Sneakerjagers Store visit: Par5 Milaan 0 100

Par5 is een sneakerstore die zijn deuren voor het eerst opende in 2003, in het hartje van Milaan. Dankzij jaren ervaring en een gigantische passie voor sneakers heeft de winkel een gevarieerd aanbod aan sneakers. Het personeel, wat net zo gepassioneerd over sneakers is als de eigenaren, zijn van alle markten thuis en helpen hun klanten zo zorgvuldig mogelijk.

Als buitenstaander oogt de winkel in het begin wat apart maar als je de geschiedenis van de winkel induikt blijkt dat deze erg rijk is. Ruim 15 jaar geleden bezitten de vorige pandeigenaar een golfwinkel. De stijl en sfeer van deze winkel bevielen de nieuwe eigenaren zo goed dat ze besloten bij de overname van het pand sommige golfdetails te behouden. Zo werd de naam van de winkel Par5 en werden de muurschilderingen en kunstgras details bewaard en gebruikt als displays. Deze details zijn op de dag van vandaag nog steeds in de winkel aanwezig.

Icoon in de Italiaanse sneakercultuur

Door de jaren heen is Par5 uitgegroeid tot een icoon onder de Italiaanse sneakerheads. Dit is voornamelijk te danken aan het zorgvuldig geselecteerde aanbod. Van Italiaanse klassiekers tot de Air Jordan 1, van de adidas Gazelle tot exclusieve Converse Chuck Taylors, in Par5 kan alles gevonden worden. De winkel is naast zijn unieke aanbod ook bekend van zijn liefde voor vintage en Marvel. De eigenaren zijn grote vintage sneaker, sportkleding en Marvel fanaten. Dit is terug te zien aan de merken die hangen in de winkel maar vooral aan de vintage sneaker displays en de gigantishce Spiderman die hangt aan het plafond.

Naast alle sneakers en streetwear zijn er hier en daar ook leuke accessoires te vinden. Op het display gedeelte van de winkel zien we meerdere bearbricks staan en og vintage sneakers, zoals de Reebok Pump.

Par5 is een sneakerwinkel van sneakerliefhebbers voor sneakerliefhebbers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KixFix // Weekly Rotation #2 0 6

Het is weer maandag en dat betekend weer een nieuwe video van mij, kixFix. Dit keer weer een ander soort video namelijk een Weekly Rotation video. Hierin laat ik zien welke kicks ik de afgelopen week heb gedragen en vertel ik wat info over elk paartje. Enjoy and have a nice monday!

Iedere week, op maandag 5 uur, zal er een nieuwe video verschijnen op de pagina van Sneakerjagers, stay tuned! Klik hier om naar mijn youtube kanaal te gaan.


Ben je helemaal fan van een sneaker die je tijdens de video van KixFix hebt zien langskomen? Hieronder hebben wij de stylecodes en de linkjes verzameld!

Nike Sb Zoom Air Regime – 314067-201

Adidas Superstar Kareem Campbell – c77601

Nike Air Max 1 Jewel Metallic Gold – AA0512-100

Nike Air Max 1 Desert Sand – AH8145-200

Nike SB Dunk High Gasparilla – 313171 028

Jordan 1 Bred 2016 – 555088 001

Nike SB Dunk High ‘Bloody Sunday’ – 313171 005

 

Eerste blik op de Off-White x Nike Air Max 90 “Desert Ore” 0 41

Nadat we een eerste kijk hebben gehad op de Off-White x Nike Air Max 90 ”Black”, hebben we nu een eerste blik op de ”Desert Ore”. Virgil Abloh en Nike zitten niet stil en hebben weer een klassiek Air Max model gebruikt.

Dit keer heeft de Off-White x Nike Air Max 90 een olijf gekleurd mesh. De sneaker beschikt over leer en TPE draad waarmee het bovenwerk is vast gestikt. Op de zijkant van de sneaker is een grote opvallende Swoosh te vinden in een roze/oranje kleur. Er zitten ook typografische industriële prints op de zijkant. Uiteraard is er ook de typische verwijderbare Off-White zip-tie.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend. Klik hier voor meer informatie over de Off-White x Nike Air Max 90 ‘Black”.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White x Nike Air Max 90 ”Desert Ore”

 

Nieuw! De AM Nike Air Max 97 NRG “Jacket Pack” 0 20

Er is een nieuwe colorway van de Air Max 97! De nieuwe colorway is genaamd ”Jacket Pack” en is de ideale herfst sneaker! De sneaker heeft kleuren in een combinatie van Team Red en Midnight Spruce. De Air Max 97 is een van Nike’s meest populaire sneakers. De Air Max 97 had als allereerste een Air Unit over de volledige lengte van de zool.

De nieuwe Air Max 97 ”Jacket Pack” beschikt over een plaid patroon. Het patroon is in verschillende kleuren op de sneaker. Deze 97 is meer limited dan normaal, dat is te zien aan de seizoensgebonden details. De donker groene, rode en paarse details maken dit de perfecte herfst sneaker. De door Christian Tesser ontworpen Air Max 97 is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende webshops!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 NRG ”Jacket Pack”

Colorway: Team Red/Midnight Spruce
Stylecode: AT6145-600
Prijs: €190,-
Shoplink >>