Nu verkrijgbaar: De Nike Air Max 1 ‘Team Red/Green Abyss’

De Nike Air Max 1 ‘Team Red/Green Abyss’ is naast de Nike Air Max 1 ‘Medium Olive’ ook een echte Musthave sneaker voor dit najaar. Dit komt mede dankzij de unieke kleuren combinatie die Nike heeft gebruikt op de Air Max 1.

Het bovenwerk, van suède en mesh, is grotendeels in Team Red gekleurd. De mudguard, het gedeelte net boven de midzool, is in een prachtige contrasterende ‘Green Abyss’ gekleurd. Deze kleur is ook terug te zien bij de details op het bovenwerk, zoals de Nike branding op de hak en tong en de Eyelets van de veter. De Swoosh is ‘Red Orbit’ gekleurd. De sneaker staat op een ‘Sail’ midzool en heeft een gum outsole die de sneaker helemaal afmaakt.

De Nike Air Max 1 ‘Team Red/Green Abyss’ is nu verkrijgbaar bij verschillende geselecteerde Nike retailers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 1 ‘Team Red/Green Abyss’

Releasedatum: 21 november 2018 om 09:00 uur
Colorway:
Team Red/Red Orbit/Green Abyss
Stylecode: AH8145-601
Prijs: €135,-
Shoplink >>

Nike Air Max 1 ‘Team Red/Green Abyss’

Nike Air Max 1 ‘Team Red/Green Abyss’

Nike Air Max 1 ‘Team Red/Green Abyss’

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *