De Go4Dry is de ideale sneaker tool die jij moet hebben 193

De Go4Dry is de musthave voor iedere sneakerhead. Laten we vooropstellen dat natte sneakers één van de ergste nachtmerries is voor een sneakerhead. Niet alleen gaan je sneakers stinken maar het gaat vaak ook ten koste van een mooi paartje sneakers. Maar wees niet getreurd! Wij stellen je voor aan de ideale oplossing de: Go4Dry.

Je hoeft nu nooit meer bang te zijn voor natte, stinkende schoenen dankzij de Go4Dry. De Go4Dry kan in velen situaties gebruikt worden en is zeer populair onder sporters. Hoe werkt de Go4Dry precies? De Go4Dry is een apparaat die met behulp van Ozon schoenen droogt en reinigt. Ozon zorgt ervoor dat de schimmels en bacteriën afgebroken worden en dat je sneakers gereinigd en schoon worden.

De Go4Dry kan door iedereen gebruikt worden. Zo staat die bij mij thuis in de hal en gebruik ik het apparaat dagelijks, vooral omdat het zo onwijs makkelijk in gebruik is. Mijn favoriete paartje Air Max is daarom nog steeds schoner en frisser dan ooit!

Scrol verder om meer te weten over de Go4Dry. Klik hier om naar de website te gaan.

Hoe gebruik je de Go4Dry? Het apparaat is zoals eerder aangegeven makkelijk te gebruiken. De Go4Dry beschikt over 2 verschillende programma’s.

  1. Het eerste programma is voor sportschoenen. De schoenen worden 5 minuten met ozon gereinigd en dan 20 minuten gedroogd op 65 graden.
  2. Het tweede programma is bedoeld voor luxe sneakers/werkschoenen. De schoenen worden 5 minuten met ozon gereinigd en 40 minuten gedroogd op ca. 45 graden.

Maar niet alleen kan de Go4Dry voor sneakers worden gebruikt! Ook die vochtige handschoenen kunnen van de winter van de verwarming af! Hiervoor kun je ook de Go4Dry gebruiken, hetzelfde geldt voor bokshandschoenen. De Go4Dry schoenendroger is inklapbaar en neemt weinig ruimte in beslag, je kunt de Go4Dry dus overal gemakkelijk kwijt.

How to use

  Plaats de schoenen op de Go4Dry.

Kies een van de programma’s

En voordat je het weet droge en frisse schoenen!

Zoals je kunt zien is de Go4Dry niet groot en neemt het apparaat weinig ruimte in beslag. De Go4Dry staat bij mij in de gang en is een makkelijke handeling voor als je binnenkomt met natte schoenen. Dus wat zeg jij ervan, staat de Go4Dry binnekort ook bij jou in de gang?

Ben jij fan van de Go4Dry en wil jij er zelf eentje aanschaffen? Klik hier om naar de website te gaan. Neem ook even een kijkje op de instagram van Go4Dry.

Houd goed onze pagina in de gaten want later deze week hebben wij een actie waarbij wij 1 Go4Dry weg geven!

Previous ArticleNext Article

Human Made x adidas Solar HU Glide RELEASE 13

Pharrell Williams is altijd druk bezig. Al eerder zagen we beelden van de gloednieuwe sneaker van HUMAN MADE in een rode colorway. Ook de eerste beelden van de blauwe colorway zijn er. De releasedatum van de nieuwe Human Made x adidas Solar HU Glide is op vrijdag 3 mei.

Als je maar één woord zou kunnen gebruiken om Pharrell Williams te beschrijven, dan zou productief perfect passen. De creatieve artiest heeft schijnbaar altijd een nieuw project in de maak, en de afgelopen maanden heeft hij twee nieuwe colorways van de adidas Solar Hu Glide ontworpen in samenwerking met Human Made. Dit is een wit met blauw, en een wit met rode colorway. De goede vriend van Pharrell genaamd Nigo is de mede oprichter van BAPE. Hij zal de Human Made allereerste winkel openen in Japan. Om dit te vieren zal het wit met blauwe paar alleen verkrijgbaar zijn in de winkel.

De details

Afgezien van de grote geborduurde blauwe hartafbeelding op de voorkant, heeft de sneaker over het algemeen een eenvoudig ontwerp. De basis van de sneaker is compleet wit. Daarnaast zijn er kleine grijze en zwarte details toegevoegd. Een witte boost-midsole en zwarte outsole maken de look af. Hierdoor wijkt de sneaker ook niet af van het model van de Ultra Boost. De tong van de sneaker steekt dan ook weer iets uit dan de sneaker zelf. Ook aan de hiel zie je dit terug. Het welbekende adidas logo is dan ook gewoon aanwezig op de tong.

Let op, de sneaker is alleen verkrijgbaar in Japan bij de nieuwe Human Made store.


Human Made x adidas Solar HU Glide
Human Made x adidas Solar HU Glide
Human Made x adidas Solar HU Glide
Images by Human Made

Nike By You introduceert React Element 55 18

Nike’s React Element 55 is misschien niet de bekendste sneaker, maar dit kan binnenkort veranderen. Nike heeft namelijk aangekondigd dat je binnenkort jouw eigen React Element 55 kan samenstellen door middel van ‘Nike By You’.

Voorheen was de naam van ‘Nike By You’, ‘Nike iD’. Om zelf je sneaker te customizen kies je natuurlijk als eerste stap de sneaker die je wil hebben. Vervolgens zorgt Nike voor het canvas en de tools om te customizen. Hierna kan je zelf je sneaker samenstellen zoals jij dat wil. Als je jouw sneaker hebt samengesteld zoals jij dat wil kan je de sneaker bestellen. Het duurt dan ongeveer 3 tot 5 weken totdat je jouw gepersonaliseerde sneaker binnen hebt.

De React Element 55 is geïnspireerd op de ‘Internationalist’. Het wordt mogelijk om verschillende details te customizen, zoals het materiaal en trims. Het personaliseren van de materialen en trims wordt nog als “experimenteel” beschouwd door Nike. De kleuren bevatten tinten die zijn geïnspireerd op pakken van de brandweer en hazmat. Ook wordt het mogelijk om de Swoosh een andere kleur te geven.

Het is vanaf 2 mei mogelijk om via ‘Nike By You’ je eigen React Element 55 te personaliseren. KLIK HIER om andere sneakers te personaliseren. Houdt Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws.


React Element
React Element
React Element
React Element
Images by Nike

Ralph Steadman x Vans komen samen met een nieuwe collectie 22

We moesten er even op wachten maar hier zijn dan de eerste beelden. Vans komt met een gloednieuwe collectie in samenwerking met Ralph Steadman. De klassieke Vans modellen krijgen een upgrade met het schilderwerk van Ralph Steadman. De releasedatum van de Ralph Steadman x Vans collectie is op zaterdag 27 april.

De illustraties van de collectie zijn afkomstig van het kunstwerk dat Steadman heeft toegevoegd aan Ceri Levy’s boeken Extinct Boids, Nextinction en Critical Critters. Levy en Steadman beschrijven ook dat je mensen aan het lachen moet krijgen om ze te betrekken. De legendarische Welsh-artiest Ralph Steadman is 82 jaar oud. Toch merken we daar niks van. De samenwerking met Vans laat zien dat hij niet stil zit. Er zijn acht sneakers onderweg in een capsulecollectie met dierenthema’s.

De details

De collectie is verdeeld in vier Vans Slip-On’s, twee Vans Sk8-Hi’s en twee colorways nemen de ongewone Style 138 over. Steadman heeft een liefde voor opvallende en geheimzinnige graphics. Hij heeft zijn gedurfde prints, illustraties en kleuren toegevoegd op alle acht colorways. De Slip-On sneakers bestaan uit bijen, vissen en twee unieke dambordpatronen. De Sk8-Hi sneakers hebben een roofdier/prooi-stijl met een leeuw en een zebra. De andere twee sneakers hebben een stijl binnen het leven in het water met walvis- en vis graphics. Elk paar heeft een bijzonder en druk uiterlijk door de graphics. Hierdoor is ook niet in één oog opslag te zien wat er zich afspeelt. Dit de geheimzinnigheid die Ralph Steadman wil overbrengen. Verder heeft elke sneaker een welbekende gum mid/outsole die we gewend zijn van Vans. De Ralph Steadman x Vans collectie wordt gereleased op zaterdag 27 april.

Ben je benieuwd naar andere releases? Check dan de releasekalender.


VN0A3DP9VQW1

VA45JKVGO

VN0A45JKVQL

VN0A3DP9VQT

VN0A45JLVQV Ralph Steadman X Vans

VA45jJKVQN Ralph Steadman X Vans

VN0A45JLVQU Ralph Steadman X Vans

VN0A45JKVQM Ralph Steadman X Vans
Images by Vans