Store visit: Superstylin Rome 0 188

Superstylin Rome is een multi-brand winkel opgericht in 2005 in de Italiaanse hoofdstad Rome. In Superstylin kan men terecht voor opkomende designer- en streetwear kleding. Door constant onderzoek te doen naar de laatste trends en innovatieve designs volgt de winkel zijn eigen filosofie. Door voortdurend bezig te zijn met het ontdekken van opkomende merken onderscheidt deze winkel zich van anderen. Deze uitstraling komt perfect terug in de toegankelijke/ontspannen sfeer die in de winkel hangt.

Tijdens ons bezoek aan Superstylin hebben wij een review gemaakt die naar onze mening de sfeer van de winkel representeert. Dit hebben we vertaald naar beelden en geplaatst in een overzicht waarbij we rekening hebben gehouden met: bereikbaarheid, toegankelijkheid, sfeer, prijzen, diversiteit en klantvriendelijkheid.

Bereikbaarheid

De auto is wellicht de meest ongunstige manier om bij de winkel te komen. Zo is er maar een beperkt aanbod aan parkeerplaatsen voor de winkel die overigens ook nog eens bijna altijd bezet zijn door omwonende. De dichtstbijzijnde parkeerplaats bevindt zich op 1,5km afstand wat nét te ver is. Het openbaar vervoer biedt hier echter een perfecte oplossing. Met de bus of metro ben je met ongeveer 15 tot 20 minuten bij de winkel, gekeken vanaf het centrum van Rome.

Superstylin

Toegankelijkheid

Buiten de winkel is een ruim voetgangers pad die vanaf alle kanten makkelijk bereikbaar is. De entree van de winkel is ruim en heeft geen trappen/drempels. In de winkel zelf zijn geen trappen en wordt er gewerkt met rolstoelvriendelijke verhogingen.

Superstylin

Sfeer

De oprichters van de winkel hebben beide oog voor detail. Zo geeft de winkel bij binnenkomst direct een gemoedelijke indruk en voelt de klant zich welkom. In combinatie met klantvriendelijkheid heb je direct het gevoel dat je lekker rustig rond kan kijken. De robuuste stijl in combinatie met sfeerlichten creëert een rustig gevoel bij de bezoeker.

Superstylin

Diversiteit merken

Aangezien Superstylin zich vooral bezighoudt met de laatste trends vinden we dit ook terug in de winkel. De beste en meest hyped algemene streetwear merken zijn te vinden in de winkel. Dit geldt ook voor het aanbod sneakers. Naast de normale en algemene sneakers kunnen bezoekers ook terecht voor de wat exclusievere/gelimiteerde releases.

Superstylin

Prijzen

Omdat de winkel zich focust op nieuwe en opkomende merken/producten is het prijsniveau best pittig.

Superstylin

Klantvriendelijkheid

We hadden het al eerder gezegd, de klantvriendelijkheid van de medewerkers is goed en oprecht. Bij binnenkomst worden klanten netjes begroet en worden begeleid bij hun bezoek, op een relaxte manier.

Superstylin

Alle punten bij elkaar zorgen ervoor dat Superstylin Rome een totaal heeft van 46/60 behaalde punten.

Superstylin

Superstylin’
Via di Santa Maria Ausiliatrice, 130
Rome, Italy

Voor een sfeer van de winkel hebben wij ook een sfeervideo gemaakt van de winkel. Deze check je hieronder:

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Air Jordan 6 komt in een “Diffused Blue” colorway 0 13

Air Jordan 6

Jordan Brand blijft maar geweldige colorways releasen. Zaterdag 22 december released de Air Jordan 6 “Diffused Blue”. 

De Jordan 6 is natuurlijk een iconisch model. Het was de vierde sneaker die Thinker Hatfield ontwerp voor Michael Jordan. Ook was de Air Jordan 6 de sneaker waar Michael Jordan met de Chicago Bulls in 1991 zijn eerste NBA Championship won. Dit was tevens de eerst NBA Championship voor de Chicago Bulls. De Chicago Bulls versloegen de Los Angeles Lakers van Magic Johnson en James Worthy in vier wedstrijden. Michael Jordan werd benoemd als Finals MVP.  Dit deed hij allemaal in de “Infrared” Colorway van de Jordan 6. 

Game 5

Michael Jordan heeft zelf nog nooit gespeel “Diffused Blue” colorway. Wel is de colorway eerder op het basketbal veld gezien. Jimmy Butler droeg ze namelijk tijdens een wedstrijd van de Minnesota Timberwolves. Toen werd nog gebracht dat het een players exclusive was. Nu komt hij gelukkig toch nog uit voor het grote publiek. 

Air Jordan 6

De Jordan 6 heeft een upper van suede en leer. Het gehele bovenwerk van de Jordan 6 heeft de “Diffused Blue” colorway. Tenslotte is een deel van de outsole transparant. 

De Air Jordan 6 “Diffused Blue” zal waarschijnlijk verkrijgbaar zijn bij onderandere Nike. Houd de releasekalender in de gaten voor meer informatie. 

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 

Air Jordan 6 “Diffused Blue”

Releasedatum: 22 december
Prijs: €200
Colorway: Diffused Blue/Court Blue/Diffused Blue
Stylecode

Air Jordan 6 "Diffused Blue"
Air Jordan 6 "Diffused Blue"
Air Jordan 6 "Diffused Blue"
Air Jordan 6 "Diffused Blue"
Air Jordan 6 "Diffused Blue"
Air Jordan 6 "Diffused Blue"

Unboxing: Nike WMNS Air VaporMax 2019 0 20

Nike komt dit jaar nog met een nieuwe Nike Air Vapormax. Namelijk de Nike Air Vapormax 2019. Wij van Sneakerjagers hebben hem al voor jullie unboxed. 

Wat opvalt aan het nieuwe Nike model is de upper. Deze is namelijk gemaakt van het populaire TPE materiaal. Hierdoor is hij transparant. Dit is ook de reden dat de goede midfoot cage zichtbaar is. Op het bovenwerk zit natuurlijk ook de Nike branding. Zo zitten er aan beide kanten van het bovenwerk een zilveren swoosh. Op de tong is de Nike branding ook terug te vinden. Uiteraard heeft de sneaker het comfort van de Nike Air Vapormax. Over de gehele lengte van de sneaker is de Nike Air Vapormax bubble terug te vinden in een gouden kleur. 

De Nike WMNS Air Vapormax 2019 in de Cream/Sail-Light Bone colorway komt 21 december 2018 uit via Nike voor €190. Benieuwd hoe de sneaker eruit ziet? Bekijk dan de unboxing hieronder. 

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike WMNS Air Vapormax 2019

Releasedatum: 21 december
Prijs: €190,-
Colorway: Cream/Sail-Light Bone
Stylecode: AR6632-101
Houd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie.

Nike WMNS Air Vapormax 2019
Nike WMNS Air VaporMax 2019

Unboxing: Nike WMNS Air Max Dia SE QS 0 50

Nike brengt 14 december de Nike WMNS Air Max Dia uit. Een sneaker ontworpen door vrouwen, voor vrouwen. Wij hebben hem voor jullie unboxed. 

Vier vrouwen bij Nike hebben samengewerkt aan dit nieuwe model. Een designer, engineer, developer en product manager waren verantwoordelijk voor het design van de nieuwe Nike dames sneaker.  En het resultaat mag er zijn, een sneaker met zowel het comfort als de looks. 

Wat meteen opvalt aan de sneaker is het bovenwerk dat grotendeels gemaakt is van het transparante materiaal genaamd Nexkin. Hierdoor schijnt het bovenwerk door en krijgen die mooie happy socks ook is een keer aandacht. De vier stippen op de hak verwijzen naar de vier vrouwen die samen hebben gewerkt aan dit model en dat samenwerking de ‘key’ was. 

Door de dikke midsole waren de ontwerpers in staat om de Air unit op een zo groot mogelijke manier te mankeren. En dat is goed gelukt. Omdat ze de Air unit zo groot mogelijk wouden markeren heeft de Air Max Dia extra veel foam waardoor hij nog comfortabeler zit. 

Op 14 december zal er een gelimiteerd aantal paartjes verkocht worden. De rest zal releasen op 24 januari. De Nike WMNS Air Max Dia zal verkocht worden via Nike voor €120. Benieuwd hoe de Nike Air Max Dia eruit ziet? Bekijk hieronder dan de unboxing. 

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike WMNS Air Max Dia

Releasedatum: 14 december
Prijs: €120,-
Colorway: Off White/Wit/Flash Crimson/Zwart
Stylecode: AV4146-100
Shop de Air Max Dia >>

Nike WMNS Air Max Dia
Nike WMNS Air Max Dia
Nike WMNS Air Max Dia