Zaterdag 27 oktober: deadstock sneaker market – Praktische info 1201

Wij hadden deze week al eerder geschreven over de aanstaande sneaker beurs in Nijmegen: Dead Stock Sneaker Market. Aanstaande zaterdag, 27 oktober, is het zover. Maar hoe kom ik er?, wie zijn er aanwezig?, kan er er parkeren? In deze blog alle info op een rij! Zien wij je zaterdag? Hieronder alle info:

Tickets: deze zijn nog steeds online te verkrijgen voor 8,09 euro (inclusief servicekosten) voor volwassenen en 5,59 euro voor kinderen tot 10 jaar (inclusief servicekkosten) HIER de link. De kaarten aan de deur kosten 10 euro. De locatie van de beurs is: Winselingseweg 41 – (entree terrein via Latensteinweg), 6541 AH Nijmegen.

Openbaar vervoer: kom je met de bus of trein pak dan op het centraal station van Nijmegen de bus. Lijn 5 richting Beuningen of lijn 85 richting Druten. Uitstappen doe je bij de halte Havenweg.

Auto: Kom je met de auto dan zijn er deze opties:

Vanaf S100 De Oversteek Via de A325 kunt je in Nijmegen Lent, ter hoogte van het treinstation, rechtsaf de Graaf Alardsingel/S100 op. Je komt via stadsbrug De Oversteek Nijmegen binnen. Als je de brug over bent komt je bij een rotonde uit. Neem de 1ste afslag, de S101 op. Vervolg de weg naar de Waalbandijk. Neem de eerste afslag links, de Latensteinweg op. De Vasim en de poort tot het Vasimterrein liggen aan je rechterhand.

Vanaf Keizer Karel rotonde Neem op de Keizer Karel rotonde de afslag naar de Nassausingel/S101/S102 (richting Weurt/Beuningen/Industrieterrein Noordkanaalhaven). Rijd deze weg af, langs het park, totdat je bij een T-splitsing komt. Ga hier links, de Lange Hezelstraat (S101) op. Neem de 1e afslag rechts, de Weurtseweg (S101) op. Rijd de Weurtseweg af totdat je aan je rechterhand de Winselingseweg ziet. Als je de Winselingseweg in rijdt, ziet je na 100 meter bij de kruising linkerhand een bord met het logo en adres van Cultuurspinnerij De Vasim. Sla hier linksaf – let op: het rijwielverkeer van de snelfietsroute heeft op deze kruising voorrang! Ga onder de nieuwe brug door. Je ziet het gebouw van de Vasim al aan je rechterhand liggen. Sla de eerste weg

Vanaf de A73 Als je vanaf de A73 Nijmegen binnenkomt gaat je bij de tweede stoplichten linksaf: je bent nu op de Energieweg. Na twee kleine rotondes (rechtdoor), 2 stoplichten (rechtdoor) en de grote rotonde ‘Industrieplein’ (rechtdoor), kom je bij de grote rotonde ‘Nymaplein’. Neem op deze rotonde de 2e afslag, de Waalbandijk op. Neem de eerste afslag links, de Latensteinweg op. De Vasim en de poort tot het Vasimterrein liggen aan je rechterhand.

Een routeplanner vanuit je startadres vindt je HIER. Let op: de routeplanner stuurt je naar de noordkant van het Vasim. Bezoekers van evenementen moeten echter aan de westkant zijn. Parkeren is overigens gratis!

Deelnemers: Er is een indrukwekkende lijst aan deelnemers.

De Sneakersellers zijn onder andere: Approved Sneakers, Bijsmaak, Outsole, 24/7 Store, Reell, Collonil Carbon, Mizuno, Klekt, MvD True Sneakers, Michiel Deadstock/Dutch Deadstock, Sneakerpaleis.nl (sale!), Hensiboy, Sneakerwish, Prime, Deaup, Kerimago, Sneaker Essentials, United Era, Nyma, Palet, Mizuno, Klekt Koru Lifestyle, Sole Pro, The Sneakercorner, Solefooled, Looddekloot, Dustin Croes, Erwin Runs, Matthias Capuzzimati, Mike Twaalfhoven en Kalid Ma.

De Customisers, Sneaker Art artiesten en fotograven zijn onder andere: – Sir-Jo Customs (Sneaker Customising), Hyprints (Sneaker Art), Nikki van Toorn (Fotografie), WayWard Customs (Sneaker Customising), Fabrics & More (Vintage Clothing), The Fade Club (Barber), Consignment Table (Sell your own shoes!), Vliegwerk premium (Tattoo), Beeldmaat (Fotografie) en Montana Cans (Graffiti Jam)

De muziek wordt verzorgt door DJ Odin, Cirino Brown en Sam Blacksta.

Corno en Mats van Sneakerjagers zijn natuurlijk ook aanwezig. En we gaan graag met je in gesprek over Sneakers en leuke ideeën!

Zien we je zaterdag?

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox

 

Previous ArticleNext Article

Release Party Earth Water x KangaROOS 103

Zaterdag, 6 juli, waren wij bij de release party van de EARTH Water x Kangaroos. Het release event duurde van 17:00 to 21:00 en werd gehouden bij de Amsterdamse sneakerzaak Sunika. KangaROOS en EARTH Water zijn een samenwerking aan gegaan en hebben een sneaker ontworpen die ook een goed doel steunt. Met deze collab worden er mensen uit Kameroen ondersteund die geen toegang hebben tot schoon drinkwater

Bij de release party werd uiteraard de EARTH Water x Kangaroos Ultimate OG ‘Africa’ geshowcased. Als je de raffle had gewonnen bij Sunika, kon je bij de release party je paartje ophalen. Het paartje kwam in een mooie doos met daarbij nog een glazen fles van Earth Water. Van sneaker zijn er in totaal maar 400 paar gemaakt en ook nog eens met de hand in Duitsland! Op het event werd en natuurlijk water van EarthWATER geschonken. Halverwege de avond werd er bekendgemaakt hoeveel geld er zou worden gedoneerd aan Earth Water. Het totale bedrag was €5000,- en dit geld werd gebruikt voor de schone water bronnen in Cameroon. Er werd een goede sfeer gecreëerd door de beats van de DJ Booth, die een genres draaiden zoals Hip-Hop en Deep House. Het was een event zoals het hoort te zijn met sneakerliefhebbers, gezelligheid en een hapje en een drankje!

De Kangaroos x Earth Water is nog steeds verkrijgbaar in een paar maten, dus wacht niet te lang, want dit exclusieve paartje kan zo uitverkocht zijn! Check hieronder de afbeeldingen en de video van het event! Houd onze blog in de gaten om niks van het nieuwste sneaker nieuws te missen.


Sneakerness Amsterdam komt er weer aan 219

Het prachtige sneakerevent Sneakerness in Amsterdam staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat wij jullie even over het een en ander willen inlichten over dit evenement. Ga jij of ben je van plan misschien te gaan, lees dan snel verder zodat je weet wat je te wachten staat.

Naast de meest legendarische sneakers die aanwezig zijn tijdens dit evenement is er nog veel meer te zien en te doen. Om te beginnen draait DJ Turne de ziekste beats die je kan horen op dit evenement. Daarnaast is er een Art galerij waar je de mooiste sneaker gerelateerde kunstwerken kunt bewonderen. Vervolgens zijn er verschillende plekken waar je een lekker hapje kan halen en is er een kids corner waar je kind lekker kan spelen terwijl jij geniet van alles om je heen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, schoenen
Image by: Runnerwally

Waar en wanneer

Zaterdag 1 juni en zondag 2 juni zullen voor jullie de deuren geopend zijn in de Kromhouthal in Amsterdam. De tijden wanneer het event plaats gaat vinden zullen tussen 12.00 uur ’s middags en 18.00 uur ’s avonds zijn.

Tickets

Voor de tickets kan je kiezen uit een aantal verschillende categorieën. Je hebt de dag tickets, weekend tickets en de priority tickets. Met die laatste mag je op zaterdag al vanaf 11.00 uur naar binnen en op zondag om 12.00 uur, je krijgt er ook nog eens een goodybag bij. Kinderen onder de 12 jaar hebben een gratis entree.

Tickets:
Zaterdag: €14,-
Zondag: €12,-
Weekend tickets: €16,-
Priority tickets: €52,-

Koop hier je tickets!

Afbeeldingsresultaat voor sneakerness

Vervoer

Sneakerness wordt twee keer per jaar in Nederland georganiseerd, een keer in Rotterdam en een keer in Amsterdam. Uit alle gaatjes in het land komen dan ook mensen tevoorschijn om dit evenement bij te wonen. Daarom hebben we hieronder weetjes die nog van pas zouden kunnen komen tijdens de reis hier naar toe.

Vanaf Amsterdam CS:
Er is een gratis veerboot die jou vanaf de achterkant van Amsterdam Centraal naar de locatie brengt. Dit is de veerboot naar IJplein. Vanaf dat punt loop je richting het oosten van het IJplein. Vervolgens sla je linksaf en neem je een flauwe bocht naar rechts om op het IJplein te blijven. Daarna sla je rechtsaf naar de motorkade. Vanaf daar sla je nog één keer linksaf en nog twee keer rechtsaf en je bent gearriveerd op het evenement.

Daarnaast kun je ook nog met metro 52 vanaf Amsterdam, Centraal naar Amsterdam, Noorderpark, dit duurt ongeveer twee minuutjes. Vanaf daar is het nog zo’n 900 meter lopen naar de Kromhouthal. Eerst loop je naar een zuidoostelijke richting op het Albatrospad. Vervolgens sla je rechtsaf en dan sla je linksaf richting de Eendenstraat. Daarna volgt er een flauwe bocht en vervolg je de weg naar de Ganzenweg. Je slaat linksaf om op de Ganzenweg te blijven. Daarna vervolg je de weg naar de Motorkade. Vanaf daar sla je weer nog één keer linksaf en nog twee keer rechtsaf en dan ben je ook gearriveerd op het evenement.

Met de auto:
Alle wegen leiden naar Rome (in dit geval Amsterdam). Met de navigatie moet dat goed komen, Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam. Je kunt in de nabije omgeving van het evenement gratis parkeren.

Wij van Sneakerjagers hopen dat jullie een ontzettend mooie dag of dagen gaan beleven en we kijken nu al uit naar alle comments die over dit event geplaatst gaan worden.


Baskèts x New Balance pop-up museum Amsterdam 186

Vorige week donderdag, 2 mei, zijn wij naar het Baskèts x New Balance pop-up museum geweest in Amsterdam. Dit pop-up museum is opgezet om de launch te vieren van de New Balance M990v5.

Het Baskèts x New Balance pop-up museum zat naast de huidige winkel van Baskèts en was echt ingedeeld als een klein museum. Op het raam stond groot de quote “Worn by super models in London and dads in Ohio”. Als je binnen kwam stonden er aan de rechterkant vier vitrines met daarin de oudere versies van de New Balance 990 met daarboven een klein verhaaltje over de bij behorende sneaker. Aan de linkerkant was de muur vol gehangen met de bovenstaande posters en in het midden de nieuwe uitgave van de 990. Er was ook een bar waarbij je heerlijke drankjes krijg van ABSOLUT Vodka. Veel New Balance fans kwamen naar dit pop-up museum, en kochten uiteraard ook een early paartje van de M990v5, want deze sneaker kwam eigenlijk pas uit op 4 mei.

De New Balance M990v5 is nu dus uit. Haal nu een paartje bij Baskèts! Check hieronder de sfeer afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen!Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox