De Air Max 90 komt opnieuw terug met een Chenille Swoosh!

Nike bracht een tijdje geleden de Air Max 90 ‘Chenille Swoosh’ uit. Een Air Max 90 met een teddybeer achtige stof op de Swoosh. En nu schijnt er dus weer een nieuwe colorway van uit te komen!

De retro esthetiek is helemaal terug en dat is goed terug te zien op de nieuwste Nike Air Max 90. Het stevige silhouet heeft een combinatie van bruin tinten en gebreide materialen, tegenover de frisse, witte buitenzool met de iconische Air bubble. Deze nieuwe colorway bevat grijs, groen, roze en turquoise. De basis is donkergrijs en de veters en de zool zijn bedekt in Sail. Aan de zijkanten zit een zwart paneel wat helemaal rondom de hiel naar de andere kant loopt. De Swoosh is bedekt in groen Chenille, hierdoor lijkt het een beetje op kunstgras. Naast de veters zitten nog turquoise panelen. De buitenzool is verdeeld in drie delen; Sail, zwart en roze. Het logo de tong en boven de air-unit zijn ook roze. Het is een opvallende colorway met veel gebruik van verschillende kleuren.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum bekend is, verwachten wij dit paar binnenkort bij Nike en geselecteerde shops. Houd dus goed de releasekalender in de gaten en klik hier voor meer sneaker nieuws!


Nike Air Max 90 ‘Chenille’

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €145,-
Colorway: Grey/Green
Stylecode: 858954-002
Bekijk hier de Storelist >>

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *