De adidas ZX 4000 keert terug in een orginele colorway

adidas brengt het klassieke adidas ZX 4000 model terug in een originele colorway! De laatste keer dat de sneaker uitkwam was in 1989.

De sneaker beschikt over verschillende materialen zoals mesh, suède en nylon. Het klassieke model maakt gebruik van witte en grijze tinten, die ook dienen als basis. Licht blauwe Carolina accenten verschijnen op de middenvoet en zijn een mooi detail. Ook op de tong en de zool zijn deze details terug te vinden. Aan de voorkant van de sneaker waar de veters beginnen is een label die extra opvalt dankzij zijn neon gele kleur. Op de zijkant van de sneaker zitten de typische 3-stripes van adidas.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend. Houd dus onze pagina goed in de gaten voor meer informatie. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas ZX 4000

Previous ArticleNext Article

4 Comments

  1. Adidas Nederland weet nog helemaal nix van deze schoen.. zojuist de klantenservice gebelt. 512/2018
    Iemand enig idee waar ze te koop zijn of komen???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *