Skip to content
Upcoming

Binnenkort: de Nike Air Max 97 WMNS SE “Burgundy Crush”

16 november 2018 11:46
Binnenkort: de Nike Air Max 97 WMNS SE “Burgundy Crush”

Er komt een nieuwe colorway van de Air Max 97 SE die perfect is voor de herfst! De Air Max 97 is tegenwoordig één van de populairste Nike modellen. Dit komt door het unieke design. De Nike Air max 97 heeft de wereld veranderd met zijn Air unit over de gehele lengte van de zool. De Nike Air Max 97 is een vernieuwde versie van het originele design met een lichte constructie voor dagelijks comfort. In 1978 maakte Nike zijn debuut met de revolutionaire Air-Sole unit dat in 1987 is uitgebreid.

Nu komt de sneaker in een ”Burgundy Crush” colorway. De sneaker is speciaal voor dames! De sneaker beschikt over een premium uitstraling, dit komt doordat het spatbord van suède is. De binnenkant van de sneaker is van mesh. De Burgundy colorway geeft een rustige en luxe uitstraling. De tussenzool is licht roze en zorgt voor wat rust in het ontwerp. Op de tong, hiel en op de zijkant van de sneaker zijn Nike Swooshes te vinden.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97

Releasedatum: TBA
Prijs: €180,-
Colorway: Burgundy Crush/Diffused Taupe-Metallic Mahogany
Stylecode: AV8198-600