Kick out of the box // Lucky 32, meet Miss Tahloulah May 671

Yesterday was my birthday. The one day a year I do exactly what I want to do! LOL

I’m not one to party. I just chill and buy myself presents. This birthday was a bit different though. I wasn’t really looking forward to it until Saturday. With everything that is going on, I just wasn’t really in a birthday kinda mood. Saturday my sweet hubby, mom and dad made sure I had a great pre-birthday! Will and I hopped in the car and went to Amsterdam, my sanctuary. The only city where I really ever feel at home. I’d already bought my present about 2 months ago, so I wasn’t looking for anything big. Just wanted to roam the streets of Amsterdam and do some crate digging. No matter what is going on in my life or what troubles I have on my mind, crate digging relaxes me. It really eases my mind. I found some great gems and I couldn’t wait to go home and get to working on those samples I’d discovered.
The present I’ve given myself a few months ago was a drumcomputer. I’ve been doing some soul searching over the last year and I decided it was time for me to recandle my relationship with music. Music has always been a part of me, but I realized that lately I hadn’t been giving my very first love the time it deserves. I started really listening to my records again. Some days I simply stopped with whatever I was doing and just put on a record sat down and really enjoyed the lyrics, the feel and the instruments. I completely zoned out and I loved it. Nowadays, like most people I recon, I listen to music while I’m busy doing all sorts of crap. I never really stop and listen.

While listening to my records, all sorts of creative ideas started forming in my head. It was like a web of creativity. I decided to act on my feelings and bought a drumcomputer to let it all out. I started making beats and learning new stuff. Oh how I love that. I know Will loves seeing me like that and this time was no exception. We both love music so much and it’s such a beautiful thing to share. He did tease me though LOL. “And how is this new artist called?” he asked while laughing. The only thing I could answer was that the name would come to me whenever the time was right…

Okay back to Saturday. Although I wasn’t planning on buying any more presents, I came home with bags full of cool stuff LOL. Will really spoiled me! Thank you baby!
One of the best moments was when I went to Solebox Amsterdam. I already told you guys how much I love that store. The whole look is so unique and with the new team the whole circle is complete. I went in to say hey to my boy Antoni and I came out with some dope Nike Outbursts to pay homage to the past and a crazy Bape vest to celebrate the present. Thank you team Solebox for making my day even more special! You rock!

Today I woke up and I instantly felt the love around me. My beautiful girls and Will made sure of that. And the love just kept on coming. So many people found the time to congratulate me and send me hugs and kisses. Thank you so much you guys! It really warms my heart and it humbles me.
I ended up spending my day doing exactly what I wanted and I even found the time to make some music. 32 years old and still reinventing myself. My patience was rewarded, the name really did come to me. Presenting Miss Tahloulah May on the breaks.

Share the love and please:
– Like FB: kick out of the box
– Follow IG: kickoutofthebox

Previous ArticleNext Article

De Nike Dunk ‘Viotech’ krijgt weer een retro release 11

De Nike Dunk ‘Viotech’ zal dit jaar wéér een nieuwe retro release krijgen, waarschijnlijk dan! De kleurrijke sneaker wordt in de herfst van 2019 al verwacht.

De ‘Viotech’ Dunk is een zeer kleurrijke sneaker die voor het eerst in 2002 uit is gekomen als een co.jp release. Dit project richtte zich op releases die exclusief waren voor Japan. Een bekend voorbeeld is de originele Air Max 1 ‘Curry’. Een kleine 11 jaar later werd de Nike Dunk ‘Viotech’ opnieuw uit gebracht. In de kleur tinten zaten wel degelijk verschillen, maar ook deze Dunk was weer lekker druk met kleuren. De 2013 uitvoering is via StockX op te pikken voor een bedrag van kleine €300,- maar is wel aan de stijgende kant. De originele Dunk is daarentegen een tikkie duurder, en tikt bijna de €1000,- aan. Een stijging in de prijs is vooral te danken aan het feit dat zowel Travis Scott als Virgil Abloh de sneakers regelmatig aan hebben. Hierdoor is de iconische sneaker weer terug in de spotlight.

Maar ook zal er een Nike Air Max 90 uitkomen in dezelfde colorblocking en materiaal keuze. Komt de Dunk ook in deze kleuren dan wordt het toch echt een andere colorway en zal het eerder een ‘Viotech 2.0′ release worden. De eerste berichten spreken over een release ergens in de herfst periode van 2019. Op dit moment is er nog niks bevestigd en moeten we het doen met foto’s van de 2012 release.


Nike Dunk 'Viotech'
Nike Dunk 'Viotech'
Nike Dunk 'Viotech'
Nike Dunk 'Viotech'
Afbeeldingen: Mita Sneaker

De dad shoe trend vervolgt met deze Saucony Grid Web 19

Een van de meest opvallende trends van tegenwoordig is zonder twijfel de dad shoe trend. De Saucony Grid Web voldoet aan deze trend en komt nu terug in een moderne twist!

Over Saucony
Saucony is een Amerikaans merk voor sportschoenen die door 4 bedrijfsmannen is opgericht. De eerste fabriek van het bedrijf werd opgericht in 1898 in Kutztown, Pennsylvania, aan de oever van de Saucony Creek. De naam Saucony is ook geïnspireerd op Saucony Creek.

De Saucony Grid Web
In het jaar 2000 kwam de Saucony GRID Web voor het eerst uit. De sneaker stond voor de technologie veranderingen voor het jaar 2000. De Saucony Grid Web staat voor alle atletische stijl veranderingen die zich in het jaar 2000 afspeelden. Minimalistische ontwerpen werden ingeruild voor chunky tussenzolen en bovenwerken van grof mesh, al met al is hierdoor de ‘Dad Shoe’ ontstaan.

De Saucony Grid Web beschikt over een Grid demping systeem dat verborgen is in de hiel. De ontwerpers van Saucony hielden de typische Saucony driehoekige panelen en groeven en gaven deze verschillende kleuren. Op de zijkant van de sneaker is een paneel met het Saucony logo in een gradient oranje/gele kleur te zien. Een nieuw detail wat ze hebben toegevoegd is het plastic TRB stukje om de hiel en voorvoet.

Op het bovenwerk van de sneaker worden de veters beschermd door een compact stretch neopreen. Op het bovenwerk kun je ook drie stippen vinden, deze stippen beschikken over een Scotchlite tape. Scotchlite is een reflecterende tape en staat als verwijzing naar Saucony iconische ‘River’ logo. Nu, 19 jaar later nadat het chunky dad shoe model zich voor het eerst introduceerde komt het model terug! De Grid Web zal wereldwijd releases op 26 juli 2019 voor een prijs van €130,-. Niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje bij ons blog; Sale bij Foot Locker, Scoor nu de beste pareltjes


Saucony Grid Web | S70466-1


De Air Jordan 3 ‘UNC’ dropt tijdens March Madness 21

Jordan Brand zal volgend jaar maart een aangepaste versie releasen van de Air Jordan 3 ‘UNC’. De Players Exclusive sneakers van Jordan worden gezien als de meest exclusieve en gewilde sneakers van het basketbal merk. Nu zorgt Jordan Brand ervoor dat ook het grote publiek mee kan genieten van deze geweldige colorway.

Players Exclusive

Players Exclusive Jordan sneakers worden vaak gegeven aan de atleten van de beste universiteiten van Amerika. Denk bijvoorbeeld aan de University of Oregon, Michigan State en natuurlijk de University of North Carolina. Deze sneakers worden alleen gegeven aan de atleten en zullen nooit uitkomen voor het grote publiek. Toch zal Jordan Brand in maart, tijdens het grootste basketbal toernooi voor universiteiten, een aangepaste versie van de Air Jordan 3 Players Exclusive voor de University of North Carolina uitbrengen.

University of North Carolina

Op het gebied van basketbal is de University of North Carolina, ookwel UNC, een van de beste scholen. Dat is niet raar als je nagaat dat basketballers als Michael Jordan, Vince Carter en James Worthy speelde voor deze universiteit. Tegenwoordig is Jordan de hoofdsponsor van de school en krijgen de atleten regelmatig sneakers van Jordan Brand. Dus ook de Air Jordan 3 ‘UNC’

Air Jordan 3 ‘UNC’

De Air Jordan 3 heeft een klassiek wit bovenwerk. Daarnaast heeft de Jordan natuurlijk de kenmerkende grijze ‘elephant print’ mudguard. De midsole is wit gekleurd met een blauwe hak. Dit blauw zien we weer terug onder de tong en bij de veter ogen. De outsole is grijs gekleurd.

Ondanks dat er nog geen gelekte foto’s verschenen zijn van de ‘UNC’ colorway verwacht men dat de Air Jordan 3 niet zal beschikken over het logo van de school op de tong. Deze zal waarschijnlijk verplaatst worden door een blauw Jumpman logo. De foto’s zijn dan ook van de Players Exclusive en niet van de release van volgend jaar.

De Air Jordan 3 zal releasen op 7 maart tijdens March Madness. Hij zal uitkomen bij verschillende retailers en Nike voor €190,-.

Air Jordan 3 'UNC'
Air Jordan 3 'UNC'
Air Jordan 3 'UNC'
Air Jordan 3 'UNC'
Images by zsneakerheadz & @englishsole

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox