Release: Daniel Arsham X adidas Future Runner 4D 0 89

Technologie is altijd belangrijk geweest bij de ontwikkeling van sportschoenen en sneakers. Adidas zit dan ook bovenop nieuwe ontwikkelingen met de 4D Futuracraft sneakers.

Waar 4D de laatste jaren steeds gegroeid is, zijn er nog weinig producten op de markt die van deze technologie gemaakt zijn. Maar adidas probeert daar verandering in te brengen met de 4D schoenen. De volgende in de 4D reek is de Daniel Arsham X adidas Future Runner 4D, het belooft een extreem exclusieve uitgave te gaan worden. Daniel Arshem is een kunstenaar uit New York die zich bezig houdt met moderne kunst. Samen met adidas kan hij de sneaker van de toekomst creëren door lessen te trekken uit het verleden.

Het uiterlijk van de sneaker is zeer modern, zeker met de 4D zool. Op deze zool zit een lichtgewicht primeknit upper. De sneaker heeft een een kleurige ‘Aero Green’ colorway, maar er is nog meer dat deze sneaker zo uniek maakt. Wanneer er UV-licht op de sneaker valt worden en een aantal details weergegeven. Op de neus van de sneaker komt het woord FUTURE tevoorschijn, op de zijkant zijn dan de drie adidas strepen zichtbaar.

 

Met al deze technologie zal de sneaker een prijskaart krijgen van €450,-. Niet bepaald goedkoop maar dan heb je wel een ultramoderne sneaker die zeer exclusief is. Op Europese adidas website zullen, na geruchten, maar 18 paar uitkomen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Daniel Arsham X adidas Future Runner 4D

Releasedatum: 12.10.2018
Prijs: €450,-
Colorway: Aero Green S18/Aero Green S18/Aero Green S18
Stylecode: BD7400
Bekijk hier de storelist>>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KixFix // Weekly Rotation #2 0 6

Het is weer maandag en dat betekend weer een nieuwe video van mij, kixFix. Dit keer weer een ander soort video namelijk een Weekly Rotation video. Hierin laat ik zien welke kicks ik de afgelopen week heb gedragen en vertel ik wat info over elk paartje. Enjoy and have a nice monday!

Iedere week, op maandag 5 uur, zal er een nieuwe video verschijnen op de pagina van Sneakerjagers, stay tuned! Klik hier om naar mijn youtube kanaal te gaan.


Ben je helemaal fan van een sneaker die je tijdens de video van KixFix hebt zien langskomen? Hieronder hebben wij de stylecodes en de linkjes verzameld!

Nike Sb Zoom Air Regime – 314067-201

Adidas Superstar Kareem Campbell – c77601

Nike Air Max 1 Jewel Metallic Gold – AA0512-100

Nike Air Max 1 Desert Sand – AH8145-200

Nike SB Dunk High Gasparilla – 313171 028

Jordan 1 Bred 2016 – 555088 001

Nike SB Dunk High ‘Bloody Sunday’ – 313171 005

 

Eerste blik op de Off-White x Nike Air Max 90 “Desert Ore” 0 41

Nadat we een eerste kijk hebben gehad op de Off-White x Nike Air Max 90 ”Black”, hebben we nu een eerste blik op de ”Desert Ore”. Virgil Abloh en Nike zitten niet stil en hebben weer een klassiek Air Max model gebruikt.

Dit keer heeft de Off-White x Nike Air Max 90 een olijf gekleurd mesh. De sneaker beschikt over leer en TPE draad waarmee het bovenwerk is vast gestikt. Op de zijkant van de sneaker is een grote opvallende Swoosh te vinden in een roze/oranje kleur. Er zitten ook typografische industriële prints op de zijkant. Uiteraard is er ook de typische verwijderbare Off-White zip-tie.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend. Klik hier voor meer informatie over de Off-White x Nike Air Max 90 ‘Black”.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White x Nike Air Max 90 ”Desert Ore”

 

Nieuw! De AM Nike Air Max 97 NRG “Jacket Pack” 0 20

Er is een nieuwe colorway van de Air Max 97! De nieuwe colorway is genaamd ”Jacket Pack” en is de ideale herfst sneaker! De sneaker heeft kleuren in een combinatie van Team Red en Midnight Spruce. De Air Max 97 is een van Nike’s meest populaire sneakers. De Air Max 97 had als allereerste een Air Unit over de volledige lengte van de zool.

De nieuwe Air Max 97 ”Jacket Pack” beschikt over een plaid patroon. Het patroon is in verschillende kleuren op de sneaker. Deze 97 is meer limited dan normaal, dat is te zien aan de seizoensgebonden details. De donker groene, rode en paarse details maken dit de perfecte herfst sneaker. De door Christian Tesser ontworpen Air Max 97 is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende webshops!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 NRG ”Jacket Pack”

Colorway: Team Red/Midnight Spruce
Stylecode: AT6145-600
Prijs: €190,-
Shoplink >>