Review time: Go4Dry | Een musthave item voor elke sneakerjager! 908

We gaan jullie introduceren aan de Go4Dry! De Go4Dry is een schoenendroger die je schoenen niet alleen droog maakt maar ook meteen reinigt! Het begon allemaal bij Lars en Marijn van den Berg, twee talentvolle wielrenners die in weer en wind vele uren op de fiets doorbrachten. In deze tijd wordt niet alleen hun fiets en kleding op de proef gesteld maar ook hun sportschoenen. Als ze niet nat van het zweet waren dan waren ze wel nat van het weer. Het drogen van de (dure) schoenen duurde vaak langer dan een nachtje waardoor de volgende dag bij het trainen weer net niet droge schoenen werden aangetrokken. Hun voeten werden daarmee extra op de proef gesteld. Lars van den Berg zocht al een tijdje naar een oplossing voor dit probleem en het is hem gelukt een oplossing te vinden! Samen met Ronald Kazius van de firma Rokatec bedacht hij de Go4Dry!

Wat doet de Go4dry precies?

De Go4dry is de oplossing voor diegene die hun natte schoenen snel weer droog wil hebben. Deze schoenendroger is een klein compact apparaat die je schoenen niet alleen droog maakt maar ook meteen reinigt! Met behulp van Ozon (03) worden de schoenen gereinigd. Ozon (O3) is zuurstof (O2) waaraan zich een extra zuurstofatoom heeft gekoppeld. Ozon heeft een sterk reinigende werking zodat het micro-organismen zoals schimmels en bacteriën afbreektNa een kleine 25 minuten op ca. 65°C zijn de schoenen droog en bacterievrij. Ook is de Go4dry makkelijk in gebruik, het apparaat heeft 2 programma’s, één voor leren schoenen en éen voor normale schoenen. De Go4Dry is inklapbaar en daarom makkelijk om mee te nemen. De Go4Dry kan je ook gebruiken om je handschoenen te drogen! Perfect voor de fanatieke boksers onder ons!

Voor wie is de Go4Dry bedoeld?

De Go4Dry is voor elk huishouden bedoeld. Iedereen kent het wel, natte stinkende schoenen, niemand vind het fijn. Sokken die je de hele dag hebt gedragen gaan de was in, maar schoenen zet je aan de kant, eigelijk heel vies. Bacteriën houden zich hier schuil en bestaat er een grote kans op voetschimmel of geïrriteerde voeten Nu is er de perfecte oplossing, de Go4Dry. Nu het lekker weer is en festival seizoen weer is gestart herkent iedereen hoe de schoenen er de volgende dag eruit zien. Vaak zijn de sneakers vochtig en niet hygiënisch als je thuiskomt, en laten we maar niet beginnen over de geur. De Go4Dry kan dus in elke situatie gebruikt worden!

Wat vindt Sneakerjagers van de Go4Dry?

Wij hebben de Go4Dry voor een tijdje uitgeprobeerd om erachter te komen hoe het apparaat in zijn werking gaat en of het handig te gebruiken is. Ik vind de Go4Dry een handig apparaat en raad het zeker aan om eentje aan te schaffen. Het apparaat neemt niet veel ruimte in beslag en is niet zwaar. De instructies zijn duidelijk aangeven, ook de website van Go4Dry is overzichtelijk. Ik ben zelf geen fanatieke sporter maar ik snap dat als je veel sport de Go4Dry zeker handig is om te gebruiken. De Go4Dry staat hier bij sneakerjagers op kantoor en ik maak er zelf regelmatig gebruik van! Hieronder hebben wij een aantal foto’s over hoe de Go4Dry eruit ziet!

De Go4Dry kost €74,95 en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij hebben voor jullie een speciale kortingscode waarbij de 10% korting ontvangt! Gebruik nu de code: SNEAKERJAGERS en ontvang €7,50 korting op de Go4Dry!

Neem ook even een kijkje op de website en de social media kanalen van Go4Dry!

Instagram
Facebook

Voorkant Go4Dry wit
Achterkant Go4Dry wit
De zwarte variant van de Go4Dry
Een demonstratie hoe de schoenen geplaatst moeten worden op de Go4Dry

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Air Jordan Womens // Top 10 10

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 30

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 13

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.