Top 10 duurste sneakers bij StockX 545

In deze blog nemen we een kijkje naar de 10 meest opvallende en duurste sneakers die verkrijgbaar zijn bij StockX. StockX is ’s werelds eerste stock market (beurs) voor sneakers. Kopers plaatsen biedingen en creëren daarmee de vraag van de StockX markt. Verkopers plaatsen vraagprijzen en creëren daarmee het aanbod. Wanneer het vraag en aanbod elkaar ontmoeten, vind er automatisch een transactie plaats. Alle sneakers zijn 100% authentiek omdat ze eerst worden gecontroleerd door StockX zelf.

Bij de top 10 zullen we kijken naar de gemiddelde verkoopprijs en voor de variatie zullen we niet twee keer hetzelfde model in de top 10 stoppen.


10. Air Jordan 3 Dj Khaled Gratefull

We beginnen deze top 10 met een Air Jordan 3 van onze grote vriend Dj Khaled. Deze versie is gemaakt voor zijn album ‘Grateful’. De zin “We The Best” is te vinden op de hak achter het Jumpman logo. Bij de release werden er willekeurig paartje ‘Gratfull’ Jordan 3’s gegeven aan mensen die het nieuwe album kochten en meededen aan de wedstijd. Verder waren er geen andere paren beschikbaar voor het publiek. Op StockX is de gemiddelde verkoopprijs van de Air Jordan 3 Dj Khaled Gratefull €8.717.

Vind de Air Jordan 3 Dj Khaled Gratefull hier >>

Dj Khaled Grateful

9. Air Max 1 Parra Patta “Cherrywood”

In 2009 bestond Patta 5 jaar en om dat te vieren kwamen Nike en Patta met vijf Air Max 1’s. Bij de eerste vier sneaker release op tijd in 2009, maar de vijfde liet op zich wachten. Deze werd pas gereleased in maart 2010. Er werden maar 258 paartje “Cherrywood” verkocht aan het publiek en zijn op dit moment nog steeds een erg gewild paartje sneakers. De gemiddelde verkoopprijs van de Air Max 1 is €3.924

Vind hier de Air Max 1 Parra Patta “Cherrywood” >>

8. adidas Human Race NMD Pharrel x Chanel

De adidas Human Race NMD Pharrel Chanel kwam uit in 2017 op 21 november. Hij was alleen verkrijgbaar bij de Chanel pop-up store bij Collete in Parijs. Om de schoen op dat moment te kopen was je al €1000 kwijt. Nu staat de gemiddelde verkoopprijs bij StockX op €7.411.

Vind hier de adidas Human Race NMD Pharrel x Chanel >>

7. Jordan 4 Retro Oregon Ducks

De atleten van het footballteam van de University of Oregon kregen deze Air Jordan 4. Deze was geïnspireerd op de reflecterende American Football helmen van de University of Oregon en dat is terug te zien in de Jordan 4. De gemiddelde verkoopprijs van de Jordan 4 staat op €6365.

Vind hier de Air Jordan 4 Retro Oregon Ducks >>

6. Air Jordan 1 Retro Fragment Friends and Family

De Air Jordan 1 Fragement is gemaakt door Jordan Brand in samenwerking met Fragment Designs. Het verschil tussen de Friends and Family en de normale fragment is heel klein. De Fragment stempel op de hak van de schoen is zwart in plaats van blauw. Echter zijn er veel minder paren van de Friend and Family en dat is te zien in de prijs. De gemiddelde verkoopprijs is €3.992.

Vind hier de Air Jordan 1 Retro Fragment Friends and Family >>

5. Air Force 1 High Vlone Paris Fashion Week

Celleberties als ASAP Rocky, Bella Hadid en Kendal Jenner zijn vaak gezien in schoenen van Vlone. Het merk is van ASAP Bari die medeoprichter was van ASAP Mob. De gemiddelde verkoopprijs van de AF1 is €5.271.

Vind hier de Air Force 1 High Vlone Paris Fashion Week >>

4. Air Yeezy 2 Red October

De vierde sneaker in onze top 10 is de Air Yeezy 2 Red October. Voor Kanye West bij adidas zat, heeft hij een aantal sneaker uitgebracht met Nike. Een leuk detail op de Air Yeezy 2 zijn de ribbels achter op de sneaker. Deze zijn geïnspireerd op het achterhoofd van Kanye West. De gemiddelde verkoopprijs voor de Air Yeezy 2 is €4.857.

Vind hier de Air Yeezy 2 Red October >>

3. Nike SB Dunk Low Staple “NYC Pigeon”

In de lijst van meest gekke sneaker releases staat de Nike SB Dunk Low “NYC Pigeon” misschien wel aan kop. De menigte rondom de release was zo groot geworden dat de politie erbij gehaald moest worden om degene die de schoen hadden gekocht veilig naar huis te bregen. Met maar 150 paren was de “NYC Pigeon” een van de meest populaire Nike SB releases. De gemiddelde verkoopwaarde van de Nike SB staat op €8.428.

Vind hier de Nike SB Dunk Low Staple “NYC Pigeon” >>

2. Jordan Kobe PE Pack 3 and 8

De een na laatste sneaker in de top 10 zijn dit keer twee sneakers. Het is namelijk een Pack die werd gereleased op Black Mamba day. In het pack zit de Air Jordan 3 en 8. Allebei in de kleuren van de Los Angeles Lakers. De twee sneakers kwamen uit in een super kleine oplage. De gemiddelde verkoopprijs van de twee sneakers staat op €10.548.

Vind hier de Jordan Kobe PE pack 3 and 8 >>

1. Nike Air Mag Back To The Future

Deze sneaker is voor veel al bekend. Na de release in 2011, kwam Nike terug met de Nike Air Mag in 2016. Dit keer kon de sneaker zich, net als in de film, zelf strikken. De Nike Air Mag wordt gezien als een van de meest gewilde sneakers in de sneakerwereld. De gemiddelde verkoopprijs is daarom ook erg hoog. Gemiddeld werd de Nike Air Mag voor €21.975 verkocht.

Vind de Nike Air Mag Back To The Future hier >>

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

 

Previous ArticleNext Article

1 Comment

Kixfix // Nike SB Dunk Low Clark Kent 112 Unboxing, Review & on Feet 4

Vandaag heb ik weer een unboxing video voor jullie met 2 paartjes. Eén is een verassing en het andere paar is de super vibrant DJ Clark Kent 112 SB Dunk Low. Een gruwelijk paar naar mijn mening! Check de video, kom erachter hoe ik aan deze kicks ben gekomen en laat mij weten wat je ervan vindt!

Iedere week, op maandag om 17:00 uur, zal er een nieuwe video verschijnen op de pagina van Sneakerjagers, stay tuned! Klik hier om naar mijn youtube kanaal te gaan.


Nike SB Dunk Low Clark Kent 112

Prijs: €155,-
Colorway: metallic silver/lack-volt
Stylecode: 504750-017Mallet Spring/Summer ’19 collectie 10

De Spring/Summer ’19 collectie van Mallet stroomt langzamerhand de winkels binnen. 21 februari komen er weer sneakers van Mallet uit.

In 2015 werd het merk Mallet door Tommy Mallet opgericht. Tommy Mallet is een enthousiaste sneaker collector. Hij had het idee om unieke sneakers op de markt te brengen en kreeg dit idee maar niet uit zijn hoofd. Binnen 24 maanden was het merk Mallet een feit. Tegenwoordig zijn de sneakers niet uit de winkels weg te denken.

Mallet komt met een aantal verschillende colorways voor de 4 toffe sneaker modellen. Scroll snel naar beneden voor foto’s informatie per sneaker model.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Mallet BTLR Hiker Khaki/Navy/Black/Stone Suède

Colorways: Khaki, Navy, Black, Stone
Stylecodes: TE1017KHKS-5, TE1017NVYS-5, TE1017BLKS-5, TE1017STN-5

De BTLR Hiker Khaki Suède sneaker is gemaakt van het beste suède dat er is, handgemaakt leer en scuba dat op een comfortabele manier is toegevoegd op de kenmerkende Italiaanse zool. Ook de andere colorways zijn van hetzelfde materiaal gemaakt.

Mallet Spring Summer
Mallet Spring Summer
Mallet Spring Summer
Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Hiker Burgandy

Colorway: Burgandy
Stylecode: TE1017BURG-5

Het kleurgebruik bij de Hiker Burgandy maakt de schoen af. De kleuring matched perfect met het suède. Deze schoen is een mix van hoge kwaliteit suède en leer dat handgemaakt is op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Hiker White Gum

Colorway: White
Stylecode: TE1017WHTG-5

Deze colorway van de BLTR Hiker is gemaakt van hoge kwaliteit mesh, scuba en elastiek. Mesh is een lichtgeweven stof die heel luchtdoorlatend is.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Hiker Camo Ink

Colorway: Black
Stylecode: TE1017CAMINK-5

Deze uitvoering van de Hiker is gemaakt van gecamoufleerd premium leer en scuba gemaakt op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Hiker Stealth

Colorway: Black
Stylecode: TE1017STLTH-5

De Stealth uitvoering is van handgemaakt leer en premium scuba gemaakt op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Elast Navy Suède

Colorway: Navy
Stylecode: TE1016NVYS-5

De BTLR Elat Navy Suède sneaker is gemaakt van het beste suède dat er is, handgemaakt leer en scuba dat op een comfortabele manier is toegevoegd op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Elast Burgandy

Colorway: Burgandy
Stylecode: TE1016BURG-5

De Elast Burgandy heeft een sportieve look door de band die over de sneaker heen loopt. Deze schoen is een mix van hoge kwaliteit suède en leer dat handgemaakt is op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Elast Stone

Colorway: Stone
Stylecode: TE1016STN-5

Deze sneaker is gemaakt van handgemaakt leer, suède en het beste scuba dat er is. Dit alles is gemaakt op de kenmerkende Italiaanse zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Elast Camo Ink

Colorway: Black
Stylecode: TE1016CAMINK-10

De Elast Camo Ink is gemaakt van gecamoufleerd premium leer en scuba gemaakt.

