Sneakerjagers Store Visit: Pig Shoes Budapest 0 78

Pig Shoes, een sneaker store die zich focust op de urban lifestyle, zich steeds vernieuwd en bij de tijd blijft door nieuwe releases te omarmen. Pig Shoes kent op het moment twee winkels in de twee beste straten/buurten van Budapest. Hiermee willen ze laten zien dat ze niet alleen de Hongaarse maar ook de internationale markt opzoeken.

Met een breed assortiment is Pig Shoes op alle fronten te vinden. Toch merken we dat Pig Shoes zich alleen focust op de laatste trends. Zo zien we bijvoorbeeld heel veel Vans en wat minder onbekende merken/modellen. Naast sneakers biedt de winkel ook nog een kleine selectie kleding, tassen en accessoires.

De grootste focus ligt op klantvriendelijkheid en in-store behulpzaamheid. Zo staat het personeel altijd paraat om te helpen of om gewoon een praatje te maken. Het oog voor detail is niet alleen zichtbaar in de selectie sneakers maar ook aan de stijl van de winkel en webshop.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Air Jordan 1 komt in een Spider-Man thema 0 34

Air Jordan 1 Retro High OG “Origin Story”

Misschien wel een van de meest iconische sneaker komt terug namelijk, de Air Jordan 1 Chicago. Dit keer in een Spider-Man thema. Dit najaar komt de film “Spider-Man: Into The Spider-Verse,” uit en datzelfde geldt voor deze iconische sneaker. De Air Jordan 1 Spider-Man komt uit in zowel kinder als volwassen maten.

De Air Jordan 1 Spider-Man heeft dezelfde colorway als de originele Chicago colorway. Echter heeft de Spider-Man versie wel wat kleine nieuwe details. Bijvoorbeeld het blauwe lipje op de ting waar de Nike Air branding op staat. Deze kleuren refereren naar het rode en blauwe pak dat Spider-Man altijd draagt. Het meest opvallende detail zijn de stippen op het bovenwerk. De stippen zijn transparant en glimmen een beetje. Hierdoor heeft de sneaker een aparte uitstraling. Tenslotte zit er onder de witte midsole van de Jordan een transparante outsole.

De Air Jordan 1 Retro High OG “Origin Story” komt uit op 14 december. Er wordt verwacht dat de Air Jordan 1 €160 zal gaan kosten. Hij zal uitkomen in zowel kinder als volwassene maten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 1 Retro High OG “Origin Story”

Releasedatum: 14 december
Prijs: €160,-
Colorway: Gym Red/Black/White-Photo Blue
Stylecode: 555088-602
Bekijk hier de storelist>>

Air Jordan 1 Retro High OG “Origin Story”

Air Jordan 1 Retro High OG “Origin Story”

Air Jordan 1 Retro High OG “Origin Story”

Air Jordan 1 Retro High OG “Origin Story”

Air Jordan 1 Retro High OG “Origin Story”

Air Jordan 1 Retro High OG “Origin Story”

 

Een flinke restock van de Karhu Fusion 2.0 bij Exclusive Store 0 47

Karhu is geen nieuw sneakermerk, maar we zien ze steeds vaker op de Nederlandse straten. En dat is een goed teken! Het merk staat namelijk voor kwaliteit en de colorways zijn altijd erg sterk.

Het finse merk is al vanaf 1916 actief, dat betekend dus dat het merk nu al 102 jaar oud is! Het merk haalt zijn inspiratie uit de natuur en Finland is dankzij zijn mooie natuurgebieden een echte inspiratiebron. Zo zorgt Karhu voor mooie sneakers.

Een van de mooiste modellen van het merk is de Fusion 2.0. Een unieke runner die een uitgesproken uiterlijk heeft. De sneaker staat op een redelijk stevige zool die opgebroken wordt door verschillende lijnen op de zool. De upper bestaat uit veel verschillende panelen.

Drie van de meest populaire Karhu Fusion 2.0 sneakers hebben nu een restock gekregen bij onze vrienden van Exclusive Store! Het zijn drie perfecte colorways voor het aankomende en donkere seizoen. Met een donkerblauwe, een mosgroene en een blauw met rode colorway zit er zeker een sneaker voor jou bij!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Karhu Fusion 2.0 ‘Winter Pack’

Prijs: €140,-
Colorway: Green Gables/Night Sky
Stylecode: F804040
Shop deze Karhu sneaker hier>>


Karhu Fusion 2.0 ‘Butternut’

Prijs: €140,-
Colorway: Green Gables/Night Sky
Stylecode: F804043
Shop deze Karhu sneaker hier>>


Karhu Fusion 2.0 ‘Butternut’

Prijs: €140,-
Colorway: Green Gables/Night Sky
Stylecode: F804044
Shop deze Karhu sneaker hier>>

Sneakerjagers Top 5 // DEAUP Deventer 0 46

De Sneakerjagers Crew is langs geweest in Deventer bij de winkel DEAUP. De winkel valt op door haar gevarieerde assortiment sneaker. Daarnaast is DEAUP ook een consignment store en heeft de winkel naast het “gewone” aanbod ook nog een aanbod met exclusievere sneakers en kleding. Denk aan Yeezy’s, Off-White, Supreme, Bape en Palace.

Tijdens ons bezoek aan DEUAP hebben we samen met de winkel een top 5 voor jullie samengesteld van sneakers die verkrijgbaar zijn bij DEAUP. Hier hebben we uiteraard een video van gemaakt. Check daarom de video hieronder. Onder de video staan de vijf schoenen nog overzichtelijk onder elkaar.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


1. SAUCONY GRID SD ‘GARDEN DISTRICT BLUE WHITE’

Shoplink ► Bekijk hier de sneaker

SAUCONY GRID SD 'GARDEN DISTRICT BLUE WHITE'

2. FILA VENOM LOW ‘BLACK / WHITE’

Shoplink ► Bekijk hier de sneaker

FILA VENOM LOW 'BLACK / WHITE'

3. KARHU FUSION 2.0 ‘TURTOISE SHELL / BRACKEN’

Shoplink ► Bekijk hier de sneaker

 KARHU FUSION 2.0 'TURTOISE SHELL / BRACKEN'

4. ARKK HYPERTREX FG BOA ‘NAVY’

Shoplink ► Bekijk hier de sneaker

 ARKK HYPERTREX FG BOA 'NAVY'

5. PUMA THUNDER SPECTRA ‘DRIZZLE STEEL GRAY’

Shoplink ► Bekijk hier de sneaker

PUMA THUNDER SPECTRA 'DRIZZLE STEEL GRAY'