Kendrick Lamar komt met een nieuwe Nike Cortez

Kendrick Lamar

Kendrick Lamar aka Kung Fu Kenny komt samen met nike in september met weer een nieuwe Nike Cortez release. Dit is zeker niet de eerste release van de Amerikaanse rapper met Nike. Na zijn alblum DAMN in april 2017 heeft de rapper uit comptorn al meerdere versies van de Nike Cortez uitgebracht. Eerder bracht Nike in samenwerking met Kendrick Lamar al de “Kung Fu Kenny” en de “DAMN” colorway uit. De laatste colorway kwam zowel in het rood als in het zwart.

Voor de release van 22 september hebben Kendrick Lamar en Nike een nieuwe twist gegeven aan de Cortez. Volgens @py_Rates zal er een mix van de kleuren wit, blauw, grijs, en oranje. Deze colorway is verassend anders dan de eerdere Cotrez sneakers die Kendrick met Nike heeft uitgebracht. De eerdere releases waren eigenlijk altijd met de kleuren rood, zwart en wit. Een andere opvallende verandering, in vergelijking met de eerdere releases, is dat er geen veters in de schoen zullen zitten. Met een soort toggle systeem dat op de hiel van de sneaker zit kan de sneaker aangetrokken en strakker getrokken worden.

Er zijn nog geen officiele foto’s van Kendrick Lamar x Nike Cortez Basic Slip maar ze verwachten dat hij released op zaterdag 22 september. De release zal wereldwijd zijn en zullen waarschijnlijk voor €100 de deur uit gaan.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Kendrick Lamar x Nike Cortez Basic Slip

Releasedatum: 22 september
Prijs: €100,-
Colorway: White/Thunder Blue-Wolf Grey-Turf Orange
Stylecode: AV2950-100
Bekijk hier de storelist >>

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *