UPDATE: store-list Yeezy Boost 700 Waverunner 0 424

Daar is ‘ie dan, de Kanye West x adidas Yeezy Boost 700 Waverunner. Na de lange wachttijd is er dan nu eindelijk een officiële release bevestigd voor het befaamde model/colorway.

Eind 2017, in November werd de Kanye West x adidas Yeezy Boost 700 Waverunner voor het eerst in een extreem gelimiteerde oplage uitgegeven. Nu, bijna een jaar later, wordt de sneaker dan eindelijk officieel wereldwijd uitgegeven door adidas. Het model zelf is een minder voorkomend Yeezy model. De colorway van deze release bestaat uit light yellow, bright orange, Forrest green, light grey en witte en zwarte details. Al met al een ontzettend cleane colorway met een chunky dad shoe effect.

De releasedatum is pas over een aantal dagen maar de raffles liggen al ruimschoots op de loer. Als we kijken naar de vorige release weten we maar één ding: If you snooze, you lose.

Nu vragen jullie je natuurlijk maar één ding af: Waar kan ik me allemaal inschrijven? We have the answers! Check het lijstje hieronder voor een overzicht van alle Nederlandse en Belgische shops. Happy hunting!


Raffle
Baskèts (Raffle closed)
Solebox Amsterdam (Raffle closed)
Monar Antwerpen (Raffle closed)
Solebox Brussel (Raffle closed)
Smets Store (Raffle closed)
Smets Store (Insta raffle)
Hombre Amsterdam (Insta Raffle)
Concrete Amsterdam (Online raffle)
Panther Store (Insta raffle)
Hunting and collecting (FB raffle)


Online
adidas.nl


Instore
Patta Amsterdam (In-store raffle 13 september)
Four amsterdam (In-store & Online)
Ansh46 (In-store raffle)


TBA
Maha Amsterdam
Baskèts Amsterdam
Calico Jack Venlo
Avenue Antwerpen
La Crème Brussel


Houd deze pagina in de gaten voor updates en meer info over de Yeezy Boost 700 Waverunner!

Yeezy Boost 700 Waverunner

Yeezy Boost 700 Waverunner

Yeezy Boost 700 Waverunner

Yeezy Boost 700 Waverunner
Images by Flightclub
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Air Max 97 nu met camouflage prints 0 10

Sinds de release van de Nike Air Max 97 in 1997 zijn er al vele kleuren combinaties van de Air Max uitgekomen. Afgelopen jaar kwam er al een Country Camo pack uit van de 97. In oktober zullen er twee nieuwe camouflage versies uitkomen van de Air Max 97.

Anders dan de Country Camo pack is deze Air Max niet volledig gecamoufleerd. Bij de nieuwste versie van de Air Max 97 zal alleen het onderste deel van de upper gecamoufleerd zijn. Daarnaast zijn ook details op de tong gecamoufleerd. De upper is een mix van mesh en leer. De sneaker zal uitkomen in twe colorways. In Black/Gray en Olive. De Black/Gray colorway heeft een erg donkere vibe en alles behalve de midsole, die wit is, is zwart of grijs. In tegenstelling tot de Black/Gray colorway heeft de Olive colorway een echte herfst vibe. De kleuren van de camo is een combinatie van bruin, beige en een sand kleur. De Olive colorway zou met deze kleuren perfect zijn voor de woestijn. Boven de camouflage loopt het over van de verschillende kleuren bruin naar wit. Net als de Black/Gray komt de camouflage weer terug op de details op de tong.

De Air Max 97 zal in dit najaar in oktober uitkomen bij Nike.com. Er is nog geen release datum bekend. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 97 Camo

Releasedatum: Oktober 2018
Colorway: Black/Gray en Olive
Stylecode: 917646-005

Air Jordan 5 Wings released nog in september 0 12

Air Jordan 5 Wings

Deze maand zal de Air Jordan 5 Wings releasen. Naast dat Michael Jordan de beste basketball speler allertijden is en de man achter een van de best verkochte sneakermerken ter wereld is hij ook nog eens iemand die voorstander is van gelijkheid in het onderwijs. Hij wil dat iedereen een kans heeft om zijn diploma te halen.

Michael Jordan stichte het Wings Scholarshop Program op om de band tussen studenten en docenten ondreekbaar te maken. Om dat te vieren zijn er al meerder keren speciale Wings Colorways uitgekomen van Air Jordan. Eerder kregen bijvoorbeeld al de Air Jordan 1 en de Air Jordan 12 een Wings makeover om het Wings Scholarshop Program te vieren. Nu is de Air Jordan 5 aan de beurt.

Wat opvalt aan de Air Jordan 5 Wings is dat er super veel velle kleuren in zitten. Dit komt door de hand-getekende afbeeldingen die geinspireerd zijn op Chicago en zijn wijken. Aan de veters zitten schuimachtige vleugels die er voor zorgen dat de veters vast zitten. Verder valt op dat de zijkanten van de sneakers ook vleugels zijn. Op de hiel van de sneaker zit het geborduurde Jumpman Logo. Daarnaast is de tong zilverkleurig en is eht Jumpman Logo op de tong zwart.

Neem nog een kijkje op de mooie details op de Air Jordan 5 Wings. Hij zal 29 septemeber uitkomen in beperkte oplage. De prijs zal €190 zijn.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 5 “Wings”

Releasedatum: 29 september 2018
Colorway: Mulit-Color
Stylecode: AV2405-900

Air Jordan 5 Wings

Nike Vandal High komt terug in een Black/White colorway 0 9

Oorspronkelijk geïntroduceerd in 1985 – hetzelfde jaar als de Air Jordan 1 – biedt de Nike Vandal High een retro high-top look die wereldwijd geliefd is vanwege zijn slanke silhouet en verstelbare enkelband. Nadat hij deze zomer in een varsity jacket-style satin two-pack uit kwam, komt hij nu terug in een opvallende combinatie van zwart en wit.

Op het silhouet is gebruik gemaakt van een combinatie van zwart nubuck en ripstop nylon voor de basis. De meest opvallende accenten zijn de witte lederen randen bij de stiksels. De look is voor de rest compleet zwart op, ook een witte, zool na. Check hieronder de officiële foto’s van de klassieke kicks. Later dit najaar zullen ze bij Nike en geselecteerde Swoosh brand verkopers verkrijgbaar zijn.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Vandal High

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Stylecode: AH8518-004

Nike Vandal
Images by Sneakernews