Skip to content
Upcoming

Air Max 97 nu met camouflage prints

24 september 2018 11:31
Air Max 97 nu met camouflage prints

Sinds de release van de Nike Air Max 97 in 1997 zijn er al vele kleuren combinaties van de Air Max uitgekomen. Afgelopen jaar kwam er al een Country Camo pack uit van de 97. In oktober zullen er twee nieuwe camouflage versies uitkomen van de Air Max 97.

Anders dan de Country Camo pack is deze Air Max niet volledig gecamoufleerd. Bij de nieuwste versie van de Air Max 97 zal alleen het onderste deel van de upper gecamoufleerd zijn. Daarnaast zijn ook details op de tong gecamoufleerd. De upper is een mix van mesh en leer. De sneaker zal uitkomen in twe colorways. In Black/Gray en Olive. De Black/Gray colorway heeft een erg donkere vibe en alles behalve de midsole, die wit is, is zwart of grijs. In tegenstelling tot de Black/Gray colorway heeft de Olive colorway een echte herfst vibe. De kleuren van de camo is een combinatie van bruin, beige en een sand kleur. De Olive colorway zou met deze kleuren perfect zijn voor de woestijn. Boven de camouflage loopt het over van de verschillende kleuren bruin naar wit. Net als de Black/Gray komt de camouflage weer terug op de details op de tong.

De Air Max 97 zal in dit najaar in oktober uitkomen bij Nike.com. Er is nog geen release datum bekend. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 97 Camo

Releasedatum: Oktober 2018
Colorway: Black/Gray en Olive
Stylecode: 917646-005