De adidas NMD R1 ‘Multi Color’ verschijnt binnenkort!

De adidas NMD R1 PK is een go-to geworden voor sneakerheads over de hele wereld dankzij zijn flexibele, sokachtige bovenkant en comfortabele lichtgewicht demping. Een hele reeks aan nieuwe colorways staan gepland om te releasen begin augustus naast deze opvallende ‘Multi Color’ colorway voor dames. De colorway heeft een wild kleurrijk bovenwerk met geel, zwart en roze, en witte strepen. Dankzij de kleuren biedt de schoen een abstracte look, die nog opvallende wordt gemaakt door de witte veters en de witte sokachtige kraag. Ook de witte tussenzool en de bricks zorgen ervoor dat alle aandacht op het bovendeel is gericht. De sneakers staan gepland om 1 augustus te verschijnen bij adidas. Check hieronder vast de foto’s en check de releasekalender voor meer komende releases!


adidas NMD R1 PK

Releasedatum: 1 augustus 2018
Prijs: €140
Colorway: Cloud White/Semi-Solar Yellow-Solar Pink
Stylecode: B43838
Bekijk hier de storelist >>

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *