoken. Houd Sneakerjagers goed in de gaten, zodat jij altijd op de hoogte blijft van al het sneaker nieuws.


Ben & Jerry's x Nike SB
Ben & Jerry's x Nike SB
Ben & Jerry's x Nike SB
Images by @94_sbchef & @nikesbornothing