De Air Max 1 krijgt een nieuwe Colorway: de ‘Wild Mango’

De Air Revolutie zet zich voort, ditmaal met een bekend model, de Nike Air Max 1. Er is namelijk een spannende colorway op ons pad gekomen die we met jullie moeten delen, de ‘Wild Mango’

De Air Max 1 heeft het afgelopen jaar een hoop releases gehad maar de laatste tijd werd de AM1 wat meer op de achtergrond gegooid door wat minder releases. Na de aankondiging van de Nike Air Max 1 Premium ‘Mini Swoosh’ is het nu aan de beurt voor een wat donkere colorway, de ‘Wild Mango’

De Sneaker

Als we kijken naar het bovenwerk van de sneaker zien we een aantal favoriete details. Zo is de upper gemaakt van een Nubuck/suède materiaal. Hiernaast zien we een lederen swoosh in de feloranje ‘Wild Mango’ kleur. De toebox en details aan de bovenkant van de heel zijn gemaakt van een mesh materiaal. Dit zorgt ervoor dat de voetjes lekker koel blijven in de zomer en je voetjes dus lekker kunnen luchten.

Het gehele bovenwerk is gemaakt in een grijze olie kleurige tint met hier en daar kleine kleurverschillen. De mudguard heeft een donkerdere kleur dan de overige sidepannels.

Om de schoenen en de donkere kleuren mooi in contrast te brengen heeft Nike ervoor gekozen om het elegante bovenwerk te laten rusten op een bone kleurige midsole met hieronder een zwarte outsole.

Hier en daar is de sneaker al gereleased maar een ‘officiele’ release is nog niet bekend. We verwachten daarom dat de sneaker binnenkort nog een bredere release zal krijgen. Om up-to-date te blijven van het laatste nieuws houd je dagelijks onze Sneakerjagers Releasekalender bij!


Nike Air Max 1 ‘Wild Mango’

Color: Oil Grey-Wild Mango
Stylecode: AH8145-004
Releasedatum: 9 juli
Shoplink: Klik hier >>


Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *