Store visit: Superstylin Rome 652

Superstylin Rome is een multi-brand winkel opgericht in 2005 in de Italiaanse hoofdstad Rome. In Superstylin kan men terecht voor opkomende designer- en streetwear kleding. Door constant onderzoek te doen naar de laatste trends en innovatieve designs volgt de winkel zijn eigen filosofie. Door voortdurend bezig te zijn met het ontdekken van opkomende merken onderscheidt deze winkel zich van anderen. Deze uitstraling komt perfect terug in de toegankelijke/ontspannen sfeer die in de winkel hangt.

Tijdens ons bezoek aan Superstylin hebben wij een review gemaakt die naar onze mening de sfeer van de winkel representeert. Dit hebben we vertaald naar beelden en geplaatst in een overzicht waarbij we rekening hebben gehouden met: bereikbaarheid, toegankelijkheid, sfeer, prijzen, diversiteit en klantvriendelijkheid.

Bereikbaarheid

De auto is wellicht de meest ongunstige manier om bij de winkel te komen. Zo is er maar een beperkt aanbod aan parkeerplaatsen voor de winkel die overigens ook nog eens bijna altijd bezet zijn door omwonende. De dichtstbijzijnde parkeerplaats bevindt zich op 1,5km afstand wat nét te ver is. Het openbaar vervoer biedt hier echter een perfecte oplossing. Met de bus of metro ben je met ongeveer 15 tot 20 minuten bij de winkel, gekeken vanaf het centrum van Rome.

Superstylin

Toegankelijkheid

Buiten de winkel is een ruim voetgangers pad die vanaf alle kanten makkelijk bereikbaar is. De entree van de winkel is ruim en heeft geen trappen/drempels. In de winkel zelf zijn geen trappen en wordt er gewerkt met rolstoelvriendelijke verhogingen.

Superstylin

Sfeer

De oprichters van de winkel hebben beide oog voor detail. Zo geeft de winkel bij binnenkomst direct een gemoedelijke indruk en voelt de klant zich welkom. In combinatie met klantvriendelijkheid heb je direct het gevoel dat je lekker rustig rond kan kijken. De robuuste stijl in combinatie met sfeerlichten creëert een rustig gevoel bij de bezoeker.

Superstylin

Diversiteit merken

Aangezien Superstylin zich vooral bezighoudt met de laatste trends vinden we dit ook terug in de winkel. De beste en meest hyped algemene streetwear merken zijn te vinden in de winkel. Dit geldt ook voor het aanbod sneakers. Naast de normale en algemene sneakers kunnen bezoekers ook terecht voor de wat exclusievere/gelimiteerde releases.

Superstylin

Prijzen

Omdat de winkel zich focust op nieuwe en opkomende merken/producten is het prijsniveau best pittig.

Superstylin

Klantvriendelijkheid

We hadden het al eerder gezegd, de klantvriendelijkheid van de medewerkers is goed en oprecht. Bij binnenkomst worden klanten netjes begroet en worden begeleid bij hun bezoek, op een relaxte manier.

Superstylin

Alle punten bij elkaar zorgen ervoor dat Superstylin Rome een totaal heeft van 46/60 behaalde punten.

Superstylin

Superstylin’
Via di Santa Maria Ausiliatrice, 130
Rome, Italy

Voor een sfeer van de winkel hebben wij ook een sfeervideo gemaakt van de winkel. Deze check je hieronder:

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Previous ArticleNext Article

De Nike Doernbecher 2019 lineup is bekend 12

Elk jaar gaat Nike de samenwerking weer aan met het Doernbecher kinderziekenhuis in Portland. Een aantal kinderen uit het ziekenhuis worden uitgekozen om hun creativiteit los te laten op een van de modellen van Nike. Vorig jaar zagen we bijvoorbeeld dat Payton Fentress zich liet inspireren door zijn favoriete honkbal team om de Nike Zoom Fly SP een geweldige make-over te geven. Nu zijn de modellen van de Nike Doernbecher 2019 bekend.

In totaal zullen er 11 verschillende sneakers uitkomen. Ondanks dat er nog geen foto’s beschikbaar zijn van de sneaker weten we toch de modellen en colorways van de sneakers. De foto’s die we van elk model laten zien zijn dan ook gewoon de foto’s van het model en niet van de Doernbecher collectie.

De modellen

Zo komt er een Nike Air Force 1 ’07 LV8 uit in een White/Stone Mauve-Black colaway. Kenmerkend aan de Nike Air Force 1 ’07 LV8 is het gebruik van nieuwe materialen op een klassiek model van Nike.

Nike Doernbecher 2019

Het volgende model is iets minder bekend dan de Nike Air Force 1. Namelijk de Nike Zoom Pegasus Turbo 2 in een Lucky Green/White-Black colorway. De Pegasus is een echte hardloop sneaker en heeft een heerlijke demping door de zoom zool.

Nike Doernbecher 2019

De volgende sneaker is een vrijs simpele sneaker. De Nike SB Zoom Stefan Janoski RM komt in een Blue Gaze/Deep Royal Blue-Space Purple-Metallic Silver colorway. We verwachten daarom ook veel kleur op deze sneaker.

Nike Doernbecher 2019

De Nike Air Max Triax 96 is een echte klassieker van Nike. In de Doernbecher collectie zal hij komen in een White/Game Royal-Team Orange-Black colorway.

Een iets bekender model is de Nike React Element 55. Deze comfortabele hardloop sneaker zal komen in een Sunblush/Wolf Grey-University Red-Bright Grape colorway.

Vervolgs zal er een Air Jordan 14 uitkomen binnen de Doernbecher collectie. Deze zal in een  Black/Court Purple-Multi-Color-White colorway uitkomen.

Het laatste model van Nike binnen deze collectie is totaal onbekend. Van deze, waarschijnlijk nieuwe sneaker, zijn nog geen foto’s beschikbaar. Toch zal de sneaker in 4 verschillende colorways uitkomen in de Nike Doernbecher 2019 collectie. Namelijke Black/Team Orange-Black, Black/Court Purple-Rainbow, Wolf Grey/Wolf Grey/University Red en White/White-University Red.

We verwachten dan de Nike Doernbecher 2019 collectie zal uitkomen tijdens de feestdagen van dit jaar via Nike.com.


De BAIT x Stranger Things x Nike Air Tailwind 79 bevat vele geheimen 28

De samenwerking tussen Stranger Things en Nike blijkt nog niet over te zijn. Dit keer wordt er ook samengewerkt met BAIT en is er een erg bijzondere sneaker uit voortgekomen. De BAIT x Stranger Things x Nike Air Tailwind 79 werd exclusief gereleased tijdens San Diego Comic-Con en bevat vele geheimen van de populaire serie.

Tijdens San Diego Comic-Con heeft BAIT vele andere samenwerkingen laten zien, maar de samenwerking met Stranger Things en Nike valt toch wel het meest op. De drie partijen hebben gewerkt aan een Air Tailwind 79. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van licht grijs materiaal. Het materiaal is bij delen gescheurd en kapot en geeft de sneaker zo een toffe en aparte look. Dit is niet het enige wat deze sneaker bijzonder maakt, want sommige delen van de sneaker kan je weg branden om zo verborgen logo’s en materialen te onthullen. De insole is ook een stuk apart. Hierop is de tekst “Suzie, Do You Copy” te lezen en staat de tekening van de grote machine erop. Wanneer je de insoles eruit haalt zie je de geheime Russische code staan.

Jammer genoeg was de BAIT x Stranger Things x Nike Air Tailwind 79 alleen te krijgen via een speurtocht met maar een handvol aan winnaars. Check hieronder de afbeeldingen van dit bijzondere paartje en houd onze releasekalender in de gaten!


BAIT x Stranger Things
BAIT x Stranger Things
BAIT x Stranger Things
Images by BAIT

De Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ released zaterdag 17 augustus 49

De adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ werd voor het eerst gereleased in 2017. Dit was de eerste colorway voor de Yeezy Boost 700. 2 jaar verder zijn er nog 5 andere colorways uitgekomen, maar de ‘Wave Runner’ blijft bij vele mensen toch de nummer 1 colorway. Volgens YEEZY MAFIA released de ‘Wave Runner’ opnieuw op zaterdag 17 augustus in full-family sizing! Heb jij in 2017 de kop mis geslagen op deze pareltjes, dan heb je nu opnieuw de kans om een paartje te scoren!

De adidas Yeezy Boost 700 werd geboren op 1 november 2017 en was een grote stap voor Yeezy. Kanye west draaide weg van het minimalistische design van de 350 en maakten van de 700 een chunky dad shoe. Met het design van de 700 liet Kanye West zien dat hij altijd voor loopt op de mode, omdat chunky sneakers pas populair werden in 2018.

Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ details

Het bovenwerk van de ‘Wave Runner’ is gemaakt met een combinatie van mesh met suède en leren panels als overlay. Een licht grijze kleur bevindt zich op de hiel en midfoot met zwart suède panelen lopend naar de voorvoet van de sneaker. De toebox bevat verschillende kleuren zoals licht grijs, zwart, navy blauw en licht blauw. De upper van de sneaker zit bovenop een chunky mid- en outsole. De midsole bevat twee oranje pods met mooi lijnwerk.

De adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ released op zaterdag 17 augustus voor de gehele family! Dus mis je kans niet, want dit is misschien wel de laatste keer dat dit pareltje zal restocken. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Yeezy Boost 700 'Wave Runner'

Yeezy Boost 700 'Wave Runner'
Yeezy Boost 700 'Wave Runner'


Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox