De beste blik op de Yeezy Boost 350 V2 ‘Static’ tot nu toe

Met de Yeezy Wave Runner release die er aankomt vergeten we bijna de andere releases. Zoals de unieke adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Static’.

Op 21 dropt eerst ook nog de Yeezy Boost 350 V2 ‘Triple White’ Een volledig witte colorway is natuurlijk een klassieker en werkt goed op iedere sneaker. Voor een wat moderne variant heeft Kanye dan ook de 350 ‘Static’ ontworpen.

Deze sneaker heeft een stuk dat doorzichtig is op de zijkant van de voet. Buiten de chunky is dit ook wel een trend aan het worden, zo zit dit ook op de Nike React Element 87. De doorzichtig stof zit op de zijkant van de voet, waar normaal de streep zit met de tekst SPLY-350. De streep is niet geheel doorzichtig, richting de voet zit er een klein patroon in. De sneaker krijgt een wit met lichtblauwe colorway en is natuurlijk van het bekende primeknit materiaal gemaakt.

Er zijn eerder al een aantal foto’s opgedoken, waarschijnlijk waren deze van samples. Nu zijn er ook de eerste duidelijke on feet foto’s opgedoken. Op dit moment is er nog geen officiële release datum bekend gemaakt, maar er word nog steeds gesproken over december 2018.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Static’.

Releasedatum: december 2018
Prijs: €220,-
Colorway: Static/Static/Static
Stylecode: EF2905
Bekijk hier de Storelist van deze adidas Yeezy Boost 350 V2 >>

Images by Yeezymafia
Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *