Binnenkort: Air Jordan 1 Wmns ”Utility Pack” 1063

Na de speciale releases van de Air Jordan 4s en de Air Jordan 11 komt er nu een Jordan Womans ´´Utility Pack´´ aan! Het pack beschikt over de iconische modellen,  Air Jordan 1 High,  Air Jordan 1 High Zip, Air Jordan 1 Rebel XX, en de Air Jordan 1 Jester XX. Het pack is perfect voor de herfst dankzij de seizoensgebonden kleuren. De sneakers beschikken allen over een mix van kleur en materialen.

De Air Jordan 1 High en Air Jordan 1 High Zip beschikken beide over sherpa fleece op de kraag als versiering. Bij de Air Jordan High is er ook op de zijkant sherpa fleece te vinden. Details van roze, groen en geel zijn te vinden op de sneakers. Elk paar beschikt over een witte tussenzool die ervoor zorgt dat alle aandacht gericht is op het bovenste deel.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 1 High Wmns

Prijs: €170,00
Colorway: Beach/Black Ridgerock/Natural Olive
Stylecode: AV3724-200


Air Jordan 1 High Zip Wmns

Prijs: €100,00
Colorway: Olive Black/Beach
Stylecode: AV3723-300 


Air Jordan 1 Rebel XX Wmns

Prijs: €100,00
Colorway: Parachute Beige/Black/Sail
Stylecode: BQ6481-200


Air Jordan 1 Jester XX Wmns

Prijs: €100,00
Colorway: Parachute Beige/Black/Beach/Lava
Stylecode: AV3722-200

Previous ArticleNext Article

Nike dropt twee nieuwe colorways op de Nike Air Force 1 2

Nike komt met twee nieuwe colorways op de Nike Air Force 1. Ze zijn redelijk basic, maar dit maakt ze zeker niet saai. De schoen heeft namelijk een belangrijke finishing touch.

De Nike Air Force 1 is ontworpen door Bruce Kilgore en kwam voor het eerst op de markt in 1982. Sindsdien is er ook weinig veranderd aan het design van de sneaker. Een kenmerk van de Nike Air Force is het kleine medaillon op de neus wat aan de veters zit bevestigd. De schoenen zijn verkrijgbaar in een laag, midden en hoog model.

AF1 White Iridescent’ | CJ1646-100

De sneaker is gemaakt van stevig leer en is een laag model. De kleur van de sneaker is wit. Als finishing touch is de swoosh holographic van kleur. Om het thema helemaal af te maken is ook het label op de tong holographic. De binnenkant van de schoen zal wit zijn en ook het medaillon op de neus is wit.

AF1 ‘Pink Iridescent’ | CJ1646-600

Wit is niet de enige colorway waar Nike mee komt, er komt namelijk ook nog een roze colorway. Dit is de Nike Air Force 1 ‘Pink Iridescent’. De Nike Air Force 1 ‘Pink Iridescent’ is in principe hetzelfde als de ‘White Iridecent’. De swoosh en het label op de tong zijn net zoals de witte colorway, holographic van kleur. De binnenkant van de sneaker zal roze zijn en de zool is wit van kleur.

Wanneer deze colorway precies uit zal komen, is nog niet bekend. Wel worden deze nog verwacht in 2020. Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker releases.

Nike Air Force 1 'White Iridescent'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Force 1
Force 1
Force 1
Images by Nike

Nike Air Force 1 'Pink Iridescent'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Force 1
Force 1
Images by Nike

De Nike Blazer Mid ’77 Vintage is opgedoken in een zomerse colorway 5

In 2019 verscheen de Nike Blazer Mid ’77 Vintage in een hoop nieuwe colorways, maar er verschenen ook een aantal restocks. Nu is er een nieuwe colorway opgedoken die beschikt over de kleuren ‘Light Bone’ en ‘Total Orange’.

Nike is druk bezig om de Blazer Mid ’77 Vintage nieuw leven in te blazen. Er verschijnen veel colorways de laatste tijd, zoals het ‘Sketch Pack’ dat laatst opdook. Ook verschijnt er zondag 21 februari 2020 een ‘Dorothy Gaters’ colorway op het iconische model.

Nike Blazer Mid ’77 Vintage ‘Light Bone/Total Orange’ | Closer Look

De Blazer Mid blijft trouw aan zijn oorspronkelijke vorm dankzij de versterkte voorkant en de zichtbare schuimtongen. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer in een ‘Light Bone’ kleur. Ook de branding op de tong en de veters zijn verwerkt in dezelfde kleur. De heeltab en de Swoosh hebben een ‘Total Orange’ kleur gekregen om de sneaker toch nog wat levendiger te maken. Op de heeltab is natuurlijk ook Nike branding te vinden. Als we afzakken naar de zool zien we een witte midsole die is gemaakt van rubber. Ook de outsole heeft een witte kleur gekregen.

Scroll naar beneden om een beter beeld te krijgen van de sneaker en binnenkort zal de sneaker een gereleased worden via Nike voor zo’n €100,-. Houd onze Releasekalender goed in de gaten tot die tijd zodat jij op de hoogte blijft van alle updates.


Nike Blazer Mid '77 Vintage 'Orange Trance'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Blazer Mid '77 Vintage
Blazer Mid '77 Vintage
Blazer Mid '77 Vintage
Blazer Mid '77 Vintage
Images by Nike

Zachte violet kleuren komen op de Nike React Element 55 13

De Nike React Element 55 is een van de meest comfortabele sneaker van Nike. Nu komt deze comfortabele sneaker is een zachte violet colorway.

De Nike React Element 55 kwam voor het eerst uit in 2018, na de release van de Nike React Element 87. Het grote verschil tussen deze twee sneaker was dat de React Element 87 een doorzichtige upper had. Ook was de 55 een stuk goedkoper dan de 87 en dat viel bij veel mensen in de smaak. De sneaker werd uitgerust met een React midsole en werd zo een van de meest comfortabele lifestyle sneaker van Nike.

Het bovenwerk van de React Element 55 ‘Violet’ is gemaakt van grijs mesh om zo stevigheid te bieden aan de sneaker. Grooten deels van deze grijze kleur is te vinden op de sneaker maar er zijn een paar roze accenten die de sneaker toch anders maken. Deze roze accenten zijn te vinden rondom de veters, zoolplugs en hiel tab. Een ander leuk detail is de chrome tong.

Deze Nike React Element 55 ‘Violet’ is al verkrijgbaar voor members bij Nike en dropt later voor iedereen. Dus wil jij alvast klaar zijn voor pasen wacht dan niet te lang voordat hij is uitverkocht! Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!

Nog geen Nike member? Ga naar Nike.com/nl en maak een account aan om member te worden!


Nike React Element 55
Nike React Element 55
Nike React Element 55
Nike React Element 55
Images by Nike