Verborgen laag op Air Jordan 4 Singels Day 0 216

Eerder is er al een blog geschreven over de Air Jordan 4 Singles Day op sneakerjagers. Nu zijn er officiële foto’s verschenen en heeft de schoen nog een heel speciaal detail.

De Air Jordan 4 “Singles Day” heeft een upper die geheel rood gekleurd is. De details zijn echter zwart. Zo zijn de gaatjes waar de veters door heen gaan zwart. Ook de patch op de tong is zwart. Het Jumpman logo is echter wit met daaronder de gebruikelijke tekst; ‘Flight’. Op de Hak van de Air Jordan 4 staat niet het Nike Air logo, maar het Jumpman logo. Ook dit detail is zwart. De midsole is net zoals de upper rood en de outsole heeft een gum kleur.

Op het eerst gezicht heeft de Air Jordan 4 een cleane look maar is er niet heel veel specials aan de sneaker. Dit verandert echter wanneer je de sneaker meer gaat dragen. Wanneer je de Jordan 4 meer gaat dragen zal de eerste laag op de neus van de sneaker wat loskomen. Hieronder zit een nieuwe laag met een bloemenpatroon in het wit en rood. Naar mijn mening echt een supermooi detail.

De naam van de sneaker is “Singles Day”, ookwel vrijgezellendag. De dag voor vrijgezellen is ontstaan in 1993 in de Universiteit van Nanking. De dag biedt vrijgezellen de kans om met andere vrijgezellen iets te vieren dat ze vrijgezel zijn. Vrijgezellendag wordt gevierd op 11 november, overigens de release datum van de Air Jordan 4. Er is voor deze datum gekozen omdat er er vaak het cijfer 1 in zit. 11-11-2018.

De Air Jordan 4 “Singles Day” zal releasen op zondag 11 november in damesmaten. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 4 NRG “Singles Day”

Releasedatum: 11 november
Prijs: €200,-
Colorway: Fire Red/Summit White-Black
Stylecode: AV3914-600
Bekijk hier de storelist >>

Air Jordan 4 "singles day"

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KixFix // Weekly Rotation #2 0 6

Het is weer maandag en dat betekend weer een nieuwe video van mij, kixFix. Dit keer weer een ander soort video namelijk een Weekly Rotation video. Hierin laat ik zien welke kicks ik de afgelopen week heb gedragen en vertel ik wat info over elk paartje. Enjoy and have a nice monday!

Iedere week, op maandag 5 uur, zal er een nieuwe video verschijnen op de pagina van Sneakerjagers, stay tuned! Klik hier om naar mijn youtube kanaal te gaan.


Ben je helemaal fan van een sneaker die je tijdens de video van KixFix hebt zien langskomen? Hieronder hebben wij de stylecodes en de linkjes verzameld!

Nike Sb Zoom Air Regime – 314067-201

Adidas Superstar Kareem Campbell – c77601

Nike Air Max 1 Jewel Metallic Gold – AA0512-100

Nike Air Max 1 Desert Sand – AH8145-200

Nike SB Dunk High Gasparilla – 313171 028

Jordan 1 Bred 2016 – 555088 001

Nike SB Dunk High ‘Bloody Sunday’ – 313171 005

 

Eerste blik op de Off-White x Nike Air Max 90 “Desert Ore” 0 41

Nadat we een eerste kijk hebben gehad op de Off-White x Nike Air Max 90 ”Black”, hebben we nu een eerste blik op de ”Desert Ore”. Virgil Abloh en Nike zitten niet stil en hebben weer een klassiek Air Max model gebruikt.

Dit keer heeft de Off-White x Nike Air Max 90 een olijf gekleurd mesh. De sneaker beschikt over leer en TPE draad waarmee het bovenwerk is vast gestikt. Op de zijkant van de sneaker is een grote opvallende Swoosh te vinden in een roze/oranje kleur. Er zitten ook typografische industriële prints op de zijkant. Uiteraard is er ook de typische verwijderbare Off-White zip-tie.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend. Klik hier voor meer informatie over de Off-White x Nike Air Max 90 ‘Black”.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White x Nike Air Max 90 ”Desert Ore”

 

Nieuw! De AM Nike Air Max 97 NRG “Jacket Pack” 0 20

Er is een nieuwe colorway van de Air Max 97! De nieuwe colorway is genaamd ”Jacket Pack” en is de ideale herfst sneaker! De sneaker heeft kleuren in een combinatie van Team Red en Midnight Spruce. De Air Max 97 is een van Nike’s meest populaire sneakers. De Air Max 97 had als allereerste een Air Unit over de volledige lengte van de zool.

De nieuwe Air Max 97 ”Jacket Pack” beschikt over een plaid patroon. Het patroon is in verschillende kleuren op de sneaker. Deze 97 is meer limited dan normaal, dat is te zien aan de seizoensgebonden details. De donker groene, rode en paarse details maken dit de perfecte herfst sneaker. De door Christian Tesser ontworpen Air Max 97 is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende webshops!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 NRG ”Jacket Pack”

Colorway: Team Red/Midnight Spruce
Stylecode: AT6145-600
Prijs: €190,-
Shoplink >>