Mallet Spring Summer

Mallet Archway 1.0 Navy

Colorway: Navy
Stylecode: TE1033NVY-5

Mallet heeft voor de Archway 1.0 een herontwerp gemaakt op de BTLR-zool van premium suède. Dit ontwerp is geïnspireerd door het Noord-Londen district, vandaar ook de naam.

Mallet Spring Summer

Mallet Archway 1.0 Stealth

Colorway: Black
Stylecode: TE1033STLTH-5

Dit is hetzelfde model als de Archway 1.0 Navy, maar deze schoen heeft een andere colorway en is van ander materiaal gemaakt. Deze colorway is gemaakt van handgemaakt leer en hoge kwaliteit scuba.

Mallet Spring Summer

Mallet Archway 1.0 Stone

Colorway: Stone
Stylecode: TE1033STN-5

Deze sneaker behoort tot de nieuwe Archway 1.0. Om deze sneaker te maken werden weer andere materialen gebruikt dan voor de voorgaande twee. Voor deze sneaker werdt gebruik gemaakt van handgemaakt leer, suède en premium scuba.

Mallet Spring Summer

Mallet Archway 1.0 White Gum

Colorway: White
Stylecode: TE1033WHTG-5

Dit is de vierde en laatste colorway van de Archway 1.0 collectie. Anders dan de andere sneakers, is dit de enige sneaker die van handgemaakt leer is gemaakt.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Navy Suède

Colorway: Navy
Stylecode: TE1018NVYS-5

De Diver Navy Suède is gemaakt van van premium suède, handgemaakt leer en van scuba.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Burgandy

Colorway: Burgandy
Stylecode: TE1018BURG-5

De BTLR Diver Burgandy is een mooie sneaker gemaakt van hoge kwaliteit suède en leer dat handgemaakt is op de herkenbare zool.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Stone

Colorway: Stone
Stylecode: E1018STN-5

Dit is de BTLR Diver Stone en deze schoen is gemaakt van handgemaakt leer, suède en premium scuba.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Camo Ink

Colorway: Black
Stylecode: TE1018CAMINK-5

De BTLR Diver Camo Ink is gemaakt van gecamoufleerd premium leer en scuba gemaakt. Achterop deze sneaker zit een zwarte glansende hielclip en de zool is voor de helft wit en de andere helft zwart.

Mallet Spring Summer

Mallet BTLR Diver Stealth

Colorway: Black
Stylecode: TE1018STLTH-5

Gemaakt van handgemaakt leer en premium scuba is dit een stoere sneaker. Deze sneaker is helemaal zwart. De hielclip is glanzend zwart.

Mallet Spring Summer
Afbeeldingen: Mallet

De Air Jordan 6 krijgt een Girls Only colorway 9

Het ziet ernaar uit dat 2019 een druk jaar gaat worden voor de Air Jordan’s. Na het succes van de Infra Red colorway van de Air Jordan 6, het eerste model waarin Jordan een kampioenschap behaalde, is het nu de beurt aan een volledig girls only colorway.

Een aantal weken geleden werd de Air Jordan 1 ‘Paint Strokes’ uitgebracht voor kinderen. Deze colorway heeft heel veel weg van deze nieuwe colorway, waarin kleuren zoals felroze, teal en licht groen worden gebruikt. 

De details die werden gebruikt in de Paint stroke colorway zien we echter wel terugkomen in deze colorway. Zo zien we dat het bovenwerk volledig gemaakt is van een natuurlijk leer. De lederen texturen zijn goed zichtbaar. Dit geeft de sneakers al direct een premium look. Een opvallend detail op deze sneaker is het gebruik van canvas. Op de sidepannels van de upper zien we dat er gebruik is gemaakt van canvas waarop fel roze, licht groen en navy blauwe kleuren gebruikt zijn. Dit geeft de sneaker die extra ‘Girls Only’ look.

Om de sneakers nog wat extra toffe details te geven zijn sommige gedeeltes van de outsole translucent gemaakt. Deze delen lopen ook gedeeltelijk over op de midsole, waardoor de sneakers een dynamisch effect krijgen. Als finishing touch hebben de sneakers hier en daar navy kleurige edges. Ook zien we nog kleine roze details, zoals Jordan branding en de lining.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 


girls only