Nu verkrijgbaar: De Nike Air Max 1 SE ‘Medium Olive’

De temperaturen zijn weer dalende en de nachten worden kouder.De Nike Air Max 1 SE ‘Medium Olive’ voegt duurzame, weerbestendige materialen toe zodat jij regen, sneeuw en ijzige koude omstandigheden kan trotseren. De Nike Air Max 1 SE combineert wollen materialen met ripstop, duurzame kunststoffen en leer om het bovendeel en de overlays te vormen. De gespikkelde details langs de tussenzool met zichtbare Air demping in de hiel maken de sneaker af.

De Nike Air Max 1 SE “Olive” is nu verkrijgbaar bij BSTN Store en komt in de aankomende dagen bij nog meer shops op voorraad.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 1 SE ‘Medium Olive’

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €140,-
Colorway: Medium Olive/Light Cream/Black
Stylecode: AO1021-200
Shoplink: Koop de Nike Air Max 1 SE ‘Medium Olive’ hier >>

Nike Air Max 1 SE 'Medium Olive'

Nike Air Max 1 SE 'Medium Olive'
images by titoloshop.com
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *