UPDATE: store-list Yeezy Boost 700 Waverunner 1603

Daar is ‘ie dan, de Kanye West x adidas Yeezy Boost 700 Waverunner. Na de lange wachttijd is er dan nu eindelijk een officiële release bevestigd voor het befaamde model/colorway.

Eind 2017, in November werd de Kanye West x adidas Yeezy Boost 700 Waverunner voor het eerst in een extreem gelimiteerde oplage uitgegeven. Nu, bijna een jaar later, wordt de sneaker dan eindelijk officieel wereldwijd uitgegeven door adidas. Het model zelf is een minder voorkomend Yeezy model. De colorway van deze release bestaat uit light yellow, bright orange, Forrest green, light grey en witte en zwarte details. Al met al een ontzettend cleane colorway met een chunky dad shoe effect.

De releasedatum is pas over een aantal dagen maar de raffles liggen al ruimschoots op de loer. Als we kijken naar de vorige release weten we maar één ding: If you snooze, you lose.

Nu vragen jullie je natuurlijk maar één ding af: Waar kan ik me allemaal inschrijven? We have the answers! Check het lijstje hieronder voor een overzicht van alle Nederlandse en Belgische shops. Happy hunting!


Raffle
Baskèts (Raffle closed)
Solebox Amsterdam (Raffle closed)
Monar Antwerpen (Raffle closed)
Solebox Brussel (Raffle closed)
Smets Store (Raffle closed)
Smets Store (Insta raffle)
Hombre Amsterdam (Insta Raffle)
Concrete Amsterdam (Online raffle)
Panther Store (Insta raffle)
Hunting and collecting (FB raffle)


Online
adidas.nl


Instore
Patta Amsterdam (In-store raffle 13 september)
Four amsterdam (In-store & Online)
Ansh46 (In-store raffle)


TBA
Maha Amsterdam
Baskèts Amsterdam
Calico Jack Venlo
Avenue Antwerpen
La Crème Brussel


Houd deze pagina in de gaten voor updates en meer info over de Yeezy Boost 700 Waverunner!

Yeezy Boost 700 Waverunner

Yeezy Boost 700 Waverunner

Yeezy Boost 700 Waverunner

Yeezy Boost 700 Waverunner
Images by Flightclub
Previous ArticleNext Article

COMME des GARÇONS werkt opnieuw samen met Nike 3

COMME des GARÇONS liet tijdens haar Spring/Summer 2020 runway een bijzondere collectie zien van de nieuwe menswear lijn. Tijdens deze runway was ook een opvallende footwear te zien in de vorm van een mogelijke samenwerking met Nike. De twee merken hebben gewerkt aan een Nike Air Max 95.

COMME des GARÇONS is een Japans fashion label opgericht in 1969 door Rei Kawakubo. Het Japanse merk is gevestigd in Tokio en Parijs, waar ze elk jaar hun nieuwe collectie laten zien tijden de Paris Fashion Week. Het merk werd in 1970 bekend in Japan en een mannen kleding lijn werd toegevoegd in 1978. Drie jaar later stond COMME des GARÇONS voor het eerst met een show in Parijs.

Het Japanse merk heeft meerder lijnen zoals COMME des GARÇONS Homme, COMME des GARÇONS Shirt en COMME des GARÇONS Play etc. COMME des GARÇONS Play is hun meest bekende lijn en staat bekend om het hart vormige logo met ogen. COMME des GARÇONS Play is de casual luxury lijn, en is meer bereikbaar voor de meeste mensen.

De details

Tijdens de SS20 Runway waren drie colorways te zien voor de COMME des GARÇONS x Nike Air Max 95. De sneaker werd gekleurd in zwart, wit en een combinatie van de twee kleuren. Het lijkt erop dat de sneaker binnenste buiten in gekeerd en dus een hele ander soort upper heeft dan een normale Air Max 95.

Het is nog niet bekend waar en wanneer deze sneaker uit gaat komen. Check hieronder de afbeeldingen van de samenwerking en houd onze releasekalender in de gaten!


COMME des GARÇONS x Nike Air Max 95

Nike Air Max 95
Commes des Garcons x Nike Air Max 95
Commes des Garcons x Nike Air Max 95
Commes des Garcons x Nike Air Max 95
Images by  verified__d – alixelinrutsey

Terug naar de tekentafel met Nike Air Max 1 ‘Sketch’ 15

In 1986 kwam de eerste versie van de Nike Air Max 1 naar buiten. In 1987 kwam de Air Max 1 op de markt zoals we hem ook vandaag de dag kennen. Dat een schoen uit 1987 vandaag de dag nog zo modern en in style is, dat is toch wel uniek. De Nike Air Max 1 ‘Sketch’ is dan een knipoog naar de eerste tekeningen van de sneaker.

De Nike Air Max 1

Het design van de Air Max 1 was en is nog altijd uniek, met de sneaker was dan ook de zichtbare Air Unit geboren. De inspiratie kwam van het ‘Centre Pompidou’, een gebouw waarbij alle leidingen en dergelijke aan de buitenkant zichtbaar zijn. De eerste versie van de Nike Air Max 1 die in 1986 heeft een aantal andere details als het latere ‘model’. Deze verschillen zaten voornamelijk op de zool. De Air Unit was een stuk groter en de zool was een stuk ‘vlakker’ aan de zijkanten. De rest van de geschiedenis spreekt eigenlijk voorzich zelf. Er zijn talloze collabs, colorways, uitvoeringen en hybrids van de sneaker gemaakt. De aankomende periode zullen we, waarschijnlijk, wel een minder aantal releases gaan zien van de Air Max 1, maar voorlopig lijkt er geen eind te komen aan dit succesmodel!

Nike Air Max 1 ‘Sketch’

De sneaker een style die gebaseerd is op een schets van de Air Max 1. Zo zijn duidelijk de penseel en potlood strepen te zien op de upper. Toffe details op de sneaker zijn zijn de ‘aantekeningen’ die op verschillende plekken staan zoals de hiel en mudguard. Toen de Air Max 1 in 1986 getest werd stonden er ‘stippen’ boven de Air Unit, deze stippen zijn ook nu als detail toegevoegd. Deze sneaker barst van de details en het zijn er teveel om op te noemen dus neem zeker een kijkje bij de foto’s ander het artikel.

Op dit moment zijn enkel deze foto’s beschikbaar van een sample paartje. Dus het zal afwachten worden of de Nike Air Max 1 ‘Sketch’ uit gaat komen en wanneer! Check hier onder in ieder geval de foto’s en houd de release kalender in de gaten voor updates

P.S. Voor een beetje geschiedenis check het filmpje onder aan dit artikel!


Air Max 1 'Sketch'
Air Max 1 'Sketch'
Air Max 1 'Sketch'
Air Max 1 'Sketch'
Air Max 1 'Sketch'
Afbeeldingen: Wavegod_thelegend


Pick of the Week #26: Nike Air Max2 Light LX Atmosphere Grey Gunsmoke 32

De nieuwe Nike Air Max2 Light LX ‘Atmosphere Grey Gunsmoke’ is door ons verkozen tot Pick of the Week #26. De Air Max2 Light komt in het populaire ‘Chlorophyll’-kleurenschema dat recent werd gebruikt op de Air Jordan 3 in 2018, maar ook de Nike Air Trainer 1 inspireerde.

Nike Air Max2 Light LX Atmosphere Grey Gunsmoke | CI1672-001

De Nike Air Max2 Light LX gaat gekleed in een mix van Atmosphere Grey, Gunsmoke en Chlorophyll. Deze Nike Air Max2 Light heeft grijstinten over het hele bovenwerk met groene accenten op de Swoosh aan de binnenkant, tong, hiel en de buitenzool bovenop een witte tussenzool. Uiteraard beschikt de sneaker over de welbekende zichtbare en comfortabele Air-unit.

Benieuwd waar je deze nieuwe cleane colorway van de Air Max 2 Light kan verkrijgen? Bekijk hieronder waar deze al te koop is:

Pick of the Week #26
Pick of the Week #26
Pick of the Week #26
Images: Atmos nagoya tgm