De geliefde NikeiD Pendleton opties zijn weer verkrijgbaar 1956

De geliefde Nike iD optie ‘Pendleton’ is weer terug op de site! Met de ‘Pendleton’ print kan je een perfecte winter sneaker ontwerpen.

De ‘Pendleton’ opties keren ieder jaar terug en voornamelijk aan het einde van het jaar. Pendleton Woolen Mills is een bedrijf dat uit het ‘Pacific Northwest’ komt, net als Nike. Het bedrijf kenmerkt zich door de patronen en designs die er gebruikt worden. Buiten dit is de beste kwaliteit altijd een streven bij Pendleton. Dat deze twee de krachten bundelen is dan ook niet heel vreemd maar wel erg tof.

Op de sneaker kan je dan ook kiezen voor de typische designs van Pendleton. Met het ‘Pendleton’ wol heb je in ieder geval warme voeten deze winter. De opties zijn beschikbaar op een vijftal sneakers: Air Max 90, Air Max 1, Blazer Low, Blazer High en de Air Terra Humara. Check hier onder wat de opties zoal kunnen doen, maar natuurlijk is het leuks om er zelf mee aan de slag te gaan. Dat kan HIER.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 90 Pendleton iD

Releasedatum: Nu verkrijgbaar!
Ga hier aan de slag>>


Nike Air Max 1 Pendleton iD

Releasedatum: Nu verkrijgbaar!
Ga hier aan de slag>>


Nike Blazer Low Pendleton iD

Releasedatum: Nu verkrijgbaar!
Ga hier aan de slag>>


Nike Blazer High Pendleton iD

Releasedatum: Nu verkrijgbaar!
Ga hier aan de slag>>


Nike Air Terra Humara Pendleton iD

Releasedatum: Nu verkrijgbaar!
Ga hier aan de slag>>

Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘University Blue’ zal mogelijk begin 2021 verschijnen. 9

Beluister het artikel hier boven

Er zijn foto’s opgedoken van hoe de Air Jordan 1 Retro High OG ‘University Blue’ er mogelijk uit komt te zien. De AJ 1 Retro High OG ‘University Blue’ zal begin 2021 verschijnen! Hoewel 2020 nog maar net begonnen is stromen de eerste releases van 2021 al binnen. Ben jij benieuwd hoe de sneaker er misschien uit zal komen te zien? Scroll dan naar beneden en bekijk de sneaker!

De Air Jordan 1 gaat al een hele tijd mee. De sneaker die in de jaren ’80 eigenlijk begon als basketbal sneaker werd al snel een groot succes buiten het veld. Niet alleen sporters zijn nog steeds gek op de sneaker maar als lifestyle sneaker is de Air Jordan 1 ook razend populair. Buiten dat wordt de sneaker regelmatig voor samenwerkingen gebruikt, zoals met Off-White en de Dior samenwerking die eraan zit te komen.

Hoe de sneaker er precies uit zal komen te zien is nog onbekend, @zsneakerheadz verwacht dat de Retro High OG ‘University Blue’ er ongeveer uit zal komen te zien zoals onderstaand Instagram bericht. De uiteindelijke sneaker zal mogelijk wel afwijken van onderstaand bericht.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘University Blue’ | Closer Look

Dit is natuurlijk maar een opzet van hoe de Air Jordan 1 Retro High OG ‘University Blue’ er mogelijk uit komt te zien. Hierbij zien we dat het bovenwerk bestaat uit wit en blauw leer. Hierbij zijn details zoals de veters en de swoosh zwart. Een witte mid-sole, die zich tussen de out-sole en het bovenwerk bevindt, is wit gekleurd. Dit zorgt ervoor dat de Air Jordan 1 Retro High OG ‘University Blue’ echt helemaal af is.

De sneaker zal naar verwachting verkrijgbaar zijn in het voorjaar van 2021. De officiële foto’s en een exacte releasedatum is nog onbekend. De sneaker zal $170,- kosten, wat rond de €150,- zal zijn. Houd de releasekalender in de gaten en volg ons op social media, zo blijf je op de hoogte van het allerlaatste sneaker nieuws!


De Nike Air Max Tailwind V keert eindelijk terug! 31

De Nike Air Max Tailwind, een icoon die voor het eerst het daglicht zag in 1992. De jaren die volgde bracht veel goeds voor het model. Zo kreeg het model verschillende upgrades en verschillende nieuwe modellen waarvan de Tailwind de basis speelde. In het begin van 2000 lanceerde Nike de vijfde iteratie van het model, de Nike Air Max Tailwind V. De originele Air Max Tailwind V is futuristisch maar heeft ook een luxueuze look. In het begin van 2019 kwamen er langzaam rumors voorbij dat het model na bijna 20 jaar weer terug zou komen op de markt. In 2020 worden deze rumors bevestigd met officiële Nike foto’s van twee donkere colorways. 

