Parbleu Footwear brengt een 90’s geïnspireerde Tennis Sneaker uit 0 119

Het Amsterdamse footwear label brengt in oktober een tennis sneaker geïnspireerd op de jaren 90 uit; The MJOK1. De officiële lancering vindt plaats in de pop up store op Ferdinand Bolstraat ’96 op 13 oktober in Amsterdam. Daarnaast is de sneaker exclusief verkrijgbaar  bij de Utrechtse concept store Oebens Mercantile.

“De nineties zijn momenteel niet weg te denken uit het mode-en de straatbeeld. Hier wilden wij onze eigen interpretatie aan geven. Omdat wij het merk niet zijn voor grote woord logo’s,  hebben we bij deze sneaker voor het eerst geëxperimenteerd met ons eigen beeldmerk subtiel geborduurd op de zijkant; de Parbleu ekster. Een sierlijke maar enigszins brutale vogel die houdt van mooie dingen maar ook een vogel die tegelijk nieuwsgierig is naar het onbekende. De perfecte combinatie voor een relatief jong label als Parbleu en onze trouwe following”. Aan het woord de creative director Christiaan Berg.

De Amsterdamse misdaad & sport Journalist Jens Olde Kalter een vriend van de oprichter, is de naamgever van de schoen (MJOK),. Alle eerdere modellen van Parbleu dragen de initialen van goede vrienden van oprichter.

Voor de materialen is gebruik gemaakt van Italiaans suède in combinatie met lucht doorlatend mesh en afgewerkt met luxe nappa. Een mooi tactiel detail is de volledige badstof binnenvoering van de schoen.

De sneaker is verkrijgbaar bij de website van Parblue.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Parbleu Footwear

Prijs: €150,-
Color: White

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KixFix // Weekly Rotation #2 0 6

Het is weer maandag en dat betekend weer een nieuwe video van mij, kixFix. Dit keer weer een ander soort video namelijk een Weekly Rotation video. Hierin laat ik zien welke kicks ik de afgelopen week heb gedragen en vertel ik wat info over elk paartje. Enjoy and have a nice monday!

Iedere week, op maandag 5 uur, zal er een nieuwe video verschijnen op de pagina van Sneakerjagers, stay tuned! Klik hier om naar mijn youtube kanaal te gaan.


Ben je helemaal fan van een sneaker die je tijdens de video van KixFix hebt zien langskomen? Hieronder hebben wij de stylecodes en de linkjes verzameld!

Nike Sb Zoom Air Regime – 314067-201

Adidas Superstar Kareem Campbell – c77601

Nike Air Max 1 Jewel Metallic Gold – AA0512-100

Nike Air Max 1 Desert Sand – AH8145-200

Nike SB Dunk High Gasparilla – 313171 028

Jordan 1 Bred 2016 – 555088 001

Nike SB Dunk High ‘Bloody Sunday’ – 313171 005

 

Eerste blik op de Off-White x Nike Air Max 90 “Desert Ore” 0 41

Nadat we een eerste kijk hebben gehad op de Off-White x Nike Air Max 90 ”Black”, hebben we nu een eerste blik op de ”Desert Ore”. Virgil Abloh en Nike zitten niet stil en hebben weer een klassiek Air Max model gebruikt.

Dit keer heeft de Off-White x Nike Air Max 90 een olijf gekleurd mesh. De sneaker beschikt over leer en TPE draad waarmee het bovenwerk is vast gestikt. Op de zijkant van de sneaker is een grote opvallende Swoosh te vinden in een roze/oranje kleur. Er zitten ook typografische industriële prints op de zijkant. Uiteraard is er ook de typische verwijderbare Off-White zip-tie.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend. Klik hier voor meer informatie over de Off-White x Nike Air Max 90 ‘Black”.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White x Nike Air Max 90 ”Desert Ore”

 

Nieuw! De AM Nike Air Max 97 NRG “Jacket Pack” 0 20

Er is een nieuwe colorway van de Air Max 97! De nieuwe colorway is genaamd ”Jacket Pack” en is de ideale herfst sneaker! De sneaker heeft kleuren in een combinatie van Team Red en Midnight Spruce. De Air Max 97 is een van Nike’s meest populaire sneakers. De Air Max 97 had als allereerste een Air Unit over de volledige lengte van de zool.

De nieuwe Air Max 97 ”Jacket Pack” beschikt over een plaid patroon. Het patroon is in verschillende kleuren op de sneaker. Deze 97 is meer limited dan normaal, dat is te zien aan de seizoensgebonden details. De donker groene, rode en paarse details maken dit de perfecte herfst sneaker. De door Christian Tesser ontworpen Air Max 97 is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende webshops!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 NRG ”Jacket Pack”

Colorway: Team Red/Midnight Spruce
Stylecode: AT6145-600
Prijs: €190,-
Shoplink >>