Check de nieuwe adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Static’ 0 525

De afgelopen jaren hebben we veel Yeezy’s al gezien, maar zeker nog niet alles! Nu komt er de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Static’.

De Yeezy 350 V2 is een ongekend succes, iedere release is direct uitverkocht. Met Kayne West zijn creativiteit komen er altijd weer onverwachte colorways naar voren, maar de ‘Static’ is toch wel erg uniek. De bekende streep op de zijkant is weg, maar ook weer niet. De streep is namelijk gemaakt van doorzichtig materiaal gemaakt. Verder is de sneaker gemaakt van een primeknit materiaal van wit met zwart. De outsole komt in een semi-transparante witte zool.

De nieuwe Yeezy 350 V2 word in december 2018 verwacht. Houd voor updates Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten.


adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Static’

Releasedatum: december 2018
Prijs: €220,-
Colorway: Static/Static/Static
Stylecode: EF2905

Images: YeezyMafia

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Update: Nieuwe Foto’s Nike Zoom Fly SP “Doernbecher” 0 7

Voor het weekend zagen we al een foto van de mogelijke Nike Zoom Fly SP “Doernbecher” maar nu zijn er meer foto’s verschenen van de sneaker. De Doernbecher sneakers zijn altijd ontworpen door patiënten uit het Doernbecker Children’s Hospital in Portland. Alle opbrengsten van de sneakers gaan naar het kinderziekenhuis in Portland. Eerder waren al modellen als de Jordan 4, Vapormax, Uptempo en vele andere modellen. Nu is dus de geliefde Zoom Fly SP uitgekozen voor een Doernbecher  makeover.

De Nike Zoom Fly Sp “Doernbecher” is ontworpen door Payton Fentress. Payton werd in 2010 gediagnosticeerd met de zieke van Crohn. Payton is groot fan van honkbal en het team de Chicago Cubs en dat is terug te zien in het ontwerp van de sneaker. Zo staan de jaartallen 1977 en 2016 op de zijkant van de hak. Deze jaartallen staan voor de jaren dat de Chicago Cubs de Worldseries honkbal wonnen. Op de zwarte midsole staan de worden “Greatest Of All Time” in het fel groen.

Een ander opvallend detail is het logo dat op de tong van de sneaker staat. Het logo is een honkbal en ook daar wordt weer gerefereerd naar de jaren 1977 en 2016. Daarnaast hebben de zooltjes in de schoen ook iets te maken met honkbal. Op het linker zooltje is een foto van de cover van Sports Illustrated te zien met de overwinning van de Chicago Cubs in 2016. In tegenstelling tot het linker zooltje is de rechter een honkbal. Tenslotte heeft de sneaker veel felle kleuren met de White/Green Shock-Blue Hero-Habanero Red.

De prijs en release datum van de Nike Zoom Fly SP “Doernbecker” zijn nog niet bekend maar er wordt verwacht dat hij ergens in november releases. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Zoom Fly SP “Doernbecker” 

Releasedatum: November
Colorway: White/Green Shock-Blue Hero-Habanero Red

Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Nike Zoom Fly SP "Doernbecher"
Image by @hanzuying

Nike komt met een Air Safari Olive Canvas 0 22

Nike Air Safari Olive Canvas

Tinker Hatfield heeft de allereerste sneaker van Nike ontworpen met een safari print. Later zagen we de print terug op vele Nike modellen. Denk aan de Air Max 90 en de Air Max 95. Nu komt de originele Nike Safari dus terug in een Olive colorway. De Nike Air Safari Olive Canvas is nu verkrijgbaar bij Asphaltold.

De Air Safari Olive Canvas heeft een bovenwerk van leer, mesh en nubuck. Het leer en mesh op de neus hebben de olijf groene kleur. Net als de veters en tong. Daarnaast heeft de swoosh en het stuk mesh bij de enkel een zwarte kleur. Deze combinatie van zwart en olijf groen maakt de sneaker uniek. Eerder zagen we vaak de safari print in combinatie met een wat rode zand kleur. Hierdoor kreeg de sneaker een woestijn vibe. Door het olijf groene heeft de sneaker een jungle vibe gekregen, en dat misstaat het Safari model niet. De midsole is een combinatie van wit en zwart. Het bovenste deel van de midsole is zwart en het onderste deel van de midsole is wit.

De Nike Air Safari Olive Canvas is verkrijgbaar bij Asphaltgold

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Safari Olive Canvas 

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Colorway: Olive Canvas/Black-White
Stylecode: 371740-304
Prijs: €100,-
Bekijk hier de stoplink >>

Nike Air Safari Olive Canvas Nike Air Safari Olive Canvas Nike Air Safari Olive Canvas

 

 

 

 

 

Komt Nike met een Doernbecker Zoom Fly SP 0 28

Nike heeft al een lange tijd een hele goede relatie met het Doernbecker Children Hospital in Portland. Nike brengt om de zoveel tijd een aantal sneakers uit in samenwerking met het kinderziekenhuis. Bijna elk Nike silhouette is al eens aan de beurt geweest. De schoenen worden altijd ontworpen door de kinderen die verblijven in het kinderziekenhuis in Portland. Eerder is de Zoom Fly gebruik in een samenwerking tussen Nike en Off-White en Nike met Undercover. Nu zijn er dus geruchten dat er een Nike Zoom Fly SP Doernbecker uitkomt.

Wat altijd opvalt aan de sneakers die in samenwerking worden gemaakt met Doernbecker is dat ze altijd erg veel en velle kleuren hebben. Bij de Zoom Fly is dat zeker geen uitzondering. Met vel neon groen, blauw, rood oranje en geel is de Zoom Fly een opvallende verschijning. De grote swoosh op de Nike Sneaker lijkt van reflecterend rood te zijn. Op de zwarte midsool zitten blauwe en groene lijnen.

Er is nog niks bekend over de Zoom Fly. Het zou zomaar kunnen dat hij helemaal niet uitkomt maar daar hopen we natuurlijk niet op. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Image by LeSyndrome