Deze Tailwind V is echter wel verschillende met zijn originele vorm. Zo is de kwaliteit van de sneaker verbeterd en zien we dat ze een aantal details vervangen of veranderd hebben. Het grootste detail wat veranderen is, is het quilten bovenwerk. Voor deze release heeft Nike besloten om de originele plastic lijnen te vervangen voor golvende geborduurde stiksels. 

De details

De Swoosh, die normaal dun geborduurd werd op het bovenwerk is ditmaal dikker en tonaal uitgevoerd. Er zit duidelijk meer padding in het borduursel en we moeten toegeven dat dit erg goed staat op het model.

De twee herfstige colorways zijn perfect bij het sombere weer van Nederland. Zo wordt de Nike Air Max Tailwind V uitgebracht in een ‘Iron Grey’ en een ‘Sequoia Green’ colorway. Beide sneakers hebben dezelfde nieuwe effecten en dezelfde nieuwe geborduurde swoosh op de zijkanten. Beide sneakers rusten op een zwarte midsole met zwarte outsole en zwarte air-units.

Deze Nike Air Max Tailwind V ‘Iron Grey’ en de ‘Sequoia Green’ zullen vanaf 20 februari 2020 verkrijgbaar zijn via Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Voor meer info check je uiteraard de Sneakerjagers Releasekalender.

Nike Air Max Tailwind V SP 'Iron Grey'

donderdag 20 februari 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max Tailwind V
Nike Air Max Tailwind V

Nike Air Max Tailwind V 'Sequoia Green'

donderdag 20 februari 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max Tailwind V
Nike Air Max Tailwind V

De Nike Air Max 98 ‘Tear Away’ komt er aan 87

Nike is lekker actief bezig met het terugbrengen van de Nike Air Max 98. Het model verschijnt steeds vaker in onze releasekalender en we hebben nu weer een nieuwe colorway op de planning staan. Dit keer krijgt het model een all-white bovenwerk met een supertof detail. Onder het bovenwerk zit namelijk nog een extra laag die zichtbaar wordt als de bovenste laag opengescheurd wordt. De naam van deze colorway is de Nike Air Max 98 ‘Tear Away’ multicolor.

Voor de volgende Nike Air Max 98 release gebruikt Nike een effect wat we tegenwoordig steeds vaker zien verschijnen. Het effect waar we het over hebben is het ‘Tear Away’ effect. Dit houdt in dat een bovenwerk bestaat uit twee materialen dien over elkaar zijn geplaatst. Zodra de sneaker gedragen wordt en de bovenste laag weg slijt komt er een nieuwe laag, in een andere colorway, tevoorschijn. Dit proces kan ook versneld worden door het bovenste materiaal weg te knippen of open te scheuren.

Vorig jaar gebruikte het Japanse merk CLOT dit effect voor hun samenwerking met Nike op de Air Force 1 Low en dit was een grote hit. In 2020 zet Nike deze trend voort met een aantal eigen releases die dit effect hebben. Zo zagen we ook al deze Nike Air Force 1 Low ‘Tear Away’ die qua colorway enorm veel lijkt op deze Air Max 98 ‘Tear Away’. 

De Nike Air Max 98 ‘Tear Away’ details | CJ0634-101

Als we naar deze release kijken zien we dat er op het bovenwerk gebruik is gemaakt van een corduroy achtig materiaal als bovenlaag. Hier overheen zitten kleine details die weggeven dat er onder de bovenlaag een extra laag zit, zoals kleine schaartjes, stippellijntjes en ‘TEAR HERE’ teksten. 

Onder de witte bovenlaag zit een kleurrijke variant. We zien een mix van groen, rood, geel, paars en baby blauw. De sneakers worden geleverd in een unieke zak waarop op de achterkant ook de tekst: ‘DO: Be Creative. Let it wear away over time. Try a wet sponge. Use your fingernails. The Lace tip can help!’. Met deze tekst wil Nike de drager van de sneaker forceren creatief te zijn!

Er is momenteel nog geen releasedatum bekend van deze Nike Air Max 98 ‘Tear Away’. Aangezien er ook een Air Force 1 Low is in dezelfde colorway kan het zomaar zijn dat er nog een ander model wordt toegevoegd. Blijf ondertussen de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten houden voor het laatste nieuws en eventuele updates over deze release.

Nike Air Max 98 LX 'Tear Away'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 98 'Tear Away'
Nike Air Max 98 'Tear Away'
Nike Air Max 98 'Tear Away'
Nike Air Max 98 'Tear Away'
Nike Air Max 98 'Tear Away'