Sneakerness Milaan: Top 10 unieke on-foot sneakers 0 80

Het was weer een druk weekend in het Fabricca Orobia te Milaan. Het weekend stond namelijk volledig in het thema van de grootse Europese sneakerconventie Sneakerness. De Sneakerjagers Crew was aanwezig bij Sneakerness Milaan en heeft de meest unieke sneakers vastgelegd!

Sneakerness Milaan, een goed georganiseerd evenement vol met leuke activiteiten, streetwear en heel veel sneakers. Het evenement vond plaats in het schitterende Fabricca Orobia, een oude fabriek die ligt in het hartje van Milaan. De wijk rondom Fabricca Orobia is snel uitgegroeid tot een referentiepunt voor kunst, mode en cultuur. Deze sfeer was goed terug te zien op het drukke maar gezellige evenement op 6 en 7 oktober. Tijdens het evenement konden de Italiaanse sneakerfanaten opzoek naar hun holy grail. Ook de laatste en meest exclusieve sneakers/streetwear items waren in grote getalen aanwezig.

Sneakerness Milaan was voor veel sneakerheads genoeg reden om dat exclusieve/favoriete paartje sneakers weer eens aan te trekken en te showen aan mede sneakerheads. Dit ging ons uiteraard niet ongezien voorbij, dus hebben wij een top 10 unieke on-foot sneakers vastgelegd. Neem hieronder een kijkje!

1. Diadora V7000 x Afew ‘Highly Addictive’
Stylecode: 501.171769

2. Nike SB x Jeff Staple ‘Black Pigeon’
Stylecode: 883232-008

3. Converse Chuck Taylor 70 x JW Anderson ‘Kumquat/Cherry’
Stylecode: 162286C

4. Air Jordan 1 Retro ‘Valentine’s Day’
Stylecode: 881426-009

5. Nike Air Max 180 x Comme Des Garcons
Stylecode: A04641-600

6. Nike Air Yeezy 1 ‘Zen’
Stylecode: 366164-002

7. Nike Air Max 97 Metallic Gold ‘Italy’
Stylecode: AJ8056-700

8. Nike Air Max 1 ‘Carrot Safari’
Stylecode: 314252-801

9. Air Jordan 4 Doernbecher ‘Superman’
Stylecode: 308497-015

10.Asics GEL-Lyte III x Afew ‘Koi’
Stylecode: H1NK-0190

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sant Ambroeus x Puma Suede “Friends & Family” 0 16

De Puma Suede is het nieuwste canvas voor het beroemde Italiaanse restaurant, Sant Ambroeus. De sneaker kanaliseert de zorgvuldige vakmanschap en de aandacht voor detail van het restaurant, door een bovenwerk van wit suede en een zachte leren voering. De kenmerkende formstrip aan de buitenkant krijgt een “Rosa Pink” kleur, en die aan de binnenkant een “Cerulean Blue” kleur. Een speciaal duiflogo in goud maakt het ontwerp af en geeft een laatste hint naar Sant Ambroeus en zijn locaties verspreid over New York, naar Southampton en Palm Beach.

Terwijl de collaboratieve sneaker aan het publiek is onthult en geshowd, is de sneaker echter alleen gereserveerd voor Friends & Family, en niet voor de verkoop. Bekijk de onderstaande shots en houd de blogs in de gaten voor meer nieuwe releases.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 

De Nike Air Max 97 ‘Safari’ is nu verkrijgbaar! 0 45

Na de Air Max 95 ‘Keep Rippin Stop Slippin’ wordt er nu een soortgelijke colorway gebruikt voor de Air Max 97. In plaats van de kleur ‘Infrared’ worden bij de Nike Air Max 97 ‘Safari’ oranje details gebruikt. Net zoals bij de orginele safari colorway.

De basis van de sneaker is zwart. Dus op de tong, zool en op de welbekende 97 banen wordt die kleur gebruikt. Voor de mini Swooshes en de heeltab is er oranje gebruikt. Dit matcht goed bij de knaloranje Air-Unit. De mudguard heeft de populaire en klassieke Nike safari print. Als leuk detail is deze ook nog eens reflecterend! Zodat je ook kan blijven shinen in het donker.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 ‘Safari’

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €180,-
Colorway: Off Noir/Total Orange-Thunder Grey
Stylecode: BQ6524-001
Bekijk hier de shoplink >>

Golf Wang kondigt Golf le Fleur x Converse collab aan 0 31

Enige tijd geleden gingen er foto’s rond van een nieuwe colorway van een GOLF le FLEUR Chuck Taylor. De populariteit van deze sneaker is te danken aan de designer van de colorway: Tyler, The Creator. De collectie is nu officieel aangekondigd door Golf Wang en Converse.

De collectie bestaat uit een aardige hoeveelheid items. Zo komen er twee Chuck Taylor colorways én er komt een one star variant. Naast de twee sneakers komen er ook nog twee bijpassende anoraks uit.

Laten we als eerst kijken naar de Chuck Taylors. De eertse variant is gemaakt van een echt ouderwets materiaal: Jutte. Het Jute, wat een dik gewoven materiaal is, komt in de originele licht bruine kleur. De midsole en de toecap zijn beide uitgevoerd in een beige/crème kleur. Op de sidepannels en op de tongue van de sneakers staat Golf Le Fleur branding. De branding op de sidepannels zijn echter wel reversed.

De andere colorway van de Chuck Taylor lijkt erg veel op de Jute variant. Er zijn wel een aantal grote verschillen. Zo is er bij de tweede variant gebruik gemaakt van een Canvas materiaal in een offwhite kleur. De branding is op zowel de tongue en de side pannels op dezelfde manier toegepast. Toch is er nog een kleurrijk detail aan de midsole toegevoegd door een babyblauwe lijn over de hele breedte te laten lopen.

Als laatste, de Converse One Star is een lage variant van de Chuck Taylor. Het enige verschi is dat er geen branding maar de welbekende flower is geplaatst op de sidepannels. De release van de Burlap pack is bevestigd op 15 november 2018. Verdere informatie volgt nog.

Golf le Fleur

Golf le Fleur

Golf le Fleur
Images by Golf Wang

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.