Nu ook de Air Max 95 in ‘Smokey Mauve’

Een paar klassieke Nike modellen zoals de Air Max 97 en de Air Max 1 blijven maar komen in nieuwe colorways. Na de ‘Smokey Mauve’ colorway op de Air Max 97, komt die kleur nu ook terug op een ander klassiek silhouet: de Air Max 95.

De nieuwe colorway maakt gebruik van een op dierenhuid geïnspireerde zijpanelen, die het midden van de sneaker versieren. Dit effect wordt gecreëerd door het gebruik van getrommeld leer. Ook het stuk rondom de veters en de tong zijn bedekt met getrommeld leer en een abstract gespikkeld patroon. De rest van het bovendeel heeft dezelfde kleur. Maar om duidelijk onderscheid te maken hebben sommige gedeeltes van de schoen in plaats van het getrommelde leer, soepel leer. Om een opvallend materiaalcontrast te bieden. De look wordt afgemaakt met een witte tussenzool, een zwarte Air Max Unit en een zwarte buitenzool.

Dit toffe damespaar is vanaf nu verkrijgbaar bij onder andere NikeFootshop en BSTN. Houd voor meer sneakernieuws onze blogs en onze releasekalender in de gaten! Als je meer wil zien van dit model, klik dan hier voor ons volledige assortiment aan Air Max 95’s.


Nike Air Max 95

Verwachte prijs: €170,-
Colorway: Smokey Mauve/Wit/Zwart/Smokey Mauve
Stylecode: AQ8758-200
Shoplink: klik hier >>


Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *