Skip to content
Upcoming

De Air Force 1 Jester nu ook in Red/White

8 augustus 2018 23:32
De Air Force 1 Jester nu ook in Red/White

Eerder dit jaar introduceerden Nike en de Jordan de ‘Reimagined’-collectie. Deze bevatte allemaal klassiekers maar dan opnieuw ontworpen door vrouwen. Hoewel niet alle sneakers in die collectie geliefd waren, had de Air Force 1 “Jester” wel een goede indruk achter gelaten. Daarom komt dit model opnieuw terug met een minimalistische colorway.

Er zijn eerder al foto’s opgedoken van een Air Force 1 Jester in een blauw/witte colorway. De nieuwe colorway zal er precies hetzelfde uitzien maar dan wordt blauw vervangen door rood. Dit model voegt unieke details toe aan het klassieke AF1 silhouet. De Swoosh is van zijn normale plek weggehaald, en verplaatst naar beneden, waardoor de helft van de Swoosh over de zool heengaat. Op de plek waar de Swoosh normaal zit staan wel een stippel lijn waardoor de schoen een ‘deconstructed’ uiterlijk heeft. De upper van de schoen is vrij rustig en de sneaker bestaat voor het grootste deel uit wit. Alleen de rand van de outsole en de Swoosh zijn bedekt in Royal Blue.

Hoewel nog niet zeker is of dit ook een Europese release is, wordt verwacht dat dit paar binnenkort bij Nike en geselecteerde shops zal verschijnen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Force 1 Jester

Releasedatum: 16.08.18 om 9:00
Verwachte prijs: €130,-
Colorway: White/Varsity Red
Stylecode: AO1220-106