Exclusive: Vans x Size? ‘Pony Hair’ pack! 0 196

De laatste tijd is Size? weer helemaal terug op niveau. Voor het volgende project is hun oog gevallen op Vans waarmee ze samen een pack hebben ontworpen voor de Style 36.

De Style 36 is een wat onbekende naam, de meeste mensen kennen het model beter als ‘de Old Skool’. De Old Skool zag het daglicht voor het eerst in 1977. Het was de eerste Vans sneaker waarbij er een rubberen strap vanaf de midsole doorliep over de toebox.

Vroeger werd de sneaker gemaakt van een canvas materiaal maar dat verschilt tegenwoordig nogal eens. We zien tegenwoordig ook een speciala UltraCush insole voor extra comfort tijdens het skaten (of casual wear).

De collab

De collab samen met Size? heeft het klassieke model in een ander daglicht gezet. Zoals we al hadden gezegd werd het originele model gemaakt van een stug canvas materiaal en sterke/felle kleuren. Bij deze collab hebben ze gekozen voor een boterzacht suède materiaal over de gehele upper. Inclusief tonal stiksel. De Vans branding/doodle loopt vanaf de heel over op de zijkanten van de sneaker. Voor een unieke look hebben ze de doodle en het heel detail gemaakt van ponyhair.

Ze hebben voor twee colorway gekozen. De eerste is lichtroze met een licht- en donkerbruin branding detail in een checkboard uitvoering. Deze checkboard uitvoering kennen we uiteraard van de zwart/witte slip-ons en de sk8-hi’s. De andere colorway is gemaakt van een zwart suede materiaal met een zwart/wit checkboard over de doodle en heel. Dit is dus typerend voor de rijke geschiedenis van Vans, omdat ze dit effect al sinds het begin gebruiken.

De Size? Style 36 (Old Skool) ‘Pony Hair’ zal vrijdag 13 juli uitkomen via de Size? Previews app en alle Size? winkels.


Size? x Vans Style 36 ‘Pony Hair Black’

Stylecode: TBA
Color: Black/White
Releasedatum: 13 juli 2018
Prijs: €90,-Size? x Vans Style 36 ‘Pony Hair Brown’

Stylecode: TBA
Color: Darkbrown-Light bone/White
Releasedatum: 13 juli 2018
Prijs: €90,-


Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook opvallen in het donker? Check de Nike Air Force 1 Low Utility met glow in the dark zool 0 21

Een overvloed aan Nike-klassiekers heeft een unieke make-over gekregen in 2018. Denk bijvoorbeeld aan de Air Jordan 1 Rebel, de Air Force 1 Jester en een hele reeks aan hybride-modellen. De volgende die deel gaat nemen aan opvallende make-overs is de Air Force 1 Low Utility. Deze is ontworpen door een van Nike’s top ontwerpers; Ben Kirschner.

Deze Air Force 1 is zo anders dan normaal omdat dit model geen veters heeft zoals gewoonlijk. Op de plek waar de veters zitten heb je namelijk twee brede zwarte straps. De bovenste kan aan elkaar geklikt worden. Ook op de hiel en de tong zit een strap in dezelfde stijl als de twee hier boven genoemde. Dit geeft een beetje Off-White vibes af. De upper van de sneaker is wit en is bedekt in getrommeld leer. Om deze futuristische look af te maken, licht de zool groen op in het donker. Hoe tof is dat? Dan kan je zelfs in het donker opvallen!  Er is geen officiële releasedatum van Air Force 1 Utility uitgebracht, maar zie hieronder de eerste officiële beelden. Tot nu toe is alleen bekend dat het gaat om een release in Azië die waarschijnlijk zal plaatsvinden op 26 september.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Force 1 Low Utility

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Colorway: Black/White
Stylecode: AV6247-100

TEASER: Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon 0 87

Maak je borst maar nat, de Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon keert TERUG! Sean Wotherspoon heeft namelijk via zijn instagram bekend gemaakt dat er een vervolg komt! Uiteraard waren de samples al eerder te zien op de instagram van Sean, maar dankzij de enorm populariteit van de Sean Wotherspoon Air Max 97 release in maart 2018, kon een vervolg niet langer uit blijven. De Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon is namelijk één van de hottest sneaker releases van 2018! Waar de originele Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon over veel kleur beschikt, wordt er bij dit nieuwe paar hoofdzakelijk blauw gebruikt.

De sneaker beschikt over een Air Max 97 upper die komt in een vintage blauwe kleur en is uiteraard weer van corduroy. Dit geheel staat op de klassieke Air Max 1 midzool. In juli hebben we van het nieuwe paartje al een tease gezien en de sneaker lijkt er veel weg van te hebben. Echter heeft Sean Wotherspoon bekend gemaakt nog lang niet klaar te zijn met het ontwerp. Sean heeft nog enkele ideeën zoals een golvend verloop, infrarood Air Unit en een aantal nieuwe patches. Wat vind jij er tot nu toe van?

Tease juli 2018

Nieuwe colorways van de Nike React Element 87 0 22

Een van de meest populairste sneakers van het moment is de Nike React. De futuristische runner keert terug in een Nike React Element 87 die net iets opvallender is dan de Nike React. Het model heeft een slank figuur zoals de, Nike Zoom Fly SP, Air Jordan 1, en overige Vapormax designs. De bekende React zool is uiteraard ook van de partij. Deze nieuw door Nike ontwikkelde midsole is extreem licht, duurzaam en comfortabel. Samen met het TPE Yarn materiaal wat extra dun en licht is, wordt deze sneaker zo licht als een veertje. De sneaker behoud echter door zijn lichte gewicht wel zijn duurzaamheid en comfort.

De populaire Nike React Element 87 komt nu in twee nieuwe colorways. De React Element 87 komt in een ”South Beach” en een ”Blue/Orange” colorway. De colorway ”South Beach” klinkt misschien bekend in de oren, dit komt omdat de colorway al eerder is toegepast een pack. Het bovenwerk is zwart doorzichtig en de tussenzool is wit. Met behulp van roze stiksels en ocean-teal details op de zool krijgt de sneaker de ”South Beach” feeling. Bij de ”Blue/Orange” colorway beschikt de React Element 87 over opvallend oranje en blauwe details.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike React Element 97

Prijs: €160,00
Stylecode: AQ1090-005


Nike React Element 97

Prijs: €160,00
Stylecode: AQ1090-004