Upcoming: De adidas UltraBOOST week! 499

adidas start aankomende zaterdag 1 december met de UltraBOOST week. Een week lang zal er elke dag een nieuwe of een re-releases droppen. Zo releaset adidas aankomende, zaterdag 1 december de OG (Original) colorway van de UltraBOOST 1.0.

De UltraBOOST kwam voor het eerst uit in 2015. De sneaker was uitsluitend bedoeld als hardloopschoen en de prestaties hiervan te verbeteren door middel van doelgerichte ondersteuning en responsieve demping dankzij de nieuwe BOOST techniek van adidas. Echter werd de UltraBOOST opgemerkt door culturele boegbeelden als Kanye West, sneakerverzamelaars en werd de sneaker aanbeden door hardlopers dankzij de nieuwe BOOST zool. Sinds die gedenkwaardige eerste release is de UltraBOOST uitgegroeid tot één van de meest populaire silhouet in de line-up van de Trefoil brand.

Mede dankzij dit succes brengt adidas de UltraBOOST terug in december d.m.v. de UltraBOOST week. Zoals gezegd start de week met de terugkeer van de UltraBOOST 1.0 OG. Daarnaast zullen ook andere klassieke paren zoals de “Gig ‘Em” en “Triple Black” Ultra Boosts verschijnen. Om erachter te komen welke UltraBOOST op welke dag gereleased gaat worden, hebben we even alle drops van aankomende week voor je op een rij gezet.


Zaterdag 1 december 2018

adidas UltraBOOST 1.0 OG ‘Core Black’
Colorway: Core Black/Core Black/Gold Mettalic
Prijs: €180,-
Stylecode: G28319

adidas UltraBOOST week


Zondag 2 december 2018

adidas UltraBOOST ‘Triple Black’
Colorway: Core Black/Core Black/Core Black
Prijs: €180,-
Stylecode: F36641

adidas UltraBOOST week


Maandag 3 december 2018

adidas UltraBOOST ‘Non-Dyed’
Colorway: Non-Dyed/Ftwr White/Grey Six
Prijs: €180,-
Stylecode: F36155

adidas UltraBOOST week


Dinsdag 4 december 2018

adidas UltraBOOST ‘Triple White’
Colorway: Ftwr White/Ftwr White/Ftwr White
Prijs: €180,-
Stylecode: BB6308

adidas UltraBOOST week


Woensdag 5 december 2018

adidas UltraBOOST ‘Xmax Carol’
Colorway: Core Black/True Green/Gold Metallic
Prijs: €180,-
Stylecode: EE3733

adidas UltraBOOST week


Donderdag 6 december 2018

adidas UltraBOOST Mid ‘Xmas Carol’
Colorway: Light Granite/Light Granite/Silver Metallic
Prijs: €200,-
Stylecode: EE3732

adidas UltraBOOST week


Vrijdag 7 december 2018

adidas UltraBOOST ‘Laser Red’
Colorway: Ftwr White/Active Red/Chalk White
Prijs: €180,-
Stylecode: DB3199

adidas UltraBOOST week


adidas UltraBOOST Women ‘Laser Red’
Colorway: Ftwr White/Active Red/Chalk White
Prijs: €180,-
Stylecode: DB3209

adidas UltraBOOST week


Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Previous ArticleNext Article

De Nike Doernbecher 2019 lineup is bekend 13

Elk jaar gaat Nike de samenwerking weer aan met het Doernbecher kinderziekenhuis in Portland. Een aantal kinderen uit het ziekenhuis worden uitgekozen om hun creativiteit los te laten op een van de modellen van Nike. Vorig jaar zagen we bijvoorbeeld dat Payton Fentress zich liet inspireren door zijn favoriete honkbal team om de Nike Zoom Fly SP een geweldige make-over te geven. Nu zijn de modellen van de Nike Doernbecher 2019 bekend.

In totaal zullen er 11 verschillende sneakers uitkomen. Ondanks dat er nog geen foto’s beschikbaar zijn van de sneaker weten we toch de modellen en colorways van de sneakers. De foto’s die we van elk model laten zien zijn dan ook gewoon de foto’s van het model en niet van de Doernbecher collectie.

De modellen

Zo komt er een Nike Air Force 1 ’07 LV8 uit in een White/Stone Mauve-Black colaway. Kenmerkend aan de Nike Air Force 1 ’07 LV8 is het gebruik van nieuwe materialen op een klassiek model van Nike.

Nike Doernbecher 2019

Het volgende model is iets minder bekend dan de Nike Air Force 1. Namelijk de Nike Zoom Pegasus Turbo 2 in een Lucky Green/White-Black colorway. De Pegasus is een echte hardloop sneaker en heeft een heerlijke demping door de zoom zool.

Nike Doernbecher 2019

De volgende sneaker is een vrijs simpele sneaker. De Nike SB Zoom Stefan Janoski RM komt in een Blue Gaze/Deep Royal Blue-Space Purple-Metallic Silver colorway. We verwachten daarom ook veel kleur op deze sneaker.

Nike Doernbecher 2019

De Nike Air Max Triax 96 is een echte klassieker van Nike. In de Doernbecher collectie zal hij komen in een White/Game Royal-Team Orange-Black colorway.

Een iets bekender model is de Nike React Element 55. Deze comfortabele hardloop sneaker zal komen in een Sunblush/Wolf Grey-University Red-Bright Grape colorway.

Vervolgs zal er een Air Jordan 14 uitkomen binnen de Doernbecher collectie. Deze zal in een  Black/Court Purple-Multi-Color-White colorway uitkomen.

Het laatste model van Nike binnen deze collectie is totaal onbekend. Van deze, waarschijnlijk nieuwe sneaker, zijn nog geen foto’s beschikbaar. Toch zal de sneaker in 4 verschillende colorways uitkomen in de Nike Doernbecher 2019 collectie. Namelijke Black/Team Orange-Black, Black/Court Purple-Rainbow, Wolf Grey/Wolf Grey/University Red en White/White-University Red.

We verwachten dan de Nike Doernbecher 2019 collectie zal uitkomen tijdens de feestdagen van dit jaar via Nike.com.


Nike komt met een nieuw ‘White Iridescent’ pack 16

Wit, de kleur die mensen het liefst dragen tijdens de warme zomer dagen. deze kleur stoot namelijk zonlicht af, terwijl zwart juist zonlicht absorbeert waardoor het nog warmer kan aanvoelen. Meestal zie je dat mensen hier alleen rekening mee houden op het gebied van kleding, maar ook je voeten verdienen verkoeling tijdens de warme dagen. Nike komt nu met een nieuw ‘White Iridescent’ pack met daarin 4 modellen. 3 hiervan zijn op dit moment al verkrijgbaar!

Het nieuwe Nike ‘White Iridescent’ pack bevat de Air Force 1, Air Max 97, React Element 55 en de Internationalist. De Sneakers zullen voornamelijk wit zijn, met hier en daar Iridescent details. Zo zien we de Iridescent elementen op de Air Force 1 terugkomen op het hiel element, het label op de tong en de middelste vlakken op de zijkanten van de sneakers. Bij de Air Max 97 is dit te vinden op één van de golven op de upper en het kleine vlak waarin de mini Swoosh te vinden is. Alleen op de Nike Internationalist is de Swoosh werkelijk gekleurd in het Iridescent.

De Iridescent elementen passen perfect bij de witte sneakers. De sneakers stralen door deze combinatie namelijk een enorm frisse look uit. De perfecte sneakers dus om te dragen tijdens de warme dagen.

Wil jij stralen op de Air Force 1, React Element 55 of de Internationalist? Dan heb je geluk! op dit moment zijn deze sneakers uit het Nike ‘White Iridescent’ pack al verkrijgbaar. Alleen de Air Max 97 heeft helaas nog geen releasedatum gekregen. blijf voor deze sneaker dus nog even onze releasekalender in de gaten houden. Bekijk ondertussen alvast de foto’s hieronder.


'White Iridescent' pack
'White Iridescent' pack

'White Iridescent' pack

'White Iridescent' pack
'White Iridescent' pack

'White Iridescent' pack
Images by: Nike

Release Reminder: Air Jordan 6 x PSG 17

Paris Saint Germain en Jordan Brand begonnen hun samenwerking vorig seizoen met het Jumpman logo op de borst van het shirt. Tegenwoordig hebben de twee partijen verschillende sneakers en kleding uitgebracht. Nu staat de Air Jordan 6 x PSG alweer op de agenda. Hij komt namelijk zaterdag 27 juli uit.

Eerdere releases

Eerder brachten Paris Saint Germain en Jordan al een aantal sneakers uit. Zo bracht de Franse kampioen al een Air Jordan 5 uit en een Air Jordan 1. Wat kenmerkend was aan deze releases was de aanwezigheid van de zwarte kleur en de rode details. Bij de Air Jordan 6 zijn deze kleuren ook zeker weer aanwezig.

Air Jordan 6 x PSG

De Air Jordan 6 beschikt over een bovenwerk in zwarte en grijze kleuren. Zo is de toebox van de sneaker donker grijs gekleurd. Deze kleur zien we ook weer terug rondom de wreef van de sneaker. De rest van het bovenwerk is vooral zwart gekleurd. Zo is de gehele enkel en hak van de sneaker zwart van kleur.

Daarnaast zijn er infrarode details terug te vinden op de Air Jordan 6. Kijk bijvoorbeeld naar het Jumpman logo bovenop de veters van de sneaker en de tag op de hak. Tenslotte zien we de rode kleur terugkomen op de lacelock die natuurlijk kenmerkend is voor de Air Jordan 6.

De Paris Saint Germain branding is natuurlijk ook terug te vinden op de sneaker. Het logo van de Parijse voetbalclub staat namelijk op de hak van de sneaker. Ondanks dat het logo vrij groot is, is hij door het gebruik van donkere kleuren toch heel subtiel.

De Air Jordan 6 x PSG zal zaterdag 27 juli releasen om 09:00 uur bij verschillende retailers en Nike.com. Check hieronder het store overzicht.

Air Jordan 6 x PSG
Air Jordan 6 x PSG
Images by END.
Air Jordan 6 x PSG
Air Jordan 6 x PSG
Air Jordan 6 x PSG

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox