Pharrell en adidas releasen een nieuwe NMD Hu NERD colorway

Het lijkt erop dat een derde colorway van Pharrell en adidas Originals’ eerbetoon aan NERD binnenkort beschikbaar is. Deze gloednieuwe versie van de adidas NMD is voorzien van een crèmekleurig bovenwerk met wit borduurwerk van N * E * R * D* en op de andere schoen Chinese tekens. De sneakers zijn voorzien van lichtroze veters in trail-style. Om de lichtgekleurde sneakers compleet te maken zijn de buitenzool en het vetersysteem in een lichte kaki kleur. De middenzool is clean wit gehouden. De eerste release was tijdens Complex Con 2017 in de black/silver colorway, terwijl een veel kleurrijkere versie uitkwam voor “Homecoming” in juni.

De releasedatum van deze versie van de Pharrell x adidas NMD Hu NERD is nog niet bekendgemaakt, dus houd voor updates de blogs in de gaten. Bekijk hieronder vast de foto’s van de nieuwste colorway en check voor meer releases de releasekalender.


Pharrell x adidas NMD Hu NERD

Releasedatum: TBA
Prijs: €250
Colorway: TBA
Stylecode: EE8102
Storelist: TBA

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *