UPDATE: store-list Yeezy Boost 700 Waverunner 0 719

Daar is ‘ie dan, de Kanye West x adidas Yeezy Boost 700 Waverunner. Na de lange wachttijd is er dan nu eindelijk een officiële release bevestigd voor het befaamde model/colorway.

Eind 2017, in November werd de Kanye West x adidas Yeezy Boost 700 Waverunner voor het eerst in een extreem gelimiteerde oplage uitgegeven. Nu, bijna een jaar later, wordt de sneaker dan eindelijk officieel wereldwijd uitgegeven door adidas. Het model zelf is een minder voorkomend Yeezy model. De colorway van deze release bestaat uit light yellow, bright orange, Forrest green, light grey en witte en zwarte details. Al met al een ontzettend cleane colorway met een chunky dad shoe effect.

De releasedatum is pas over een aantal dagen maar de raffles liggen al ruimschoots op de loer. Als we kijken naar de vorige release weten we maar één ding: If you snooze, you lose.

Nu vragen jullie je natuurlijk maar één ding af: Waar kan ik me allemaal inschrijven? We have the answers! Check het lijstje hieronder voor een overzicht van alle Nederlandse en Belgische shops. Happy hunting!


Raffle
Baskèts (Raffle closed)
Solebox Amsterdam (Raffle closed)
Monar Antwerpen (Raffle closed)
Solebox Brussel (Raffle closed)
Smets Store (Raffle closed)
Smets Store (Insta raffle)
Hombre Amsterdam (Insta Raffle)
Concrete Amsterdam (Online raffle)
Panther Store (Insta raffle)
Hunting and collecting (FB raffle)


Online
adidas.nl


Instore
Patta Amsterdam (In-store raffle 13 september)
Four amsterdam (In-store & Online)
Ansh46 (In-store raffle)


TBA
Maha Amsterdam
Baskèts Amsterdam
Calico Jack Venlo
Avenue Antwerpen
La Crème Brussel


Houd deze pagina in de gaten voor updates en meer info over de Yeezy Boost 700 Waverunner!

Yeezy Boost 700 Waverunner

Yeezy Boost 700 Waverunner

Yeezy Boost 700 Waverunner

Yeezy Boost 700 Waverunner
Images by Flightclub
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nike Air Max 95 “Overbranded” releast binnenkort! 0 5

Na de release van de Air Force 1 “Overbranded”, heeft Nike zijn “Overbranded” uitgebreid met een nieuwe Air Max 95 Premium. Het bovenwerk van leer en mesh heeft een gewaagde en zeer opvallende “Tonal Orange” kleur, bovenop een compleet witte zool.

Deze colorway beschikt over zwarte branding inclusief ‘Nike’ meerdere keren uitgeschreven op de lacing unit. Ook op de heeltab, neus en tong is branding toegevoegd. De sneakers zullen binnenkort verkrijgbaar zijn, maar waar is nog niet bekend. Houd voor updates onze blogs in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 95 Premium “Overbranded”

Images by: HYPEBEASTReleasedatum: 21 november 2018
Prijs: TBA
Storelist: TBA

adidas x Dragon Ball EQT Support ADV ‘Super Shenron’ 0 19

Dragon Ball en adidas, waarschijnlijk de beste adidas collab van 2018, zet zich voort! Dit keer is er een echte adidas klassieker aan de beurt, de adidas EQT Support ADV. De adidas x Dragon Ball colorways zijn geinspireerd uit characters van de serie en voor deze colorway is Super Shenron als inspiratie gebruikt.

Super Shenron is een draak in de Dragon Ball serie die opgeroepen kan worden door alle Super Dragon Balls te combineren. De Super Shenron is gecreëerd door de originele dragon god Zalama, ook wel bekend als de ‘Dragon of the Gods’. De Super Shenron dragon verschijnt in de serie als een gouden draak en dit element zien we duidelijk terug in de sneakers.

De EQT Support ADV sneaker van adidas is bij velen een bekende sneaker. In het begin van de jaren 90 werd de EQT lijn voor het eerst gereleased. Met het oog op performance bood de sneaker een ultiem comfort tijdens sport en beweging.

Voor deze colorway heeft Dragon Ball gekozen om een echte adidas klassieker te combineren met een Dragon Ball klassieker. Als we naar de sneaker kijken zien we de invloeden van Dragon Ball duidelijk terugkomen. Zo is het bovenwerk, uiteraard gemaakt van Primeknit, voorzien van een hoop gouden details. Het strakke bovenwerk rust op en een all black mid- en outsole.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

 

 

adidas brengt na drie jaar de OG UltraBOOST weer terug 0 16

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat adidas de OG UltraBOOST introduceerde. Na een hoop iteraties op het comfortabele model is het nu tijd om de OG UltraBOOST terug te laten komen.

Met een upper van het bekende Primeknit materiaal zorgde adidas ervoor dat de UltraBOOST voorzien was van een ultiem comfort. Naast zijn comfort stond de OG UltraBOOST ook bekend om zijn looks. Met een slank bovenwerk uitgevoerd in het zwart werd deze upper toch nog even geaccentueerd met een navy blauwe heel cap. Op deze cap stond in het metallic zilver UltraBOOST, een tof maar vooral subtiel detail.

De sneaker werd direct een hit en de BOOST-technologie begon steeds populairder te worden. Mede namens de succesvolle Yeezy lijn is de adidas UltraBOOST een instant classic geworden. Ruim drie jaar laten heeft adidas besloten het eerste model weer terug te brengen. Uiteraard verschijnt deze in de OG colorway.

Door de jaren heen zijn er al een hoop nieuwe versies uitgebracht van de UltraBOOST maar het succes van de eerste variant gaat niet ongezien. Het gerucht gaat dat de sneakers op 1 december 2018 uit zullen komen bij geselecteerde adidas retailers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.