Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: De Nike Air Max 1 SE ‘Wolf Grey’

22 november 2018 14:54
Nu verkrijgbaar: De Nike Air Max 1 SE ‘Wolf Grey’

Sinterklaas is in het land, de dagen worden korter en de temperatuur daalt. Koning winter is niet ver en dat betekend dat jij je dus goed moet voorbereiden. Laat Nike nou precies op het juiste moment komen met een heerlijk paartje van de Air Max 1 die jou beschermt tegen natte en koude weersomstandigheden dankzij het materialen gebruik.

De Nike Air Max 1 SE ‘Wolf Grey’ voegt namelijk duurzame, weerbestendige materialen toe zodat jij regen, sneeuw en ijzige koude omstandigheden kan trotseren. De Nike Air Max 1 SE combineert wollen materialen met ripstop, duurzame kunststoffen en leer om het bovendeel en de overlays te vormen. De gespikkelde details langs de tussenzool met zichtbare Air demping in de hiel maken de sneaker af. Naast deze ‘Wolf Grey’ uitvoering is er ook de ‘Medium Olive’ colorway verkrijgbaar.

De Nike Air Max 1 SE ‘Wolf Grey’ is nu verkrijgbaar bij verschillende geselecteerde Nike retailers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 1 SE ‘Wolf Grey’

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €140,-
Colorway: Wolf Grey/Anthracite/Dark Grey/Black
Stylecode: AO1021-002
Shoplink: Koop de Nike Air Max 1 SE ‘Wolf Grey’ hier >>

Nike Air Max 1 SE 'Wolf Grey'

Nike Air Max 1 SE 'Wolf Grey'

Nike Air Max 1 SE 'Wolf Grey'
Images by 43einhalb