Top 10 sneaker SALE% bij adidas voor de ladies! 675

Ladies opgelet! Wij hebben voor jullie weer een leuke top 10 verzameld! Dit keer van adidas, want er is namelijk een dikke sale gaande bij adidas! Enorm veel sneakers en andere items gaan er weer voor de helft van de prijs de deur uit, en dat wil jij toch niet missen? Perfect voor als je nog op zoek bent naar nieuwe sneakers voor vakantie of voor een festival! Waar wacht je op? Scroll snel verder!


1. adidas Superstar

Prijs:99,95 49,98
Colorway: Ftwr White/Supplier Colour/Core Black
Stylecode: CQ2514
Shoplink: Klik hier>>


2. adidas Tubular Doom Sock

Prijs:139,95 69,98  
Colorway: Core Black/Trace Scarlet/Core Black
Stylecode: CG5509
Shoplink: Klik hier>>


3. adidas EQT Cushion ADV

Prijs:129,95 64,98 
Colorway: Grey One/Grey One/Ftwr White
Stylecode: CQ2376
Shoplink: Klik hier>>


4. adidas Swift Run Primeknit

Prijs:109,95 54,98 
Colorway: Purple/Hi-Res Red/Ftwr White/Core Black
Stylecode: CQ2896
Shoplink: Klik hier>>


5. adidas Campus Stitch and Turn

Prijs:99,95 49,98
Colorway: Blue/Raw Blue/Ftwr White
Stylecode: CQ2471
Shoplink: Klik hier>>


6. adidas NMD_R2

Prijs:139,95 69,98
Colorway: Ash Pink/Crystal White/Ftwr White
Stylecode: CQ2007
Shoplink: Klik hier>>


7. adidas l-5923

Prijs:129,95 90,96
Colorway: Core Red/Ftwr White/Gum 3
Stylecode: B42225
Shoplink: Klik hier>>


8. adidas Stan Smith

Prijs:94,95 47,48
Colorway: Ash Pink/Ash Pink/Off White
Stylecode: CQ2815
Shoplink: Klik hier>>


9. adidas Superstar 80s

Prijs:139,95 69,98 
Colorway: White/White/Core Black
Stylecode: S76540
Shoplink: Klik hier>>


10. adidas l-5923

Prijs:129,95 90,96
Colorway: Collegiate Burgundy/Grey Three/Ftwr White
Stylecode: B27871
Shoplink: Klik hier>>

Previous ArticleNext Article

KangaROOS x Sneakerholics geven de Coil-R1 een enorm zoete make-over 5

Iedereen kent wel die felroze kauwgom verpakkingen die net voor dat je wil afrekenen bij een kassa nog worden aangeboden. Of die kauwgombal-automaten bij een cafetaria. Bubblegum komt altijd in de mooiste kleuren, maar al die suikers doen bijna pijn aan je tanden. KangaROOS en Sneakerholics hebben besloten om deze zoete mooie kleuren over te brengen op de KangaROOS Coil-R1. Benieuwd naar de KangaROOS x Sneakerholics Coil-R1 ‘Bubblegum’? lees dan snel verder.

De details

De Coil-R1 beschikt over een upper waar veel verschillende materialen op terugkomen. Denk hierbij aan duurzaam leer, suède, nubuck en zelfs mesh. Het leer en mesh komen in een clean witte kleur, maar het suède en nubuck daarentegen bestaan uit felle kleuren. Het suède heeft een typische roze kleur gekregen dat perfect aansluit op het Bubblegum thema. De elementen die gemaakt zijn van nubuck hebben een opvallend blauwe kleur gekregen. Deze blauwe kleur sluit mooi aan op de zool. De midsole is namelijk wit van kleur, maar de outsole daaronder bevat dezelfde kleur blauw als op de upper.

De KangaROOS x Sneakerholics Coil-R1 ‘Bubblegum’ komt eerst zaterdag 1 juni uit bij Afew-Store. Een week later zal deze sneaker ook releases bij andere retailers. Aan deze sneaker hangt echter wel een flink prijskaartje, namelijk €270,-. Maar voor de mensen die terug willen kijken op de tijd waarin zij hun kaken kapot kauwde op zoete kauwgomballen is dit natuurlijk de perfecte sneaker! Bekijk hieronder de foto’s en de storelist. Wil jij geen enkele release missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten.


KangaROOS - x Sneakerholics Coil-R1 Bubblegum - 4702S 000 0030
KangaROOS - x Sneakerholics Coil-R1 Bubblegum - 4702S 000 0030
KangaROOS - x Sneakerholics Coil-R1 Bubblegum - 4702S 000 0030
Images by: 43einhalb

adidas Stan Smith // Top 10 4

Beetje bij beetje laat moeder natuur ons weten dat de zomer er toch echt bijna aankomt. De temperaturen stijgen en de zon komt steeds vaker achter de wolken vandaan. Een typische sneaker voor in de zomer is natuurlijk de adidas Stan Smith. Tijdens de warme dagen zie je deze sneaker overal op straat, bijvoorbeeld bij de jongens onder een chino broek of bij de meiden onder een jurk of rokje. Deze sneakers passen eigenlijk wel bij elke outfit, vooral omdat de Stan Smith veel verschillende colorways kent. Om jullie een beeld te geven van deze colorways hebben wij een top 10 samengesteld van de Stan Smith. Check de top 10 adidas Stan Smith hieronder en misschien vind jij wel een paartje voor aankomende zomer!


1. adidas Stan Smith | EE8955

Image by: Footlocker

2. adidas Stan Smith ‘White’ | BD7451

Image by: Asphaltgold

3. adidas Stan Smith New Bold | DB3348

Image by: Footshop

4. adidas Stan Smith ‘Heart’ | G27893

Image by: 43einhalb

5. adidas Stan Smith ‘Stan Forever’ | EF7508

Image by: 43einhalb

6. adidas Stan Smith | B37902

Image by: Size?

7. adidas Stan Smith | CQ2812

Image by: Sarenza

8. adidas Stan Smith Cali Palm Irridescent | EE8633

Image by: Footlocker

9. adidas Stan Smith | G27908

Image by: Footshop

10. adidas Stan Smith New Bold | B37299

Image by: Sarenza

Nike Air Max 97 komt in een clean witte colorway met koperen details 10

De Nike Air Max 97 is tegenwoordig een behoorlijk populair model van Nike geworden. Dit gestroomlijnde model heeft de laatste tijd vele nieuwe colorways gekregen en daar heeft Nike nu weer een nieuwe aan toegevoegd. Dit keer komt de Air Max 97 met interessante koperkleurige details.

De details

De Nike Air Max 97 oogt erg rustig ondanks een opvallend detail op de upper. De upper is voornamelijk voorzien van een clean witte kleur, maar er loopt één element over de sneaker die een koperen kleur heeft gekregen. De print op dit detail heeft veel weg van de schubben van een vis en hebben ook een zelfde soort glanzend effect. Dit zorgt ervoor dat de sneaker goed zal opvallen wanneer er licht op valt. Deze upper is weer geplaatst op een witte mid- en outsole die natuurlijk goed aansluiten op de upper.

Op dit moment is deze colorway van de Nike Air Max 97 al verkrijgbaar voor een prijs van €140,-. Bekijk hieronder de foto’s en check waar jij deze sneakers kan kopen.


Images by: Nike