Release info: The Week Of The Ones 0 239

Meer dan 30 jaar na de eerste release van de Jordan 1 is de Jordan 1 waarschijnlijk nog steeds het populairste Jordan silhouette. Om het eeuwige silhouetten te vieren heeft Nike de Week Of Ones gelanceerd. Daarmee zullen ze deze week vijf verschillende Jordan 1’s releasen.

Tijdens de Week Of Ones zal Nike via de SNEAKRS app vijf verschillende Jordan 1’s releasen. Vorig jaar deed Nike het al met de Jordan 3. Toen werden in een week tijd vijf verschillende Jordan 3’s gereleased. Toen kwamen orderanden de Jordan 3 ‘Katrina’ en ‘Free Throw Line’ uit. Deze keer houdt Nike net als vorig jaar de Jordans die gereleased worden nog geheim. Maar door een GIF die Nike op de SNEAKRS app heeft laten zien kunnen we al een beetje zien welke sneakers er gaan uitkomen.

Wanneer je goed kijk kan je al een aantal Jordan 1’s zien die uitkomen deze week. Zo lijkt er een restock te komen van de geliefde Air Jordan 1 ‘Royal’ De blauw met zwarte Jordan kwam uit in 2017 maar lijkt dus nu een restock te krijgen. Ditzelfde geld voor de Jordan 1 ‘Shadow’. Deze Colorway is eerder dit jaar nog uitgekomen maar lijkt net als de ‘Royal’ een restock te krijgen. Bij twee van de vijf sneakers is ook al bekend wanneer ze uitkomen. Zo zal de Jordan 1 ‘PSG’ waarschijnlijk uitkomen op 6 november. Daarnaast is bekend dat de Jordan 1 ‘Not For Resale’ zal uitkomen op 7 november.

Nike zal dus vanaf 5 november tot en met 9 november 5 verschillende Air Jordan 1 colorways releasen. Bekijk hier de pagina van de Week Of Ones. Laat ons weten welke Jordan 1 jij graag ziet terug komen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Image by @sneaksketchuk
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kixfix // Nike Air Max 1 Dave White Restoration 0 6

Deze week heb ik een restauratie video voor jullie. Ik restaureer een paar Air Max 1 Dave White’s wat voor velen een echte grail is. Check de video voor het hele proces van de restauratie.

De Nike Air Max 1 Dave White Restoration shop je hier >> 

Iedere week, op maandag 5 uur, zal er een nieuwe KixFix video verschijnen op Sneakerjagers.nl, stay tuned! Klik hier om naar mijn youtube kanaal te gaan.


Nike Air Max 1 Dave White Restoration

Stylecode: 312542-011
Colorway: White / Black – Wolf Grey
Shoplink>>

 

Black Friday Sneakers Guide 2018 nu online 0 198

Aanstaande vrijdag (23 november) is het Black Friday! Dat houdt in: MEGA VEEL KORTING! Wij van Sneakerjagers hebben speciaal voor jullie een Black Friday 2018 Sneaker Guide Page gemaakt. Op deze pagina vind je in één oogopslag alle aanbiedingen rondom Black Friday en Cyber Monday 2018. We updaten deze pagina een aantal keren per dag wanneer er nieuwe shops, aanbiedingen en looptijden bekend worden, zodat je geen enkele aanbieding misloopt!

Klik hier om naar de Black Friday Sneaker Guide pagina te gaan >>

De aanbiedingen rond ‘Black Friday 2018’ en “Cyber Monday 2018’ zijn inmiddels in volle gang. Niet alleen zal er op Black Friday & Cyber Monday veel korting worden gegeven maar ook nu zijn er al veel Early Black Friday Acties bezig! Merken zoals Nike en adidas geven al flink wat korting weg, bekijk een van onze blogs >> ”Top 10 Early Black Friday deals van adidas voor de ladies” of voor de heren ”Top 10 heren Nike Early Black Friday Sale”.

Het hele Sneakerjagers team zal deze week 24/7 jagen op alle nieuwe en actuele toevoegingen en kortingscode ’s. Dat maakt voor jou het zoeken overbodig omdat je alles overzichtelijk op één pagina kan vinden. Black Friday 2018 vindt plaats op vrijdag 23 november 2018. Cyber Monday 2018 vindt plaats op maandag 26 november 2018.

Krijg je geen genoeg van al deze mooie aanbiedingen? Volg dan deze week ook de ‘story’ op onze Instagram-pagina. Ook hier geven we dagelijks het laatste nieuws rondom alle mogelijke aanbiedingen. Op onze Facebook-pagina zullen we de komende week ook de meest recente kortingen en codes plaatsen.


Unboxing: De Nike M2K Tekno ‘Black’ 0 5

De populaire chunky Nike M2K Tekno ‘Black” is nu verkrijgbaar een zwarte colorway. En wij van Sneakerjagers hebben hem voor jullie unboxed.

De Nike M2K Tekno heeft een gecombineerd bovenwerk. Heb bovenwerk is ook geheel zwart gekeurd. Alleen de Nike branding op de tong heeft een witte kleur. De dikke foam zool zocht voor demping en daarmee groot comfort. De midsole is in tegenstelling tot het bovenwerk wit gekeurd. De outsole is zwart en is daarmee een perfecte combinatie met de midsole. Een leuk details op de sneaker is de obsidian gekleurde achterkant.

De Nike M2K Tekno is verkrijgbaar bij onderanderen Nike voor €100. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Benieuwd naar de Nike M2K Tekno ‘Black’? Check de unboxing video hieronder.


Nike M2K Tekno

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €100,-
Colorway: Zwart/Off White/Obsidian/Zwart
Stylecode: AV4789-002
Storelist: Bekijk hier het volledige Store overzicht >>