Nike’s Original Air Max 95 Gradient komt terug in Solar Red

De Solar Red is klaar om terug te keren op het iconische silhouet van Nike, de Air Max 95. De colorway komt terug in het OG Gradient patroon. De ‘racing stripes’ op de middenvoet beginnen met donker Granite, net boven de zwarte middenzool. De strepen die erna boven komen verlopen naar een lichte Dust kleur tot aan de mesh hals. De Solar Red kleur is op de sneaker te zien in de doorzichtige Air unit en op de swoosh. Ook het veterstysteem en de binnenkant van de tong hebben deze opvallende kleur.

Net zoals de succesvolle “Chili Red” coloray, zal deze look een instant must have worden dankzij de combinatie tussen het helder rood en de grijstinten. Bekijk hieronder alvast de foto’s en heb nog even geduld, want 19 juli zullen de sneakers verkrijgbaar zijn. Check voor meer releases de releasekalender en houd de blogs in de gaten voor het laatste nieuws!

 


Nike Air Max 95

Releasedatum: 19 juli 2018
Prijs: €170
Colorway: White/Solar Red/Granite-Dust
Stylecode: AT2865-100
Shoplink: Klik hier >>
 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *