Exclusive: Vans x Size? ‘Pony Hair’ pack! 0 49

De laatste tijd is Size? weer helemaal terug op niveau. Voor het volgende project is hun oog gevallen op Vans waarmee ze samen een pack hebben ontworpen voor de Style 36.

De Style 36 is een wat onbekende naam, de meeste mensen kennen het model beter als ‘de Old Skool’. De Old Skool zag het daglicht voor het eerst in 1977. Het was de eerste Vans sneaker waarbij er een rubberen strap vanaf de midsole doorliep over de toebox.

Vroeger werd de sneaker gemaakt van een canvas materiaal maar dat verschilt tegenwoordig nogal eens. We zien tegenwoordig ook een speciala UltraCush insole voor extra comfort tijdens het skaten (of casual wear).

De collab

De collab samen met Size? heeft het klassieke model in een ander daglicht gezet. Zoals we al hadden gezegd werd het originele model gemaakt van een stug canvas materiaal en sterke/felle kleuren. Bij deze collab hebben ze gekozen voor een boterzacht suède materiaal over de gehele upper. Inclusief tonal stiksel. De Vans branding/doodle loopt vanaf de heel over op de zijkanten van de sneaker. Voor een unieke look hebben ze de doodle en het heel detail gemaakt van ponyhair.

Ze hebben voor twee colorway gekozen. De eerste is lichtroze met een licht- en donkerbruin branding detail in een checkboard uitvoering. Deze checkboard uitvoering kennen we uiteraard van de zwart/witte slip-ons en de sk8-hi’s. De andere colorway is gemaakt van een zwart suede materiaal met een zwart/wit checkboard over de doodle en heel. Dit is dus typerend voor de rijke geschiedenis van Vans, omdat ze dit effect al sinds het begin gebruiken.

De Size? Style 36 (Old Skool) ‘Pony Hair’ zal vrijdag 13 juli uitkomen via de Size? Previews app en alle Size? winkels.


Size? x Vans Style 36 ‘Pony Hair Black’

Stylecode: TBA
Color: Black/White
Releasedatum: 13 juli 2018
Prijs: €90,-Size? x Vans Style 36 ‘Pony Hair Brown’

Stylecode: TBA
Color: Darkbrown-Light bone/White
Releasedatum: 13 juli 2018
Prijs: €90,-


Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Nike Epic React in een Belgium thema 0 11

Nike’s populaire model de Epic React blijft ons maar verbazen met nieuwe colorways! Het zou best kunnen dat de Nike Epic React een van de belangrijkste en meest invloedrijke silhouetten in de recente geschiedenis van Nike zou kunnen worden. Het model diende als de inspiratie achter de nieuwe en populaire React Element 87. Zijn enige eenheid wordt alweer gerepliceerd op een aankomende mid-cut runner. Eerder kwamen er al beelden online van deze nieuwe “Belgium” colorway waarvan gezegd wordt dat het de meest gelimiteerde release is van de hardloopschoen. Aanvankelijk werd gezegd dat dit paar zou bestaan uit rood, blauw, oranje, groen en volt, wereldwijd zou worden beperkt tot slechts 1888 paar. Maar dat is nog niet officieel bevestigd.

De Nike Epic React hardloopschoen biedt een ongeëvenaard comfort tijdens je hele run. Het Nike React foam is responsief. Het foam is licht, duurzaam en zacht. Dit samenspel van tegengestelde eigenschappen geeft je niet alleen het gevoel dat je vooruit gaat, maar maakt het hardlopen ook leuk. Nike React is ongelofelijk veerkrachtig. Het foam reageert op elke voetstap door terug te veren. Hoe meer energie je in je stappen steekt, hoe meer energie je terugkrijgt. Met React krijg je 13% meer energie terug dan met de vergelijkbare Nike Lunarlon demping. Er is helaas nog geen release info bekend over deze bijzondere sneaker. Houd voor updates onze blogs en onze release kalender in de gaten!


Nike Epic React ‘Belgium’

Releasedatum: TBA
Prijs: €150,-
Colorway: Volt/White/Racer Blue/Clear Emerald
Stylecode: AT0054-700


Leaked: Nike Air Max Deluxe x Skepta 0 14

Na de release van zijn op Parijs geïnspireerde Air Max 97 / BW’s eerder dit jaar, staat de Britse grime/hiphop legende Skepta weer in de schijnwerpers van Nike. Er zijn namelijk beelden opgedoken van een Air Max Deluxe x Skepta collab.

Volgens de gelekte foto’s heeft de sneaker een zwart bovenwerk met een statisch wit patroon en reflecterende details, knikkend naar de lo-fi VHS-stijl die Skepta voor veel van zijn muziekvideo’s gebruikt. “8 juni 2014” is te zien aan de zijkant van de schoen, dit is een verwijzing naar de releasedatum van “That’s Not Me,” Skepta’s grootste hit tot nu toe die hem een ​​”Best Video” award opleverde tijdens de 2014 MOBO Awards . “Never Sleep On Tour” verschijnt ook in hetzelfde lettertype op de binnenzijde van de schoen, en verwijst naar het hectische tourschema van de muzikant. Zwarte kunststof overlays en unieke hakdetails maken de look van het bovenwerkaf , terwijl een rode Air-unit voor een finishing touch van contrast en comfort zorgt.

Er is helaas nog geen release info bekend over deze bijzondere sneaker. Houd voor updates onze blogs en onze release kalender in de gaten! Als je dit wel een tof model vindt dan is de OG Air Max Deluxe misschien wat voor jou.

Nike onthult de Air Max 97 ‘Smokey Mauve’ 0 14

We hebben dit seizoen al een heel aantal verschillende Air Max 97 variaties langs zien komen. Het silhouet blijft een succesvolle sneaker en daarom zal Nike weer een nieuwe colorway releasen. Eerder vandaag werd de colorway ‘Desert and Skye’ onthult, check die sneakers hier. En nu is er nog een andere uitvoering op het Air Max 97 silhouet verschenen, namelijk de ‘Smokey Mauve’. Deze colorway bestaat uit ‘Midnight Nave en ‘Sail’.

Onder het driekleurige bovenwerk zit een ‘Sail’ beklede middenzool met een doorschijnende Air Unit. De buitenzool zorgt voor extra contrast met de middenzool dankzij het zwarte rubber. De Nike Air Max 97 ‘Smokey Mauve’ is momenteel al verkrijgbaar bij geselecteerde internationale retailers. In Nederland zal de sneaker binnenkort ook uitkomen. Check de sneakers hieronder en nog even geduld, want deze maand nog kan je ze kopen!

Voor meer nieuws en de nieuwste sneakers check je onze releasekalender en blijf je op de hoogte via onze blogs.


Nike Air Max 97

Releasedatum: Juli 2018
Prijs: €179
Colorway: Smokey Mauve/Black-Midnight Navy-Sail
Stylecode: 312834-204
Shoplink: Klik hier >>

Afbeeldingen: Urban Industry