Skip to content
Upcoming

De Nike Blazer City Low XS in een zwarte colorway is nu verkrijgbaar

14 september 2018 11:00
De Nike Blazer City Low XS in een zwarte colorway is nu verkrijgbaar

De nieuwe Nike Blazer City Low XS wordt tegenwoordig steeds populairder en wij snappen waarom! Het model beschikt over een grote witte swoosh die op de zijkant te vinden is. De rest van de sneaker heeft een zwarte kleur. De simpele, eenvoudige, low cut sneaker past bij iedere outfit en is dankzij de gigantische Swoosh op de middenvoet absoluut niet saai.

De comfortabele Nike Blazer City Low LX  is gemaakt met premium leer en heeft een op basketbal geïnspireerd design. De Blazer werd in 1972 geïntroduceerd door Nike en wordt sindsdien gezien als een stijlicoon. Deze schoenen zijn gegroeid van een simpele canvas high top tot een leren mid top en casual low top, en worden met de dag alleen maar beter! Wekenlang zijn we geteased door Nike en eindelijk is de prachtige dames schoen verkrijgbaar bij de Nike site.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Blazer City Low XS

Prijs: €85,-
Colorway: Black/Black/White
Stylecode: AV2253-001
Shoplink>>


Image by Carnival