Skip to content
Upcoming

Soon: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Pine Green’

18 september 2018 13:32
Soon:  Air Jordan 1 Retro High OG ‘Pine Green’

De Air Jordan 1, een klassieker van ongekend formaat. Of het gaat om een Off-White collab, een retro of een nieuwe colorway ze zijn altijd gewild.

Eerder dit jaar zagen we de Air Jordan 1 ‘Bred Toe’, een combinatie van 2 klassieke Jordan colorways. Hierdoor kreeg de sneaker een colorway die veel weg had van een originele Jordan colorway. Nu word er gebruik gemaakt van de zelfde colorway verdeling. De twee achterste panelen en de toebox komen in de nette ‘Pine Green’ kleur. De midsole is wit en heeft hier onder een ‘Pine Green’ outsole. Het materiaal op de upper is van premium ’tumbled’ leer. De rest van de sneaker komt in wit en zwart, deze kleuren combinatie is perfect voor de Air Jordan 1. Buiten de ‘Pine Green’ colorway zal er ook een hele toffe ‘Court Purple’ variant uitkomen! Deze kan je HIER checken.

Zet 22 september maar in je agenda want dan is de release van deze parel. Wees er op tijd bij want ze zullen snel gaan uitverkopen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


 Air Jordan 1 Retro High OG ‘Pine Green’

Releasedatum: 22 september
Prijs: €150,-
Colorway: Pine Green/Sail/Black
Stylecode: 555088-302
Bekijk hier de storelist>>