Puma brengt exclusieve samenwerking met Hot Wheels uit 0 70

Bijna alle jongens herinneren het nog wel uit hun jeugd: Hot Wheels. De miniatuur speelgoedautootjes waar je je uren mee kon vermaken. Nou dat bedrijf daarachter hè, dat bestaat inmiddels alweer 50(!) jaar. Tijd om dat eens goed te vieren met de sportgigant Puma!

Zoals je al zou verwachten is de collectie geinspireerd op klassieke modellen van Hot wheels. De pack komt namelijk uit in drie colorways op het nieuwe Puma RS-X model. De drie colorways zijn geinspireerd op speciale uitgaves door de jaren heen.

De eerste colorway bestaat uit de combinatie zwart, blauw en goud. Deze kleuren zijn afkomstig van de bekende ‘Bone Shaker’ Hot Wheels. Zwart speelt de hoofdrol in deze colorway. De midsole en upper zijn beide volledig zwart. Hierover heen zien we wel de blauwe en goude details goed in contrast gebracht worden.

Hot Wheels

Hot Wheels

De tweede colorway is een eerbetoon aan de iconische 1968 Camaro Custom Edition, uitgevoerd in feloranje. Naast feloranje zijn er subtiele rode en grijze details op het bovenwerk te vinden. Alles rust op een zwarte midsole met donkerblauwe outsole.

Hot Wheels

Hot Wheels

De derde en laatste colorway is geinspireerd op de eerste collectie van Hot Wheels, beter bekend als de ‘Original Sweet 16’. Deze variant is uitgevoerd in een blauwe upper met feloranje details. Uiteraard is ook deze upper geplaatst op een zwarte midsole. Over alle schoenen zijn verschillende Puma brandings te vinden maar uiteraard ook Hot Wheels branding.

Hot Wheels

Hot Wheels
Images by Puma.com

Puma RS-X x Hot Wheels

Releasedatum: November 2018
Prijs: TBA
Stylecode: TBA


Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kixfix // Nike Air Max 1 Dave White Restoration 0 6

Deze week heb ik een restauratie video voor jullie. Ik restaureer een paar Air Max 1 Dave White’s wat voor velen een echte grail is. Check de video voor het hele proces van de restauratie.

De Nike Air Max 1 Dave White Restoration shop je hier >> 

Iedere week, op maandag 5 uur, zal er een nieuwe KixFix video verschijnen op Sneakerjagers.nl, stay tuned! Klik hier om naar mijn youtube kanaal te gaan.


Nike Air Max 1 Dave White Restoration

Stylecode: 312542-011
Colorway: White / Black – Wolf Grey
Shoplink>>

 

Black Friday Sneakers Guide 2018 nu online 0 198

Aanstaande vrijdag (23 november) is het Black Friday! Dat houdt in: MEGA VEEL KORTING! Wij van Sneakerjagers hebben speciaal voor jullie een Black Friday 2018 Sneaker Guide Page gemaakt. Op deze pagina vind je in één oogopslag alle aanbiedingen rondom Black Friday en Cyber Monday 2018. We updaten deze pagina een aantal keren per dag wanneer er nieuwe shops, aanbiedingen en looptijden bekend worden, zodat je geen enkele aanbieding misloopt!

Klik hier om naar de Black Friday Sneaker Guide pagina te gaan >>

De aanbiedingen rond ‘Black Friday 2018’ en “Cyber Monday 2018’ zijn inmiddels in volle gang. Niet alleen zal er op Black Friday & Cyber Monday veel korting worden gegeven maar ook nu zijn er al veel Early Black Friday Acties bezig! Merken zoals Nike en adidas geven al flink wat korting weg, bekijk een van onze blogs >> ”Top 10 Early Black Friday deals van adidas voor de ladies” of voor de heren ”Top 10 heren Nike Early Black Friday Sale”.

Het hele Sneakerjagers team zal deze week 24/7 jagen op alle nieuwe en actuele toevoegingen en kortingscode ’s. Dat maakt voor jou het zoeken overbodig omdat je alles overzichtelijk op één pagina kan vinden. Black Friday 2018 vindt plaats op vrijdag 23 november 2018. Cyber Monday 2018 vindt plaats op maandag 26 november 2018.

Krijg je geen genoeg van al deze mooie aanbiedingen? Volg dan deze week ook de ‘story’ op onze Instagram-pagina. Ook hier geven we dagelijks het laatste nieuws rondom alle mogelijke aanbiedingen. Op onze Facebook-pagina zullen we de komende week ook de meest recente kortingen en codes plaatsen.


Unboxing: De Nike M2K Tekno ‘Black’ 0 5

De populaire chunky Nike M2K Tekno ‘Black” is nu verkrijgbaar een zwarte colorway. En wij van Sneakerjagers hebben hem voor jullie unboxed.

De Nike M2K Tekno heeft een gecombineerd bovenwerk. Heb bovenwerk is ook geheel zwart gekeurd. Alleen de Nike branding op de tong heeft een witte kleur. De dikke foam zool zocht voor demping en daarmee groot comfort. De midsole is in tegenstelling tot het bovenwerk wit gekeurd. De outsole is zwart en is daarmee een perfecte combinatie met de midsole. Een leuk details op de sneaker is de obsidian gekleurde achterkant.

De Nike M2K Tekno is verkrijgbaar bij onderanderen Nike voor €100. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Benieuwd naar de Nike M2K Tekno ‘Black’? Check de unboxing video hieronder.


Nike M2K Tekno

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €100,-
Colorway: Zwart/Off White/Obsidian/Zwart
Stylecode: AV4789-002
Storelist: Bekijk hier het volledige Store overzicht >>